Antalyaspor Başkanı Sabri Gürel: "Bugün sahada hakem katliamı vardı!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1683399016197.png

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Corendon Airlines Park'ta oynanan müsabakada 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılan Antalyaspor'da başkan Sabri Gülel'den çarpıcı açıklamalar geldi. Gülel, karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'a ağır tepki gösterdi.

Antalyaspor Başkanı Sabri Gürel:

"Gerçekten çok merak ediyorum, yarın TFF nasıl onurlu bir davranış yapacak... İlk dakikadan beri maçı katletmeye çalışan, futbolcularımızı durdurmaya çalışan bir hakem... Bugün bir katliam vardı. Türk futbolunun kurtulması bunlara rağmen mümkün değil. Herkesi buna sıkı bir tepki vermeye çağırıyorum. Yazık oldu bugünkü futbola. Çocuklar çok üzgün, sinirlerini kontrol edemeyenler var."

"TFF'de art niyet olduğunu düşünmüyorum ama o mavi tişörtlü arkadaşların iyi niyetli, adil ve ahlaklı olduğunu düşünmüyorum. Gördük ki, mavileri yenmeden beyazları yenemeyeceğiz. O zaman biz 17 kişi çıkalım."

biz tepki verirken sesin çıktı mı sabri ona göre

ver abi tepkini sen
bir haltın değiştiğini gördük sanki

bu mhk'nin gelmesinde bizim en ufaktan bi dahlimiz olsa adımızı ağızlarından düşürmezlerdi. gelecek hafta bu kulüpler birliği başkanının getirdiği paralı askerin hakemlerine karşı o başkanın takımıyla oynamaktan korkuyoruz diyeceğine hala arka kapılardan dolaşıyolar konu k.o.ç. ve hakemleri olunca

beter olun

Güzel tepki bence. Mete jk maçlarına verilmesin habire imdatlarına yetişiyor

Boku çıkmış, sirke dönmüş, arsızlığın namussuzluğun arşa çıktığı bir lig. Ne desen boş, en iyisi hiç takip etmemek

Geri
Üst Alt