Antalyaspor, İsrailli Jehezkel'i Kadro Dışı Bıraktı

Biz Milli maçta asker selamı verdik diye oyuncularımız UEFA'ya sevkedilmişti, UEFA'dan aynı adımın daha ağırını bekliyorum. TFF'nin vereceği ceza yetmez.
maccabi cepheden asker fotosu paylaştı hiçbir yaptırım olmadı. rusları patır patır turnuvadan attılar hiçbir suçları yokken.

uefa ve fifa da hiçbir şey yapmaz.

Saldırının gününü mü paylaşmış sadece?
Şimdi bizde böyle bir saldırı olsa ve yerli bir futbolcumuz mesela Almanya’da böyle paylaşım yapıp ceza alırsa ne yapar bizimkiler?

Filistin benim milli değerim falan değil. Hangi tarihte benim için bir şey yapmışlar. Bu kadar arap seviciliği fazla. Orada yazan tarih Hamas saldırı tarihi değil mi ben mi yanlış biliyorum. Sivillere yapılan saldırıyı kınıyor adam. İsrail'in yaptığı insanlık dışı şeyleri hepimiz lanetliyoruz ancak burada ben hiçbir şey göremiyorum. Şu olayda tek üzüldüğüm Filistinli çocuklar. En nefret ettiklerim ise Türk Bayrağından korkup Filistin bayrağını elinden düşürmeyenler.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sene başından beri çoğu maçı izlemeye gittim 70 km ancak bu karardan geri dönmezlerse fener maçı dışında maça falanda gitmem artık

Takıldığınız nokta milli değer olmamalı. Böyle kansız köpeklerin soykırımı desteklemelerine 2 laf edin. Defolsun gitsin kendi ulkesine.
Ona takılma buna takılma. Böyle diye diye milli değer bırakmadılar asıl. Biz arap devleti olduk da haberimiz mi yok. Yapılanı siyasi paylaşım dersin ceza verirsin ama milli değerlere saldırı diyemezsin. Ben Türk bayrağına, Türk milletine bir saygısızlık, saldırı görmüyorum.

Ona takılma buna takılma. Böyle diye diye milli değer bırakmadılar asıl. Biz arap devleti olduk da haberimiz mi yok. Yapılanı siyasi paylaşım dersin ceza verirsin ama milli değerlere saldırı diyemezsin. Ben Türk bayrağına, Türk milletine bir saygısızlık, saldırı görmüyorum.
Insan olun biraz insan.

Adamın terörist bir eylemi 100 gün oldu diye paylaşması ve orada ölen sivilleri anması mı problem oldu? Hadi siyasi bir paylaşım o yüzden kadro dışı bıraktık diye açıklama olsa yine anlarım böyle bir duruşları var derim ama hangi milli değer onu gerçekten anlamadım?

Geri
Üst Alt