Volkan Sonmez
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2023
- 4.882
- 3.846
- 498
hayatımda böyle bi saçmalık görmedim adam israilli tabiki ülkesini destekleyecek o zaman israili destekleyen kimseyi ülkeye almayacaksınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 tane zibidi İslamı mı temsil ediyor ? O zaman tüm yahudilerin anasını avradını diyelim. Mantık bu mu ?
Gerçek İslam Hz. Peygamber Mevlana Hoca Ahmed Yesevi gibilerin yoludur.Şu soruyu hep mrk etmişimdir gerçek islam hangisi işidmi talibanmı hizbullahmı iranmı suudmu menzilcilermi çübbeli tayfasımı ??
35 say istersen 100 bin say. 2 milyara yakın insanı kanı bozuk 10 kişiyle değerlendireceksen ne desem boş sana.valla ben 2den fazla saydim hocam
Sen de bilirsin, Almanyada kiliselerde her sene yüzlerce cocuk tacizi vakalari olur. Bu tacizler de bircok kez ordaki görevli olan rahipler tarafindan yapilir. Gercek Hristiyanlik bu mu diyecegiz?valla ben 2den fazla saydim hocam
Söylemek istediği sanırım gerçek islam ı yaşayan bir ülke var mı örnek alınabilecek.Sen de bilirsin, Almanyada kiliselerde her sene yüzlerce cocuk tacizi vakalari olur. Bu tacizler de bircok kez ordaki görevli olan rahipler tarafindan yapilir. Gercek Hristiyanlik bu mu diyecegiz?
Israilin yaptigi soykirimi destekleyen bircok Yahudi var, hatta cogu destekliyor diyebiliriz. Gercek yahudilik bu mu ozaman? Ayni zamanda bu zulmün yahudilige aykiri oldugunu savunan binlerce yahudi var cünkü.
Yukaridaki postunla ne amacladin bilmiyorum ama agir sacmalamissin.
Takimin en etkili 3 oyuncusundan 2'si Israilli. Antalyaspor bittiantalyaspor islamcı trollerin gazıyla daha adamla konuşmadan hareket etti
sonucunda en önemli 2-3 oyuncusundan birini kaybetti, üstüne ciddi tazminat ödeyecek
bu işten siyasiler ve islamcı gazeteciler şov yaparak kazandı, jehezkel maddi olarak kazandı
kaybeden ise krizi yönetemeyen antalyaspor oldu
Takimin en etkili 3 oyuncusundan 2'si Israilli. Antalyaspor bitti
Bunu kamuoyunda pek duyurmuyorlar renktas.Söylemek istediği sanırım gerçek islam ı yaşayan bir ülke var mı örnek alınabilecek.
Bu kiliselerdeki taciz vakalarında avrupada ne yapıyorlar renktaş bu arada?
Seninki çelişki bence çünkü filistindeki katliamı kınayanları avrupada kadro dışı bırakmalarını eleştirirsin büyük ihtimalle. Bunu da eleştirmen lazım o vakit. Avrupada filistindeki katliamı kınayan futbolcuları da sınır dışı etmelerine okey misin mesela. Katliam kınamak siyaset oluyorsa bizim sahalarda filistine yapılan katliam defalarca kez kınandıFilistin’i destekleyen topcular avrupa da kadro disi kaldilar ve sözlesmeleri askiya alindi mesela
Bunda anlamayacak birsey yok futbol da siyasete yer yok hangi sekilde olursa olsun
Taraf olmaniza gerek yok yani oyuncunun yaptigi kesinlikle yanlis,sirf filistin’i veya araplari sevmediginiz icin oyuncunun yaptigini dogru bulursaniz ve avrupa da filistin’i destekleyen oyunculari elestirirseniz celiskili bir düsünce yapisi olur bu
Kurallar acik ve net futbol da siyasete asker selamine cetnik selamina israil propagandasina filistin propagandasina rabia selamina ne olursa olsun yer yok
Ufacik cocuklar futbolculari örnek aliyor bunu en son icardi de yasadik,bu yüzden oyuncular dikkat edecek siyasete alet olmayacaklar
Sen de bilirsin, Almanyada kiliselerde her sene yüzlerce cocuk tacizi vakalari olur. Bu tacizler de bircok kez ordaki görevli olan rahipler tarafindan yapilir. Gercek Hristiyanlik bu mu diyecegiz?
Israilin yaptigi soykirimi destekleyen bircok Yahudi var, hatta cogu destekliyor diyebiliriz. Gercek yahudilik bu mu ozaman? Ayni zamanda bu zulmün yahudilige aykiri oldugunu savunan binlerce yahudi var cünkü.
Yukaridaki postunla ne amacladin bilmiyorum ama agir sacmalamissin.
beyler bosverin bunu aksam mactan önce güzel bir sucuk ekmek yer miyiz ondan bahsedin hele