Antalyaspor, İsrailli Jehezkel'i Kadro Dışı Bıraktı

hayatımda böyle bi saçmalık görmedim adam israilli tabiki ülkesini destekleyecek o zaman israili destekleyen kimseyi ülkeye almayacaksınız

Filistin’i destekleyen topcular avrupa da kadro disi kaldilar ve sözlesmeleri askiya alindi mesela

Bunda anlamayacak birsey yok futbol da siyasete yer yok hangi sekilde olursa olsun

Taraf olmaniza gerek yok yani oyuncunun yaptigi kesinlikle yanlis,sirf filistin’i veya araplari sevmediginiz icin oyuncunun yaptigini dogru bulursaniz ve avrupa da filistin’i destekleyen oyunculari elestirirseniz celiskili bir düsünce yapisi olur bu

Kurallar acik ve net futbol da siyasete asker selamine cetnik selamina israil propagandasina filistin propagandasina rabia selamina ne olursa olsun yer yok

Ufacik cocuklar futbolculari örnek aliyor bunu en son icardi de yasadik,bu yüzden oyuncular dikkat edecek siyasete alet olmayacaklar

valla ben 2den fazla saydim hocam
Sen de bilirsin, Almanyada kiliselerde her sene yüzlerce cocuk tacizi vakalari olur. Bu tacizler de bircok kez ordaki görevli olan rahipler tarafindan yapilir. Gercek Hristiyanlik bu mu diyecegiz?

Israilin yaptigi soykirimi destekleyen bircok Yahudi var, hatta cogu destekliyor diyebiliriz. Gercek yahudilik bu mu ozaman? Ayni zamanda bu zulmün yahudilige aykiri oldugunu savunan binlerce yahudi var cünkü.

Yukaridaki postunla ne amacladin bilmiyorum ama agir sacmalamissin.

antalyaspor islamcı trollerin gazıyla daha adamla konuşmadan hareket etti

sonucunda en önemli 2-3 oyuncusundan birini kaybetti, üstüne ciddi tazminat ödeyecek

bu işten siyasiler ve islamcı gazeteciler şov yaparak kazandı, jehezkel maddi olarak kazandı

kaybeden ise krizi yönetemeyen antalyaspor oldu

Sen de bilirsin, Almanyada kiliselerde her sene yüzlerce cocuk tacizi vakalari olur. Bu tacizler de bircok kez ordaki görevli olan rahipler tarafindan yapilir. Gercek Hristiyanlik bu mu diyecegiz?

Israilin yaptigi soykirimi destekleyen bircok Yahudi var, hatta cogu destekliyor diyebiliriz. Gercek yahudilik bu mu ozaman? Ayni zamanda bu zulmün yahudilige aykiri oldugunu savunan binlerce yahudi var cünkü.

Söylemek istediği sanırım gerçek islam ı yaşayan bir ülke var mı örnek alınabilecek.

Bu kiliselerdeki taciz vakalarında avrupada ne yapıyorlar renktaş bu arada?

antalyaspor islamcı trollerin gazıyla daha adamla konuşmadan hareket etti

sonucunda en önemli 2-3 oyuncusundan birini kaybetti, üstüne ciddi tazminat ödeyecek

bu işten siyasiler ve islamcı gazeteciler şov yaparak kazandı, jehezkel maddi olarak kazandı

kaybeden ise krizi yönetemeyen antalyaspor oldu
Takimin en etkili 3 oyuncusundan 2'si Israilli. Antalyaspor bitti

Takimin en etkili 3 oyuncusundan 2'si Israilli. Antalyaspor bitti

elbette bitti. Transfer yasağı vardı birde. 3-5 troll yazdı hemen feshediyoruz böyle mal gibi kalırsın

profesyonel bir kulüp olsa önce ortalığın sakinleşmesini beklerdi sonra savunma alırdı, sonucunda gerekli hukuki durumu araştırıp öyle karar alırdı

şimdi uğraşsın dursunlar

Söylemek istediği sanırım gerçek islam ı yaşayan bir ülke var mı örnek alınabilecek.

Bu kiliselerdeki taciz vakalarında avrupada ne yapıyorlar renktaş bu arada?
Bunu kamuoyunda pek duyurmuyorlar renktas.

Ama sen sordun diye ufak bir arastirayim dedim. Kiliseye ait olduklari icin bircok vakalarda kollanma durumlari mevcutmus.

Popülist bir hamle. Arabistanda bile sınır dışı etmezler. Onların da tek derdi zaten Atatürk'le.

Filistin’i destekleyen topcular avrupa da kadro disi kaldilar ve sözlesmeleri askiya alindi mesela

Bunda anlamayacak birsey yok futbol da siyasete yer yok hangi sekilde olursa olsun

Taraf olmaniza gerek yok yani oyuncunun yaptigi kesinlikle yanlis,sirf filistin’i veya araplari sevmediginiz icin oyuncunun yaptigini dogru bulursaniz ve avrupa da filistin’i destekleyen oyunculari elestirirseniz celiskili bir düsünce yapisi olur bu

Kurallar acik ve net futbol da siyasete asker selamine cetnik selamina israil propagandasina filistin propagandasina rabia selamina ne olursa olsun yer yok

Ufacik cocuklar futbolculari örnek aliyor bunu en son icardi de yasadik,bu yüzden oyuncular dikkat edecek siyasete alet olmayacaklar
Seninki çelişki bence çünkü filistindeki katliamı kınayanları avrupada kadro dışı bırakmalarını eleştirirsin büyük ihtimalle. Bunu da eleştirmen lazım o vakit. Avrupada filistindeki katliamı kınayan futbolcuları da sınır dışı etmelerine okey misin mesela. Katliam kınamak siyaset oluyorsa bizim sahalarda filistine yapılan katliam defalarca kez kınandı

Filistini destekleyen futbolcular kadro dışı kalmadı ki zaten Filistini desteklerken Yahudilere bela okuyan tiplerin videolarını paylaşanlar ya da İsrail devletinin yok olması anlamına gelen sözler paylaşanlar kadro dışı kaldı. Bu herif sadece 7 ekimin üstünden 100 gün geçti yazmış, kaldı ki 7 ekim hükuğmetçe de kınandı ülkemizde. 2sini bir tutmağa kalkmak alakasız.

ben taraf tutmuyorum kardesim

beyler bosverin bunu aksam mactan önce güzel bir sucuk ekmek yer miyiz ondan bahsedin hele

Geri
Üst Alt