Antalyaspor Karşısındaki İlk 11′miz Belli Oldu!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

8e1femacgunu.jpg

Ziraat Türkiye Kupasında Antalyaspor ile karşılacak takımımızın ilk 11'i belli oldu!

Detaylar GSC Portal'da

Çok hızlısın Murhan :)

Bana 4-3-1-2 gibi geldi sistem. Hatta 4-2-3-1 bile oynayabilir bu takım.

Eray-----Eboue-Chedjou-Semih-Riera-----Melo-Selçuk-Emre-----Sneijder-----Drogba-Umut

Eray-----Eboue-Chedjou-Semih-Riera-----Melo-Selçuk------Emre-Sneijder-Umut-------Drogba

Burak Yılmaz'ı 2. yarı sokar oyuna, onun harici Drogba- Umut göreceğiz tekrar. Real Madrid karşısında görmüştük bu ikiliyi.

Bana 4-3-1-2 gibi geldi sistem. Hatta 4-2-3-1 bile oynayabilir bu takım.

Eray-----Eboue-Chedjou-Semih-Riera-----Melo-Selçuk-Emre-----Sneijder-----Drogba-Umut

Eray-----Eboue-Chedjou-Semih-Riera-----Melo-Selçuk------Emre-Sneijder-Umut-------Drogba

yada 3 - 4 - 1 - 2

ama bu sistem top bizdeyken farklı rakipteyken farklı işler , çok kafayı takmamak lazım.

önemli olan topun arkasına geçmek ve hızlı hücuma çıkmak

913424_Galatasaray_SK.jpg

Melo'nun stoper 3'lüsünün ortasında olduğu bir 3'lü savunma göreceğiz yine. Emre-Selçuk ikilisini ısrarla deniyor Mancini. Lig'de de bu dizilişi dener muhtemelen. Burak ikinci yarı girer. Sonuca göre İbrahim de süre alabilir.

Çift forvet+sneijder ile oynayacaksak 3-5-2 oynamak daha mantıklı

Sent from my iPhone using Tapatalk

4-3-1-2 galiba Emre yerine Yekta oynayabilirdi

Emre'nin yerine İbrahin Coşkun oynasaydı nasıl oynayacak merak ediom o çocuğu. Zaten Emre'nin maça katkısı sıfır anca sağa sola pas atıp duruyor İnamoto gibi.

Ben de emre can'ın sakatlığını unuttuğumdan maçta bekliyorum adamı. İbrahim'i alabilirdi kadroya belki.

-------------eray-----------

----ched----melo--semih--

eboue--selçık--emre--riera

----------şino---------------

--------drogba--umut------

şeklinde olur

Amrabat sonra'dan girip gol atar, umut'da atacak gibi bir his var bende.

Geri
Üst Alt