Antalyaspor Karşısındaki İlk 11′miz Belli Oldu!

Eray'in oynamasi sakat.

Emre yerine Ibo'yu yeglerdim.

Ofsayt kralini izlemeyecek olmamiz da sevindirici.

Umarim Hajro, Salih veya Umut'u izleme sansi da buluruz.

Burak nerede ? Umut anca koşuyor. Burak en azından gol atıyor.

Melo'yu stopere alıp Emre-Selçuk ikilisini deniyor Mancini fakat ben Emre-Selçuk görmek istemem. Yine Selçuk-Melo görmek isterim. Chelsea karşısında Melo'yu stopere çekmemeli kesinlikle.

3-4-1-2 gibi görünsek de öyle değildir dizilişimiz umarım. 4-1-2-1-2 yi tercih ederim.

Melo'yu stopere alıp Emre-Selçuk ikilisini deniyor Mancini fakat ben Emre-Selçuk görmek istemem. Yine Selçuk-Melo görmek isterim. Chelsea karşısında Melo'yu stopere çekmemeli kesinlikle.

Melo'yu defansa cekmek futbola ihanettir aslinda.

Lakin Mancini takimin dogru düzgün defans yapamamasindan sikayetci. Bu sebepten dolayi Melo'dan bu sekilde faydalanmayi deniyor diye düsünüyorum.

Sahsi fikrim, Melo'ya sadece defansif anlamda degil, ofansif anlamda da ihtiyacimiz var... Umarim Mancini bunda fazla israr etmez.

Riera bu gidişle 25 maçı tamamlar otomatikman 1 yıl daha uzar yönetim delirir :)

Melo'yu defansa cekmek futbola ihanettir aslinda.

Lakin Mancini takimin dogru düzgün defans yapamamasindan sikayetci. Bu sebepten dolayi Melo'dan bu sekilde faydalanmayi deniyor diye düsünüyorum.

Sahsi fikrim, Melo'ya sadece defansif anlamda degil, ofansif anlamda da ihtiyacimiz var... Umarim Mancini bunda fazla israr etmez.

Melo'nun aslında defans özellikleri de sağlam bence ama orta sahada da ihtiyacımız var ona. Umarım Mancini en doğrusunu yapar Melo hakkında.

Melo'nun aslında defans özellikleri de sağlam bence ama orta sahada da ihtiyacımız var ona. Umarım Mancini en doğrusunu yapar Melo hakkında.

Melo total futbolcudur. Nereye koysan orada oynar. Hicte siritmaz bence. Forvet desen forvet oynar, defans desen defans oynar. Hepsinden de iyi oynar valla. Adam full kalite.

Geri
Üst Alt