Antalyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Güzel haydi oğlum rahat bir maç izletin çayın suyunu koydum

İcardi neysede mertens için yürüyor demeyin. Adamın fiziki olarak ikili mücadele yapma sorunu yaş itibari ile var. Şu anda mertensin oynayacağı oyunu tam anlamı ile oynayacak biri yok. Biraz ucundan yunus
bu sene normalde futbolu bırakmış olacaktı biz zorla uzattık sözleşmesini son maçlarda çok kötü oynuyor pres yapıyor gibi gözüküyor ama boş koşu bana göre ben takıma fayda verdiğini düşünmüyorum.İnşallah bu maç geçen seneki formda zamanı kadar oynar .Oynamadığında her maç kalemizde 4 5 net pozisyon vermeye devam ederiz

Osimhen transferinden sonra da yazdim bunu bana göre hoca 3’lu savunma oynatmaz

Osimhen dahil olursa 4-4-2 de dahil olur kasimpasa macinda oldugu gibi

Düzen bozmak istemiyor bana göre

bu sene normalde futbolu bırakmış olacaktı biz zorla uzattık sözleşmesini son maçlarda çok kötü oynuyor pres yapıyor gibi gözüküyor ama boş koşu bana göre ben takıma fayda verdiğini düşünmüyorum.İnşallah bu maç geçen seneki formda zamanı kadar oynar .Oynamadığında her maç kalemizde 4 5 net pozisyon vermeye devam ederiz
Vallaha bu yılda çok rahat 10 gol 10 asist yapabilecek potansiyelde olur. Tek kızdığım noktası şu anda duran topları kullanması.

Jelert yedeklerde bile yok dışarıdaki 2 liye gitmiş yusufla beraber.

Ziyech hazır ve süre alabilir diye mi algılayalım ?

Osimhen transferinden sonra da yazdim bunu bana göre hoca 3’lu savunma oynatmaz

Osimhen dahil olursa 4-4-2 de dahil olur kasimpasa macinda oldugu gibi

Düzen bozmak istemiyor bana göre
Birden ucluye geçmek ne kadar sağlıklı olur. Bu sisteme geçmek için iyi bir hazırlık ve sistem için önemli sayılan oyuncularin yedekleri bile olmalı. Biz taraftar olarak mevcut kadromuzda 3lu sistemde iş yapar dediğimiz çok oyuncu olsada sahada işler hiç istediğimiz gibi gitmeyebilir. Adaletli forma dağıtımı ile aynı sisteme, kontrollü oyun ile birlikte devam etsin

En azindan yedek kadromuz gecen maclara gore daha iyi

Biz Jelert'in üzerine düşülmeli diyoruz, beyefendi 18'e bile almıyor.

Biz Jelert'in üzerine düşülmeli diyoruz, beyefendi 18'e bile almıyor.
Yer yok kuraldan dolayı. Ziyech, Bats, Osi, Nels dolduruyor ve bunlar sağlıklı olduğu sürece dışarda kalan Yusuf ve Jelert olacak ideal düzende.

Tutmadı zaten hoca şuan için, daha dün konuşmuş Kaan daha iyi, Jelert 21 yaşında uzun vadede oynayacak vs diyerek açıkça görüşünü belirtmiş.

Girdi yani 9 milyon, ben kabullendim.

Geri
Üst Alt