Cem Çelik
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2009
- 6.457
- 2.952
- 1.748
Hakkaten ya, ayarsız.Herif ya 1 dk kesintisiz oynatiyor yada tamamen siliyor mertens yine oynamazsa şasırmam![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakkaten ya, ayarsız.Herif ya 1 dk kesintisiz oynatiyor yada tamamen siliyor mertens yine oynamazsa şasırmam![]()
Aslı nedir bilen yok
3lu oynayınca çok gol yiyoruz diye düşünüyor muhtemelen ama ozaman 3luye uygun oyuncular neden aldırdınAslı nedir bilen yok
oyun icinde 80 defa degisecegi icin fazla kafa yormamislar siralamislarŞu kadroyu artık mevkiye göre sıralayın lan !
Biz ne kadrolarla şampiyon olduk neredeyse takımın değeri 300milyon olmuş Antalya yu yenecek td ye çok fazla bana artık Avrupa da ne yaptığını bilen td lazım engin Baytar la emre çolak ile daha eskiye gidelim volkan yaman Serkan kurtuluş barış Özbek ile hamburg un kapısından döndük ligde rekor istemiyorum ben bu benim düşüncemNe yapardik mesela rts.
Lig ozelinde ne yapabilirdin daha fazla. 26da 26 mı yapacaktık
lemina kötü oynadiysa torreira ne yapiyor kac mactirK bakma Lemina çok severim ama Paşa maçında berbat oynadı.
Bence 3lü savunmada stoper oynamalı
2 altı ile oynayınca ileride etkisiz kalıyoruz...Lemina Sara Torreira olmadi
Fazla defansif kaliyoruz oyle. Zaten uretkenligimiz problem bu aralar.Lemina Sara Torreira olmadi