- 16 Haziran 2010
- 208.759
- 162.446
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugurcan 1 ya da 2 mac kaciriyorYine mi Gunay?
İlkay'ın maç formu kazanması lazım ya, formunu kazandığında takımın en iyi oyuncularından. Bu tercihe hak verdim biraz benİlkay ilk11 sara yedek biraz da gülelim
Nasil yani? Ugurcan sakat.Yine mi Gunay?
Çok seviyordum ama seviyor-dum. Jakobs ile birlikte giderlerse gitsinler modundayım. Bir var-bir yok oyuncularından hiç haz etmiyorum ya abiIste Lemina'yi bu yuzden istememistim. Oynayinca fark yaratan ama oynamak istemediginde hic bir sekilde oynatamadigin birisi.
Geberdi mi yaw? Kaleci bile mac kaciriyor bu nasil takim?Nasil yani? Ugurcan sakat.
Kaleci sakatlanınca oynasın mi renktaşGeberdi mi yaw? Kaleci bile mac kaciriyor bu nasil takim?
Okan’in ustun antrenman ekibinin basarisi.Geberdi mi yaw? Kaleci bile mac kaciriyor bu nasil takim?
Monaco maçını izlemesek hak vericez sizeOkan’in ustun antrenman ekibinin basarisi.
Mario junior kalmalıdır.Çok seviyordum ama seviyor-dum. Jakobs ile birlikte giderlerse gitsinler modundayım. Bir var-bir yok oyuncularından hiç haz etmiyorum ya abi