GSC Haber Antalyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

İstikrarlı birini tercih ederim ben ahb, CL maçı yok ikidir. Kendisiyle vedalaşırsak artık üzülmem
Yerine aynı maliyete aynı kalitede adam bulursan vedalaş.

10 katı maliyetli Sara yerini dolduramıyorsa suçlusu Lemina değil.

Yerine aynı maliyete aynı kalitede adam bulursan vedalaş.

10 katı maliyetli Sara yerini dolduramıyorsa suçlusu Lemina değil.
Abi Lemina'nın muadili Sara değil ki. Kadroda muadili yok zaten sorun o.

Onyedika vs isimleri geçti ama bonservis bedelleri 18-20'ler.

Lemina böyle istikrarsız bir çizgi çizmeye devam ederse nasıl olacak abi, en lazım olan USG-Monaco maçlarını kaçırdı.

Ligin devamında da böyle olursa kendisini yedeğe atmak ya da yerine birini bakmaya mecbur kalmaz mıyız?

Yükünü hafifletecek birini bulmamamız bizim hatamız ama ahbert ayrıyetten herif pl de 5 senedir sakatlanmadan oynuyordu ki oranın temposu buranin x3 u falan.
Beni üzen de bu ya. Lemina takımın en olmazsa olmaz isimlerindendi. Ama oynatamadıktan sonra anlamı kalmıyor ki, çok üzücü şu olay ahb

Abi Lemina'nın muadili Sara değil ki. Kadroda muadili yok zaten sorun o.

Onyedika vs isimleri geçti ama bonservis bedelleri 18-20'ler.

Lemina böyle istikrarsız bir çizgi çizmeye devam ederse nasıl olacak abi, en lazım olan USG-Monaco maçlarını kaçırdı.

Ligin devamında da böyle olursa kendisini yedeğe atmak ya da yerine birini bakmaya mecbur kalmaz mıyız?
Lemina bu takıma ilk 11 oyuncusu diye alınmadı, rotasyon diye alındı geçen sene. Sonradan farklı bir orta saha düzenine dönünce 11e girdi ve bütün büyük maçlarda da taş gibi oynadı.

Sara Lemina’nın muadili olamıyorsa ve ihtiyaç Lemina gibi adamsa neden Torreira’nın yanına 25 m euro verilip Sara alındı o zaman?

Onyedika’nın da Leminayla alakası falan yok, bambaşka tarzda bir adam.

Neye göre en lazım maç ayrıca, noldu taş gibi oynadığı derbiler, diğer ŞL maçları çöp mü oldu

Lemina bu takıma ilk 11 oyuncusu diye alınmadı, rotasyon diye alındı geçen sene. Sonradan farklı bir orta saha düzenine dönünce 11e girdi ve bütün büyük maçlarda da taş gibi oynadı.

Sara Lemina’nın muadili olamıyorsa ve ihtiyaç Lemina gibi adamsa neden Torreira’nın yanına 25 m euro verilip Sara alındı o zaman?

Neye göre en lazım maç ayrıca, noldu taş gibi oynadığı derbiler, diğer ŞL maçları çöp mü oldu
Okan hocanin orta saha alerjisinin bizi getirdigi yere bak. Tam bir rezillik. Sene basinda Hakan’i istemeyen de cok olmustu. Su an bize ilac olurdu. Hakan ile degisik oyunlar da oynayabilirdik ama onun icin tabi ki baska hoca lazim. Okan’da sadece bir oyun plani var.

Abi zaten nasıl bir kadro planlaması yapıldı anlamadık ki. Nereden bakılırsa bakılsın bir yerde elinde kalıyor kadro.

Geçen sene şampiyonluğun en önemli isimlerinden birisi kendisi o net, bu sene ise en lazım olacak zamanlarda kendisinden yararlanamadık.

Peki bu durumdan nasıl çıkabiliriz abi, kadro planlaması sınıfta kaldı ama buradan sonrasını nasıl kurtarabiliriz merak ediyorum

Abi Usg-Monaco maçlarında takım off duruma geldi CL için neredeyse. ATL ve City maçlarında da puan kazanmak çok zor, onu demek istemiş idim.

Abi zaten nasıl bir kadro planlaması yapıldı anlamadık ki. Nereden bakılırsa bakılsın bir yerde elinde kalıyor kadro.

Geçen sene şampiyonluğun en önemli isimlerinden birisi kendisi o net, bu sene ise en lazım olacak zamanlarda kendisinden yararlanamadık.

Peki bu durumdan nasıl çıkabiliriz abi, kadro planlaması sınıfta kaldı ama buradan sonrasını nasıl kurtarabiliriz merak ediyorum
Nasıl yararlanamadın işte anlamadım

Beşiktaş Trabzon Fener, 3 maçta da stopersiz kaldın 3 maçta da taş gibi oynadı, birinde stoperden çıkınca anında gol yedin hatta.

Liverpool maçında taş gibi oynamadı mı

Bodo ve Ajax maçlarının ikisinde de ilk goller sayesinde atılmadı mı

Neye göre en kririk maç Union ve Monaco oluyor, yukarıdaki maçlarda olmasa 0 puandaydın belki şu an, adam bütün kritik maçlara imza atmış kritik maçlarda yok diyorsun. Adam yok diye Fener maçında oynadı diye sakatlandı zaten devamında.

Fahiş bedeller ödenen Singo için diyeceksin en kritik maçlarda oynamadı diye, Liverpool dışında oynadığı önemli maç yok neredeyse.

Ne Leminaymış ya bunca sahanın içine sıçan ya da sahaya çıkamayan adam var herşeyde Lemina.

Bir kişi aynı maliyete bulsun daha iyisini de görelim ya o kadar kolay mıymış

Nasıl yararlanamadın işte anlamadım

Beşiktaş Trabzon Fener, 3 maçta da stopersiz kaldın 3 maçta da taş gibi oynadı, birinde stoperden çıkınca anında gol yedin hatta.

Liverpool maçında taş gibi oynamadı mı

Bodo ve Ajax maçlarının ikisinde de ilk goller sayesinde atılmadı mı

Neye göre en kririk maç Union ve Monaco oluyor, yukarıdaki maçlarda olmasa 0 puandaydın belki şu an, adam bütün kritik maçlara imza atmış kritik maçlarda yok diyorsun. Adam yok diye Fener maçında oynadı diye sakatlandı zaten devamında.

Fahiş bedeller ödenen Singo için diyeceksin en kritik maçlarda oynamadı diye, Liverpool dışında oynadığı önemli maç yok neredeyse.

Ne Leminaymış ya bunca sahanın içine sıçan ya da sahaya çıkamayan adam var herşeyde Lemina.

Bir kişi aynı maliyete bulsun daha iyisini de görelim ya o kadar kolay mıymış
Abi ben Lemina'ya o kadar takıntılı değilim yahu, kadro planlamasına takılıyorum daha çok. Lemina madem bu kadar maç yükünü kaldıramayacak o halde farklı çözümler üretilebilseydi keşke.

Hatta geçmiş mesajlarımda takımın en iyi stoperi demiş idim, merkeze koy yine takımın en iyi orta sahası oluyor. Yani hakkını yemeyeyim Lemina'nın.

Geri
Üst Alt