GSC Haber Antalyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Lemina neredeyse Camavinga seviye bir adam.

Böyle bi adam kaç yaşında olursa olsun her zaman bizim işimize yarar. 35 yaşına gelsin, tamamen stoper oynar yine hayvan gibi işe yarar.

Sen Lemina'nın maç kaçırma potansiyelini bildiğin halde 3 günde bir her şeyiyle yüklenirsen normal. Ayrıca bu adamı rahatlatacak 1 tane oyuncu alınmaması da hocaya yazar zaten.

Abi ben Lemina'ya o kadar takıntılı değilim yahu, kadro planlamasına takılıyorum daha çok. Lemina madem bu kadar maç yükünü kaldıramayacak o halde farklı çözümler üretilebilseydi keşke.

Hatta geçmiş mesajlarımda takımın en iyi stoperi demiş idim, merkeze koy yine takımın en iyi orta sahası oluyor. Yani hakkını yemeyeyim Lemina'nın.
Olay o değil, Okan Lemina’yı bu sene de öncelik olarak görmüyordu.

Muhtemelen Sara Torreira ve İlkay/Yunus ile devam etmek istiyorduki, Lemina’nın 50 maç oynayamayacağını bilmesine rağmen oraya kimseyi istemedi.

Sonra baktıki Sara’dan cacık olmaz, Lemina Torreira düzenine döndürdü.

4 senedir sakatlığı yoktu Lemina’nın bizden önce ama ortalama maç sayısı 30, yani 4000 dk üstüne çıkamayacağı zaten belliydi.

Lemina’nın 1100 Sara’nın 1300 dksı var şu ana dek, daha kritik maçlarda oynayan da Lemina, yani yapması gerekeni hemen hemen yapmış.

Ha şu daha iyisini bulma hikayesini de biri yapabilsin madalya takacağım. Cidden biri bulsun o işi yapıp 4500 dk oynayanı, bakalım.

Bu kulübün asıl sorunu Lemina değil

25 verilip bir halta yaramayan Sara
35 verilip 500 dksı olan Singo

Sorun bu ve bunun gibiler. Geçen sene çift hanelerin dağıtıldığı ama bir boka yaramayan adamlar sorun.

icardi çöp lemina 2 maç oynamadı gitsin ilkay geberik apo boksçu ağır uğurcan zaten kova

baydı bu tüketici taraftar artık

Yüz eskiyor işte sabah akşam bu adamları görüyor konuşuyor ediyor insanlar artık.

takımı izlemek ayrı bi heyecan elbette eskiden. Haftada 1 kere izleyeceğim diye köşe bucak mekan arıyorduk.

Yüz eskiyor işte sabah akşam bu adamları görüyor konuşuyor ediyor insanlar artık.

takımı izlemek ayrı bi heyecan elbette eskiden. Haftada 1 kere izleyeceğim diye köşe bucak mekan arıyorduk.
Haziranın 15inde ilk 11deki herkes gidip arjantinden brezilyadan no name adamları getirseler şenlik olur buralar başlarına da höthöt bi alman

Olay o değil, Okan Lemina’yı bu sene de öncelik olarak görmüyordu.

Muhtemelen Sara Torreira ve İlkay/Yunus ile devam etmek istiyorduki, Lemina’nın 50 maç oynayamayacağını bilmesine rağmen oraya kimseyi istemedi.

Sonra baktıki Sara’dan cacık olmaz, Lemina Torreira düzenine döndürdü.

4 senedir sakatlığı yoktu Lemina’nın bizden önce ama ortalama maç sayısı 30, yani 4000 dk üstüne çıkamayacağı zaten belliydi.

Lemina’nın 1100 Sara’nın 1300 dksı var şu ana dek, daha kritik maçlarda oynayan da Lemina, yani yapması gerekeni hemen hemen yapmış.

Ha şu daha iyisini bulma hikayesini de biri yapabilsin madalya takacağım. Cidden biri bulsun o işi yapıp 4500 dk oynayanı, bakalım.

Bu kulübün asıl sorunu Lemina değil

25 verilip bir halta yaramayan Sara
35 verilip 500 dksı olan Singo

Sorun bu ve bunun gibiler. Geçen sene çift hanelerin dağıtıldığı ama bir boka yaramayan adamlar sorun.
Abi ben de böyle düşünüyorum, noktasına virgülüne katılıyorum.

Geri
Üst Alt