Antalyaspor ve Kayserispor Lige Veda Etti!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Spor Toto Süper Lig'de bitime 2 hafta kala(onlar için) Antalyaspor ve Kayserispor matematiksel olarak küme düşmeyi garantiledi.

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ve Kayserispor ligin 32.haftasında küme düştü.

Şükürler olsun.

İkisine de çok sevindim ama bize karşı özellikle son yıllarda ters gelen ve gıcık bir oyun oynayan Galatasaray düşmanı Antalya'nın düşmesine 2 kat daha fazla sevindim. Sahtekar ve kazıkçı Kayseri'nin düşmesi de ayrı güzel oldu.

İnşallah bundan sonraki düşecekler fb ve beşiktaş olur :)

Mis gibi mis. Antalya kadar gıcık takım yokdur galiba anadolu takımlar arasında.

Bide antep gitse ohhhh

Fuat çapa denen hocanın bu ligde hala hoca olması çok garip. Adam Erciyes'i düşüremedi gitti Antalya'ya onları düşürdü ki iki takımında kadrosu Karabük ve Akhisar'dan kat kat iyi kadroları var.

ikisinide sevmiyordum iyi oldu kayseriye 3 puan antalyaya 4 puan bıraktık işe bak

Mis gibi mis. Antalya kadar gıcık takım yokdur galiba anadolu takımlar arasında.

Bide antep gitse ohhhh

antepin nesi var? adamlar bizden Bruma'yı aldı tüm tepkilere rağmen Dany'İ alcaklardı bjk son anda kaptı. Ayrıca 1-2 senyee yeni stadları olacak bana göre bu ligde kalması gereken nadir takımlardan

[media]https://www.youtube.com/watch?v=eTmhGRNSgL8[/media]

benim en nefret ettiğim anadolu takımı kesinlikle eskişehir ama hayatta düşmez

antepin nesi var? adamlar bizden Bruma'yı aldı tüm tepkilere rağmen Dany'İ alcaklardı bjk son anda kaptı. Ayrıca 1-2 senyee yeni stadları olacak bana göre bu ligde kalması gereken nadir takımlardan

fener 4-3 antep diyorum başkada bir şey demiyorum. Kan ağladık o zaman bu şerefsizler yüzünden.

Asla unutmam o satışı

Geri
Üst Alt