Haber Antalyaspor'da Bülent Korkmaz Dönemi Sona Erdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Antalyaspor, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yolların karşılıklı anlaşarak ayrıldığını duyurdu.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Hocamıza ve ekibine bugüne kadar vermiş oldukları emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Antalyaspor ile haziran ayında bir yıllık sözleşme imzalayan Bülent Korkmaz, takımın başında çıktığı 6 lig maçında 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Bülent hocayı Galatasaray maçlarında yedek kulübesinde çıldırıp diğer maçlarda yedek kulübesinde sessiz sakin durmasıyla biliyorum.

Hamburg macı geldi yine aklıma

Süper oyuncular otomatikman iyi Hoca olmuyor maalesef.
Efsanemiz!

Olmuyor, kulüpte idari bir görev alması gerekiyor. Yönetimde olup futbol şube sorumlusu tarzı bir görev verilmelidir. Real Madrid, Bayern München gibi bizimle benzer gayeleri olan kulüpler böyle yönetiliyor. Kulüp efsanelerinin sağda solda saçma işlerle uğraşmasına da engel olmuş oluruz.

Olmuyor, kulüpte idari bir görev alması gerekiyor. Yönetimde olup futbol şube sorumlusu tarzı bir görev verilmelidir. Real Madrid, Bayern München gibi bizimle benzer gayeleri olan kulüpler böyle yönetiliyor. Kulüp efsanelerinin sağda solda saçma işlerle uğraşmasına da engel olmuş oluruz.
Kendisi hoca olarak devam etmek istiyo.Rizespor'u Süper Lig'e çıkartmıştı.Alt Lig hocası olarak da devam edebilir..

Bana kalirsa kulup yonetiminin spor branslarindan tamamen elini ayagini cekmesi lazim.

Baskan eyvallah mutlaka baglantili olacak ama tum translerler, branslara gore yonetimler ve sponsorla ilgili insanlar departmanlar hepsi sportif catisinda kalmali. Is yapan gorevde kalir, yoksa kolvulur edilir.

Kulup yonetimi adasina baksin, projesine baksin, derneklerine baksin etsin.

Sportifte vasifsiz ceket tayfadan arinmamiz gerek. Hatta bir adim uste cikiyorum sadece baskan pozisyonu sportif as icerisinde bulunmali, diger yoneticiler kulup ile ilgili seylere bakmali.

Okan hoca için eleştiri seviyesi dışında çok saçma tepkiler oluyor mesela fakat dikkatinizi çekerim. Bizim o dönemden kendisi dışında çıkanların geldiği nokta ne ?

Zaten bir çoğu da TV'de geçen denk geldim Now Spor da anılarını anlatıyor. Okan hocayı bende eleştiriyorum ama o dönem den çıkan ekip arkadaşları konusuna da dikkat çekerim.

en ii hocaligini karabuk de yapmisti

ondan sonra berbat bi kariyer yapti

rize ye fln ne manada gitmişti anlam vermek guc

Hep yanlış takım tercihi yapıyor gittiği camialar arkasında durmuyor. Baskı olmayan Başakşehir gibi bir takım olsaydı onun için iyi olurdu. Arka arkaya bu kadar başarısızlıktan sonra işi zor

Geri
Üst Alt