Antalyasporlu Doğukan Sinik: "Umarım Galatasaray şampiyonluk yolunda başarılı olur"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
20170420AW045038_02.jpg

25. haftanın kapanış müsabakasında Galatasaray'a konuk olan Antalyaspor hezimete uğradı. Feghouli, Onyekuru (2), Ndiaye ve Diagne'nin gollerine engel olamayan Akdeniz ekibi sahadan 5-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Antalyaspor'un genç futbolcusu Doğukan Sinik şu ifadeleri kullandı:

"Dengesiz düştüm. Omzumdan çıt sesi geldi ama umarım önemli bir şey yoktur. Bu tarz maçlarda oyun disiplininden kopmamak lazım. Feghouli'nin golü şanssız oldu. 2. golü yiyene kadar da işler iyi gidiyordu. Böyle atmosferde oyun disiplininden koparsak böyle skorlar olabilir. Artık bu maçı unutup Alanyaspor maçında mutlaka 3 puan almamız lazım. Muslera kritik kurtarışlar yaptı. Umarım Galatasaray şampiyonluk yolunda da başarılı olurlar. İkinci yarı oyun disiplininden koptuk. Büyük takımlara karşı oyun disiplininden kopuyorsanız böyle sonuçlar olur."

Ajansspor

Hoşgeldin aramıza bir IBB düşmanı olarak, sevdim seni çocuk!

sent via GSC

Yandık. .. gibi bu da yol yapmış 8-10 da buna gömerler şimdi.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
ceza sahasına girişi müthişti umarım kendini geliştirir kumaşı iyi.

dün izleyemedim maçı ama eski maçlara bakarsak bu çocuk olacak gibi durmuyor..

Boydan fotoğraf,Nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah belgesi,4 fotoğraf, adli sicil kaydı ile başvur.Biz seni ararız

Mariano'yu felç etti,darbe yiyene kadar baya zorluyordu bizi

20 yaşında genç bir kardeşimiz yolu açık olsun diyelim

Taraftara oynuyor gibi ama nedense gerçekten kanım ısındı bu çocuğa. Sahada şerefsizlik yapmadı aldığı darbelere rağmen.

Yabanci siniri gelecek, beni transfer edin ve yeni Tarik Camdaliniza kavusun demiş

Geri
Üst Alt