Antalyaspor'un Borcu Dudak Uçuklattı!

Bu kulüpleri soymak ne kadar kolay lan. Suç bile değil. 10 numara is.
Menajerliğe atılmak lazım vallah. Yolunacak çok kaz var bizim ülkede.

Senede sadece 1-2 gurbetçi pazarlasam bile hayatım kurtulur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu kulüpleri soymak ne kadar kolay lan. Suç bile değil. 10 numara is.
Valla aynen öyle parana para katmak istiyorsan Türkiye de bir takıma başkan olacaksın.
Güzel bi konuşma ve parasız biletlede taraftarı arkana alır hem efsane olursun hem zengin

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 yıl sonunda 30 milyon değil mi?9 milyon euro..Ben 3. yılı hesaplamadım.Zaten ben de geri kalan nasıl oldu hesabındayım.Okuduğum kadarıyla diğer alınanlar çok da pahalı değildi.

Yesil rakam tam olarak 38 Milyon TL... Menejer parasi, ve ekstralari ile birlikde 4 Milyon avro civari kazaniyor yillik. Bunun birde aciklanmayan Eto´nun eline varan ücret (bonservissiz geldi), komisyonlar, vergisi, banka teminati ile ödenen ücretin faizleri var. Antalya ödeyemiyor cünkü parayi, eski baskan kazakladi, sponsor ödeyecek diye, ama yok öyle bir olay. Ve alinan oyunculara baya yüksek yillik ücreti verdi antalya gecen sene. Bonservissiz olsa bile, bir sürü futbolcu alindi, 40´dan fazla futbolcu vardi kadrolarinda.

Bunun üzerine zaten anadoluda tüm kulüpler borc icinde. Antalya´nin zaten eto gibi oyuncu kaldirabilecek gücü yok, kazik atildigini baskanlik degisiminden sonra fark ettiler. Birde Ronaldinho getirelecekdi.

Son düzenleme:
Anlasiilan Dursun vari soygun yapmis eski antalyasporun baskani

Geri
Üst Alt