Ante Rebic Beşiktaş'ta

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Beşiktaş, Milan'dan Ante Rebic'i bonservisiyle kadrosuna kattı. ( TRTSPOR )

bu arkadaşın son haline bitik dediler.o yuzden iyi transfer mi oynayınca görürüz.eski rebic nere bu nere

Hakan'lı Milan'da iyiydi baya ama şimdiki hali hakkında iyi şeyler duymadım.

Bütün forvetleri potansiyel sakatlık adayları olan adamlardan oluşacak bu da gelirse.

Cenk, Abou, Rebic.

Bu adam sürekli sakatlananan biri. Riskli transfer. Gerçi Aboubekir de öyleydi ama maç kaçırmıyor.

Son durumunu bilmemekle birlikte iyi futbolcuydu.

eskiden baya iyi topcuydu, son halini bilmiyorum, skorer kanatti hatirladigim kadariyla

Ne durumda olduğunu bilmiyorum eskiden baya iyi topçuydu.
Hayırsız olsun diyelim.

Coutinhoyuda kovalıyor bunlar.Ağustosun sonlarına doğru araplara gitmezse bjk gelir.

Beşiktaş'ın da güçlenmesi önemli. Bu arsız rakibin ensesinde olmalılar. Derbiler kırılma yaratıyor.

Beşiktaş'ın da güçlenmesi önemli. Bu arsız rakibin ensesinde olmalılar. Derbiler kırılma yaratıyor.
yıllardır aynı muhabbet ya güçsüz olsunlar beter olsunlar fener zaten kendi kendine sorun çıkartan bi rakip 8jkye şampiyonluk verdik averajla jknın hakem ve lobi desteği bana göre fenerden daha fazla

Kadıköy'de 4 yedikten sonra koptular yarıştan mental olarak.
onlar hep kopuyo ya ali koç looserliği işledi içlerin bi kere emin ol jk ile yarışsak hakem ve lobi desteği daha çok çalışır bunlara bunun kaynağı nerden geliyor bilmiyorum ama bunları çok kolluyolar

şahsen fenerle şampiyon yarışında olmayı tercih ederim

onlar hep kopuyo ya ali koç looserliği işledi içlerin bi kere emin ol jk ile yarışsak hakem ve lobi desteği daha çok çalışır bunlara bunun kaynağı nerden geliyor bilmiyorum ama bunları çok kolluyolar

şahsen fenerle şampiyon yarışında olmayı tercih ederim
%100 katılıyorum bu sene de doğrayacaklar bizi.

Beşiktaş'tan en az Fenerbahçe kadar nefret ederim. Ancak derbiler ligde kırılma yarattığı için sahaya iddialı bir takım koymaları bizim için iyi olur. Bunu demeye çalıştım aslında.

Geri
Üst Alt