# Anthony Annan

Cevap: # Anthony Annan

Annan oyundan cikti bizde oynuyacak kalesitede degil!

2-1 oldu gana atti

Bu arada süper gol oldu.

VDV korneri dışarıya kesti, gelişine Sneijder çok iyi vurdu.

Nkoulou çok iyi bir oyuncu.Keşke üzerinde durulsa.

Bu kadar cabuk not vermeyin, turnuva oldukca uzun. Dun Hollanda oynadi Gana izledi. Takim oynamayinca seckin adamlar kotu performans cizebiliyo. Hagi, Messi, Ronaldo, Maradona, Zidane, Figo ve daha bir cok tarihe gecmis oyucularinda yerin dibine girdigi maclar oldugu unutulmasin.

Bir macla asip kesenler hafta sonu Latvia'ya karsi izlemistir umarim?

Kac defa izledigim adamdan suphe ettirdiniz beni. Kendi kendime acaba oynadigi ligin kalite duzeyinden mi fazla iyi gozuktu demeye basladim :) Neyse pazar gunu turnuva basliyo, ilk mac Sirbistan-Gana. Bir iki maca ak kara belli olur.

Bir macla asip kesenler hafta sonu Latvia'ya karsi izlemistir umarim?

Kac defa izledigim adamdan suphe ettirdiniz beni. Kendi kendime acaba oynadigi ligin kalite duzeyinden mi fazla iyi gozuktu demeye basladim :) Neyse pazar gunu turnuva basliyo, ilk mac Sirbistan-Gana. Bir iki maca ak kara belli olur.

Nassil oynadi Litvanya maçinda? bakmadimda

Evren uzerindeki her futbol macini izleyebilen insan ustu arkadaslar yazsin ilk, sonra bende bi kac sey yazarim.

Grella ile Annan turnuvada karsi karsiya gelicek, bilgine Hayri ustad. Gerci Gana bu futbolla cok rahat gurup sonunculuguna oynar ya neyse.

Hoca Annan'a laf etmedim ki

Bu adam 1,71 yazıyor her yerde ama Sneijder'den kısa galiba. Geçen karşı karşıya geldiklerinde görmüştüm.

Nicknamed Pablo Aimar in comparison to the Argentine national midfield superstar, Annan combines immense skill with a physical presence that belies his average height. Similar in style to Ghanaian midfield Superstar Michael Essien of Chelsea, Annan is touted as the next big thing to come out of Africa into Europe.

Bu adama niye Aimar diyorlar yahu ne alaka benzetecek adam mi bulamamislar

O yazida Annan'i ilk Aimar'a benzetiyo, sonra da fizik saglamligini kast ederek Essien'e benzetiyo. Baya ilginc bir yazi, ama ikisinden cok Appiah'a benziyo bence.

O kadar teknik bir adama benzemiyordu aga. Linderoth gibi birseydi.

Defansif yonu Appiah'tan daha iyi olmakla birlikte, genc yasina ragmen Appiah'in en az 7/10'u kadar top ile iyi isler yapabilir. Bence bu pekte kotu bir oran degil. Zira Appiah son 7-8 sene icerisinde ulkeye adim atmis en iyi orta alan oyuncusudur. Bunun yaninda Appiah'in ciddi anlamda 25 yasindan sonra acildigini takip edenler cok iyi bilir. Annan bu haliyle bile bizim orta sahayi ucurur, kendini gelistirmeside buyuk bir ihtimal.

Bence de Appiah kadar teknik degil. En basitinden fazla sut denedigine sahit olmadim. Ama derinlemesine iyi toplar atiyo ve cok cabuk oyunu bos kanatlara yayiyo.

Ukalalık olmasın, geçen, yanılmıyorsam İsviçre ile oynanan maçta izledim Annan'ı.

Grup maçlarında daha iyi göreceğiz elbet fakat benim izlediğim Annan'ın öyle abartılacak, kesin gelsin denecek bir yanı yok. İnanılmaz kısa bir kere. Tek ön libero oynayacağımız düşünüldüğünde çok çok büyük bir dezavantaj bu. Sebebi ise baskı altında atılacak uzun topları kesemeyecek olmasını gösterebilirim.

Topla fena değil fakat savunma anlamında da zayıf. Pozisyon almasını doğru olarak beceremiyor. He bizde kim beceriyor derseniz lafım yok tabii ki.

Neyse sonuç olarak tek maç için işe yaramaz diyemem. Haddim değil. Fakat pek ışık göremedim ben. Daha iyi takip eden arkadaşlarımız vardır elbet.

Grup maçlarından sonra tekrar konuşuruz.

news21814anthony_annan.jpg

Anna'lar ne yiğitler doğuruyor.

Geri
Üst Alt