# Anthony Annan

Cevap: # Anthony Annan

Bu Annan hiç de iyi bir adam değil. Bariz bir şekilde belli. Kofi Annan'ın yeğeni diye torpilli herhalde. Pasları kötü, top kontrolü berbat. Ne kadar agresif olursa olsun, size olarak yetersiz. Çok agresif de değil gerçi.

Gana'dan Andre Ayew fena bu arada.

Grella bu adamdan daha teknik ve zeki. Annan daha atletik hızlı cabuk.

Bu Annan hiç de iyi bir adam değil. Bariz bir şekilde belli. Kofi Annan'ın yeğeni diye torpilli herhalde. Pasları kötü, top kontrolü berbat. Ne kadar agresif olursa olsun, size olarak yetersiz. Çok agresif de değil gerçi.

Gana'dan Andre Ayew fena bu arada.

Gaziayıntap ile anlaşmış diyeler.Marseille vermiş bunu Gaziayıntap'a.

Anan iyidi bugun. Onundeki gardaslar daha da iyiydi. Appiah'in devri bitmis sanki, Asamoah ve P-B'ye DIKKAYT.

Harbi Serhat; izlemedim bu elemanı pek fazla.Serhat kimse için kolay kolay'' Fena Adam.'' demez.Cidden iyi mi bari?Valla Gaziantep aldıysa eğer devre arasına kalmaz üç büyüklerden birisine yollar.

Bu konuyu yeni gördüm..

Anthony Annan çok ilginç bir adam.Enerjisi en büyük artısı,bitmek bilmeyen bir enerjiye sahip.Çalışkan ve agresiftir.Oyunu iyi okuyor oyunun gidişatına göre kararları çok iyi.Pozisyon alışı falan gayet iyi.Ama pas atarken çok ilginçtir toprak sahada oynar gibi pasları var.2 metre yakınındaki adama atarken bile topu kaldırıp atıyor.Çok tedirgin bir duruşu var sahada.Bu güvensizliği belki de etkiliyordur pas konusunda kendisini.

Güzel oynadı bugün. Basit oynuyor riske girmiyor, en güzeli. Kornerlerden birinde tuttuğu adam kafayı vurdu az kalsın gol oluyordu. O kadarda olsun zaten kısa. Durmuyor hiç yerinde agresif bir oyuncu. Topun kendilerinde veya rakipte olması farketmiyor çok gezgin olduğunu farkettin. Ama öyle topu alıp çalım atacak ön liberolardan değil. Nerde durması gerektiğini biliyor. Güzel oynadı, bu birazda Gana'nın oyun yapısından kaynaklanabilir aslında.

Ben bakamadim maça.

Nezaman su adam'in maçi olsa isim çikiyor.

Harbi Serhat; izlemedim bu elemanı pek fazla.Serhat kimse için kolay kolay'' Fena Adam.'' demez.Cidden iyi mi bari?Valla Gaziantep aldıysa eğer devre arasına kalmaz üç büyüklerden birisine yollar.

Gaziantep babasını bile alamaz onun. Andre Ayew iyi bir takıma gider turnuva sonrası. Bu biz olalım.

Ayew sevinci

Gaziantepspor, bonservisi Marsilya'da olan Ganalı oyuncu Andre Ayew ile anlaşmaya vardı. Başkan İbrahim Kızıl'ın yürüttüğü transfer operasyonunda imzalar hafta başında atılacak.

Totomaç.com

Ne kadar doğruluğu var bilemem ama; eğer alırlarsa büyük iş başarmış olacaklar bu söylediklerinden onra.

Annan'ın ilk maçında 2 eksiği:

1.) Pres zamanlaması kötü..

2.) Ortasahada rakip bölgeye fazla (hatta nerdeyse hiç) geçmiyor..

Charles Kabore değil miydi o eleman? Evet, o da TSL şartlarına göre iyi bir eleman sayılailir.Ama ben bu elemanları çok istiyorum yaa.Umarım DK'dan sonra transfer olmazlar.

Nicolas N'koulou:Monaco'lu eleman, 19 yaşında henüz.Asıl mevkiisi stoper olmakla beraber ön liberoda da forma giyiyor sanırım.

Eyong Enoh:Ön libero adamı,ben çok tuttum maçlarını.Faydalı olabilir.Maliyeti de çok ahım şahım olmayacaktır.

Andre Ayew:Çok fazla maçını izlememekle beraber forumda çok methedildi.Aslında oyuncu hakkında çok şey biliyorum ama maç bazında çok fazla takip edemedim.Sol kanatta çok etkili olduğu söylendi.Alıp bir sene yedek beklettikten sonra Arda'nın yerine koyabiliriz.

Gervinho:En büyük isteğim.Beveren'den itibaren takip ederdim, önce Le Mans'a sonra Lille'e...Üçlü forvetin sağında oynamakla beraber forvette de çok kolay görev yapıyor.Kısaca üçlü forvetin her üç bölgesinde de alnının akıyla görev alabiliyor.Şu an için gereksiz olabilir belki ama çok faydalı olacağı aşikar.

Geri
Üst Alt