Anthony Modeste: Aslan Yükleniyor!

381

O değilde adami karşılamaya nasıl gitcez yeni havalimanına çadır kentmi kuracaklz gelmeden önce taa bilmem neresinde? yeni havalimanina metrobuste yok modeste

KB'nin anlamı hocamızın ismi yanlış öğrenmiş. Batih Kerim yazmış oraya.

bizim mülkiyeli başkan geçen gün ankaraya gittim bakanlarla görüştüm fln demişti kesinlikle anayasada yapılan değişiklikle modeste transferini kılıfına uyduracak. helal olsun sana 1 topcu için anayasa değiştirten başkanımız

bizim mülkiyeli başkan geçen gün ankaraya gittim bakanlarla görüştüm fln demişti kesinlikle anayasada yapılan değişiklikle modeste transferini kılıfına uyduracak. helal olsun sana 1 topcu için anayasa değiştirten başkanımız
abi konum murhan state iyi de mr. saylak street de iyi.soyadı değişti biliyosun

Murhan da ortalıkta yok Ankara da yetkililerle temas halinde galiba

Ceza muhabbetinden olmadı iş zaten, sezon ortasına kadar garantiye alınırsa bu iş bitmis gözüküyor. Yönetimde de hocaya karşı acayip bir mahcubiyet var. Bu sefer son dk ya bekletmez transfer sezonu açılır açılmaz açıklarlar transferleri.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat ceza olmayacağına dair garanti lazım yoksa kim istemez 0 bonservisle adam almayı bonservisi elinde olan diye bir sürü forvet önerdik ama modesteyi hiç istemedim zira patladı işte bunun meselesi öyle kolay çözülmez aylar sürer ama devre arasına kadar yetişebilir o yüzden 0 bonservisle oyuncu alınır...Selçuk ile tarık gitse zaten bunun maaşı çıkar gomisinki de bütçeye katkı kalır...

Murhan da ortalıkta yok Ankara da yetkililerle temas halinde galiba
murhan kayseri bld başkanı kayseri spor il müdürü, talas kaymakamı ile muhtarlar toplantısına katılan birkaç muhtarı devreye sokmak için kayseride ter döküyor. amaç anayasaya "GS istediği zaman golcü transferi yapabilir sıkıntı yok" maddesi ekletmek

Geri
Üst Alt