Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.449
- 106.069
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evlendiği tarihte troll de mi ama aslan biziz o gercekHadi trolluk yeter
Kendi eşi ve çocuklarının baş harfleri ve 27.07.2007 de evlendiği için 27 hepsi bu.
AMyi anladım da KB ne bilen eden tahmini olan?
bu vesileyle 1 ay önce yazmış olduğum modeste şiirini tekrar hatırlatmak isterim
GOLCUYE SİİR
Antony modeste
Golleri
Yolla
Yolla golleri
Deste
Deste
Seni düşünürken içim geçmiş severken de ömrüm .. diyebilirmiyiz
abi konum murhan state iyi de mr. saylak street de iyi.soyadı değişti biliyosunbizim mülkiyeli başkan geçen gün ankaraya gittim bakanlarla görüştüm fln demişti kesinlikle anayasada yapılan değişiklikle modeste transferini kılıfına uyduracak. helal olsun sana 1 topcu için anayasa değiştirten başkanımız
Karısı ve Çocukları Çin e hiç gitmemiş almanyada Köln de kalmışlar oğlu ağır hastaymış devamlı tedavi görmesi lazım mış. Ondan hasret çekiyor biraz sanırımevlendiği tarihte troll de mi ama aslan biziz o gercek
Murhan da ortalıkta yok Ankara da yetkililerle temas halinde galibabizim mülkiyeli başkan geçen gün ankaraya gittim bakanlarla görüştüm fln demişti kesinlikle anayasada yapılan değişiklikle modeste transferini kılıfına uyduracak. helal olsun sana 1 topcu için anayasa değiştirten başkanımız
Üstat ceza olmayacağına dair garanti lazım yoksa kim istemez 0 bonservisle adam almayı bonservisi elinde olan diye bir sürü forvet önerdik ama modesteyi hiç istemedim zira patladı işte bunun meselesi öyle kolay çözülmez aylar sürer ama devre arasına kadar yetişebilir o yüzden 0 bonservisle oyuncu alınır...Selçuk ile tarık gitse zaten bunun maaşı çıkar gomisinki de bütçeye katkı kalır...Ceza muhabbetinden olmadı iş zaten, sezon ortasına kadar garantiye alınırsa bu iş bitmis gözüküyor. Yönetimde de hocaya karşı acayip bir mahcubiyet var. Bu sefer son dk ya bekletmez transfer sezonu açılır açılmaz açıklarlar transferleri.
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben biraz anısını yaşatmak için yapmıştım ama mr.saylak street de olabilir tabiabi konum murhan state iyi de mr. saylak street de iyi.soyadı değişti biliyosun
oglu iyileşir insallah aslan biziz ama XDKarısı ve Çocukları Çin e hiç gitmemiş almanyada Köln de kalmışlar oğlu ağır hastaymış devamlı tedavi görmesi lazım mış. Ondan hasret çekiyor biraz sanırım
abi konum murhan state iyi de mr. saylak street de iyi.soyadı değişti biliyosun
evlendiği tarihte troll de mi ama aslan biziz o gercek
murhan kayseri bld başkanı kayseri spor il müdürü, talas kaymakamı ile muhtarlar toplantısına katılan birkaç muhtarı devreye sokmak için kayseride ter döküyor. amaç anayasaya "GS istediği zaman golcü transferi yapabilir sıkıntı yok" maddesi ekletmekMurhan da ortalıkta yok Ankara da yetkililerle temas halinde galiba