Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
yok valla bilmiyordum yeni nesil kısaltma filan bilmem ben diyorum inanmıyorsunuzHayırlı Olsun
Bilmemen üzüntü verici Selami
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok valla bilmiyordum yeni nesil kısaltma filan bilmem ben diyorum inanmıyorsunuzHayırlı Olsun
Bilmemen üzüntü verici Selami
Benimla alay etmemenizi salık veririm hürmetlerHaram olur
Lafın originatoru olarak ben bir tanımdan fazla kullanılmasında bir sakınca gormuyorum saygılarBenimla alay etmemenizi salık veririm hürmetler
neyin originatörü anlamadım?Lafın originatoru olarak ben bir tanımdan fazla kullanılmasında bir sakınca gormuyorum saygılar
AMyi anladım da KB ne bilen eden tahmini olan?
Fifadan sözleşme fesih hakkını aldıÇin kulübü bu adamı dava etti FIFA'ya. Instagram'dan aslan kaplan yükleyeceğine; önce bu dava, serbest kalma işlerini çözsün.
Artık hertürlü devre arasına kaldı zaten.
Antremana da çıkmıyormuş.Hazırlanması lazım.Kendini salmış gelen bir adamında bize faydası olmaz.
Yarım sezon oynayamayacak çünkü.
Fifadan sözleşme fesih hakkını aldı
TFF izin verseydi şuan forma giyecek durumdaydı
Eski klubunun karşı davası o
Eee Drogbada da böyleydi. Adamlar dava acmisti bir sey cikmadi.Başkan'da söyledi geçtiğimiz gün; risk var yinede.
Çin kulübü kazanırsa, sıkıntıya girer hem futbolcu, hem biz.
Zaten eğer dediğin gibi hukuki süreç tamamen çözülürse ve devre arası sözleşmesi kesinleşirse; gelsin takıma katılsın.
Oynayamasa da alışma sürecini atlatmış olur, kondüsyonu üzerinde çalışır.En güzeli böyle olur.