Anthony Modeste: Aslan Yükleniyor!

beyler olay şu şekilde,modeste menajeri pürüzleri halletmiş. fakat bizim yönetime sadece sözlü söylemiş bizim yönetimde. buna karşılık açıklama yaptı biliyorsunuz. menajer evrakları gönderince bunlar tekrar bir araya geldiler.ve anlaşma sağladılar. yönetim evraklara baktıktan sonra tatmin olmuş. büyük ihtimal devre arası gelecek. nerden biliyorsun diye soracak olursanız. salladım ben öyle umuyorum. inşallah öyle olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam besbelli anlaşmış işte Lyon olsa loading yazmaz basae imzayı geçer

İyi hoş da bu herif 150 bin icin aninda fes etmis sozlesmeyi. Ee bizim maas odemeleri gecikiyor sürekli. Basimizi agritir bu herif

Galatasaray 2012/2013 sezonunda düstügü hataya düsmemesi gerekiyor. Fizik olarak geride kalmis futbolcular getirmek, takimin genel anlamda fizik gücünü dibine indirmek olur. Bu da large scale bir performans kaybina sebep vermesi gibi, ayni zamanda CL´de herhangi bir basarinin da önüne gecer... 2012/2013 sezonunda Schalke´yi elememiz tesadüf idi. Real Madrid macinin ilk yarisini full olarak izlemek, bunu daha net bir sekilde gösterecektir.

Elimizde bir orta saha oyuncusunu iyi bir paraya satip, bir tanesi net oyuncu olmak üzere, iki tane forvet oyuncusu almamiz gerekiyor. Umarim cikariz gruptan, ve hem gelirlerimizi yükseltiriz, hemde futbola ac ve geri dönüsümlü oyunculara yatirriz paramizi.

Ben bu saatten sonra gelecegini sanmıyorum. Adem'in de dediği gibi fiziksel olarak da geriye düştü, toparlaması 3-4 ay alır o zamana kadar da sezon biter. Ha 2 forvet birden gelecekse olabilir, form tutana kadar alternatif olarak kadroda yer alır, lakin gelirse birinci forvet olarak geleceğini düşünüyorum.

Ayrica kulübü 50 milyon euro harcamisken, oyuncu 150 bin euro icin sözleşmesini feshediyorsa, bu oyuncudan kimseye hayır gelmez. Karakteri bozuktur benim gözümde.

Buna ek olarak menajerinin de paragöz Mendy oldugunu düşünürsek, Gomis'te olduğu gibi yine sorun cikaracaktir.

Ayriyeten Cin liginden sözleşmesi bitecek olan 3 oyuncu ile ilgilendiğimizi duydum gecen (Graziani Pelle, Allan ve Soriano). Cin liginin mac özetlerini izledim, gözlerime inanamadım, öyle kalitesiz lig. Bizim PTT 1.Lig buradan kaliteli, abartmıyorum. Talisca topu alıp gidiyor, kimse basmıyor, hafif köseye bir sut ve gol. Kaleciler zaten asiri yeteneksiz ve beceriksiz.

Ortadogu'da pazarlamanı yükseltmek istiyorsan, git LEI WU isimli Cin golcüyü al, fena bir topcu degil, leblebi gibi gol atıyor ve Cinliler formalarımız alir, ek para girer kasaya. Lakin bunun bonservisi yüksek olabilir.

Bize dinamik genc oyuncular sart. Modesteye verecegimiz yillik maasi ile belki iki tane gence adamin maaslarini öderiz. hala akilanmadik borc bitmiyor hala 30+ yasindaki oyuncularin pesinde kosuyoruz. haydi bu adama birde 3 yillik sözlemse verdin yan gelip yatarsa ne yapcaksin?

Galatasaraya geldikten sonra burdan daha büyük bir avrupa külübüne gitme hedefi olan futbolcular bize sart. ne adam ozaman yan gelir yatabilir, nede nasil olsa parami aldim artik bir kac yil takilsam da olur diyebilir. hedefi olan biri ise esek gibi calisir, kendini gelistirmeye bakar, maclarda terinin son damlasini akitir, yeter ki ingiltereye ispanyaya italya gidiyim diye.

Zaten gelse ne kadar katki verir? Cin den gelecek... böyle transferler büyük risk dir.

bu değilde danimarkalımı ne bitane daha vardı transferin son günü tam bize imza ataca denilen fransaya gitmişti sanırım
o herif noldu golleri sıralamaya başladımı yoksa yedek mi takılıyor

Geri
Üst Alt