Anthony Modeste: Aslan Yükleniyor!

Levent abinin yedigi shitstorm dan sonra sessiz kalmayi tercih ediyorum. Mod/adminler biliyor simdilik yeter
levent bey o konuda haklı çıkmadı mı yav adam floryaya kadar gelmiş işte.
gerçi kaynakların modesta aslana yulenıyor duyumu almıssın gıbı yoksa linç olasılığından çekinmezdin.
hayrlı olsun şimdiden o halde

levent bey o konuda haklı çıkmadı mı yav adam floryaya kadar gelmiş işte.
gerçi kaynakların modesta aslana yulenıyor duyumu almıssın gıbı yoksa linç olasılığından çekinmezdin.
hayrlı olsun şimdiden o halde
Hakli cikti. Yine de ana baci sovme durumuna kadar gelinmisti.
Bir de Bosuna umutlanmanizi istemiyorum. Sadece diyecegim cok yakin bir kaynak, gecen hafta oyle demiyordu. Baya seyler anlatti zaten. He bir den bire degistiyse görusu Hayirli olsun

Hakli cikti. Yine de ana baci sovme durumuna kadar gelinmisti.
Bir de Bosuna umutlanmanizi istemiyorum. Sadece diyecegim cok yakin bir kaynak, gecen hafta oyle demiyordu. Baya seyler anlatti zaten. He bir den bire degistiyse görusu Hayirli olsun
:asd: okadar güzel saklıyorsunki reis bi modestayı almısız h.o demediğin kaldı.
h.o şimdiden sana güvenimiz sonsuz

:asd: okadar güzel saklıyorsunki reis bi modestayı almısız h.o demediğin kaldı.
h.o şimdiden sana güvenimiz sonsuz
Yok o nu demedim, ama kapiyi kaptmiyorum (belki benim naifligim ). Dedigim gibi fikrini degistirmis olabilir 1 hafta icinde. Ama fotomac da les kaynak

Basligin Musapa küfür yükleniyor diye degistirilmesini öneriyorum.

Galatasaray taraftarının transfer dönemi yoğun ilgi gösterdiği ve istediği Anthony Modeste, resmi instagram hesabından taraftarı heyecanlandıracak bir paylaşımda bulundu.
img_20180906_001657-jpg.28425

Ağzı tamamen aslan olmuş konuşuyo, ama kafası ......
Onu da yakında meneceri ağzını açınca anlarız....

@Osman SEDEN @Hamza Gölbaşı @Kenan Ünal üzdünüz lan beni, toplanin ucundan anlatim

-Köln istedigi parayi veremez dedi
-Yazin bizdeydi ama olaylardan dolayi hem biz hem o yanacak dedi. hatta hersey hazirdi son anda o pürüz cikti. ** lar parami vermiyor dedi (** anaya selam cakti. anlarsin o iki kelimeli )
- kisin bize gelmek istiyor dedi
- + Türk taraftarlari manyak dedi. Bi haberlere ciktim Social medyalarim patladi dedi

gerisi simdilik bende kalsin

@Osman SEDEN @Hamza Gölbaşı @Kenan Ünal üzdünüz lan beni, toplanin ucundan anlatim

-Köln istedigi parayi veremez dedi
-Yazin bizdeydi ama olaylardan dolayi hem biz hem o yanacak dedi. hatta hersey hazirdi son anda o pürüz cikti. ** lar parami vermiyor dedi (** anaya selam cakti. anlarsin o iki kelimeli )
- kisin bize gelmek istiyor dedi
- + Türk taraftarlari manyak dedi. Bi haberlere ciktim Social medyalarim patladi dedi

gerisi simdilik bende kalsin
Ben sahsen saka yaptim.
Gelecegine inanmiyorum.
Devre arasi herhangi bir transfer olacagina inanmiyorum.

Ben sahsen saka yaptim.
Gelecegine inanmiyorum.
Devre arasi herhangi bir transfer olacagina inanmiyorum.
yani kendisi olayin 100% hal olacagina ve bize gelmek istedigini söyledi . Artik bakalim (Bende sanmiyorum, beceremez bizimkiler). Ama köln'e gidecegini sanmiyorum. He son anda para bulup verirlerse ayri konu. Ya da 1.lige cikip illahi Bundesliga'da oynamak istiyorsa

Bu adamın geleceğine ciddi ciddi inanan var mı ?musapın yazdıklarından bağımsız konuşuyorum bana Albayrak dese ocakta bizde diye yine inanmam..Galatasarayın uzatmalı flörtünü alabildii nerede görüldü asamoahtan akıllanalım biraz ..O iş yazın olabilirdi olmadı ve kapandı defter

Bu adamın geleceğine ciddi ciddi inanan var mı ?musapın yazdıklarından bağımsız konuşuyorum bana Albayrak dese ocakta bizde diye yine inanmam..Galatasarayın uzatmalı flörtünü alabildii nerede görüldü asamoahtan akıllanalım biraz ..O iş yazın olabilirdi olmadı ve kapandı defter
ben zaten geliyor, gelecek demedim gördügün gibi. Kaynak 1. el . Zaten bende diyorum bizim salaklar beceremez

Geri
Üst Alt