Anthony Modeste'nin Menajerinden Önemli Açıklama!

Benim bildiğim 5 milyon imza parası peşin yıllık 3.5
Bizde imza parasını kontrata yayalim diyoruz

Modeste gelir FT ve Apo isteyerek öyle açıklama yaptılar parayı azaltmak için bunlar hep taktik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kim olursa olsun, eger ucak bileti yok ev temizcisinin parasini istiyorsa bulabildigi kulube gitsin.. transfer donemi bitiyor diye insallah sacma isteklere boyun egmeyiz.

adam gibi anlasma yapin. yillik ucret, sapitmamis imza parasi... menajeri de sapitmasin.. bu menajerler zaten hepsi....

Büyük ihtimalle yönetim rest çekti menajer işi yokuşa sürünce ve çektiğimiz rest işe yaradı gibi A.Modeste ortada kalınca

Şimdi biraz bizim yönetim fiyat yükseltir biraz menajer fiyat kırar orta noktayı bulurlar

Yani bulmaları gerek çünkü yarına kadar başka forvet bulmamız imkansız gibi ...

Birakalim bu adamin pesini, bukadar para istiyorsa hayir yoktur bundan cinde almadi parayi bizden mi koparma derdinde

Transferde her zaman tok alıcıyı oynamak lazım. Piyasada dolaşan Falcao, niasse, welbeck, pato bilerek sızdırılan isimler gibi geliyor. Modeste ücretinde indirime gidilsin diye olabilir. A. Albayrak tarafından Modeste ile görüşüyoruz açıklaması olmadan Modeste transferi olmayacak diye bir açıklama geldi. Gerçekten olmayacak bir transfer olsaydı gündemimizde yok denir geçilirdi. Bana da biraz taktik gibi geldi.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adamı 29m euro almış çin takımı! bize kaça kiralayacaklar olursa?

Transferde stratejiler konuşuyor

bu adamı 29m euro almış çin takımı! bize kaça kiralayacaklar olursa?
Kiralama bedeli yok. Maaşı ödenmemesinden dolayı sözleşme fesih maddesi varsa ki var oyuncu boşa düşüyor. Sadece imza parası ve yıllık ücreti ödüyorsun. Adam senin mukaveli oyuncunun oluyor.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu zamana kadar kimlere para yedirmedikki bundan sonrada yediricez hic bir zaman akillanmicaz o yuzden bunada para yedirelim alalim bari

Geri
Üst Alt