#Antonio Candreva

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
s_25488_398_2013_09_12_1.jpg

Mevki: Sağ Kanat

Mancini'nin 3-5-2 takıntısı, takımızın 4-2-3-1 için 2 kanat eksiği, 4-4-2 için bir Sneijder fazlası olduğu bir ortamda.

3-5-2'nin sağ kanadına iyi gitmez mi acaba diyorum?

olası etkili olduğu maç sonrası manşetler kan reva içinde bla bla bla

3-5-2 icin uygun bir eleman ama kanat oyuncusu olarak tarzi pek hosuma gitmiyor. Bence 3-5-2 den vazgecer hoca, 4-2-3-1 veya 4-3-3 icin akici ve yardiran kanat oyunculari lazim.

Lazio 1,7 Milyon€ gibi muazzam bir paraya aldi bu futbolcuyu. Gercekten cok güzel bir transfer yaptilar. Keske bizde bulabilsek bu paralara böyle oyunculari. Lazionun birakacagini düsünmüyorum acikcasi. 7-8 bile versek zor olabilir.

lig için yararlı olur clde ne yapar bilmeyiz en son konfederasyon kupasında izlemiştim iyi görünüyordu

Telles-Sneijder uyumu Sneijder sol içte oynadığında eğer oturursa ki o yönde emareler veriyor diğer kanat için de yine tek başına domine edebilecek bir isim arayabilir Mancini.

Bence 3-5-2'den vazgeçmedi, aksine daha da bağlanıyor ve onu kurmaya çalışıyor Mancini.

Sene sonu da stopere sert, ve hava hakimiyeti de olan buna karşın tekniği de kötü olmayan olan bir yabancı stoper daha bulup devam edecek.

Sanki en az transfere 3-5-2'ye dönersek yaparız gibi.

4-3-3/4-2-3-1 için Robben+Nasri gibi farklı tip 2 üst düzey kanat

4-4-2 için Sneijder-out+ Drogba yerine en az 15-16 gol atacak bir forvet

ihtiyaç var.

4-4-2 mevcut takımı bozuyor. 4-2-3-1 transferleri ise en az 30-40 Milyon Euro maliyet yükler. (1 yılı sakat ve yedek geçirmiş 20 yaşında ki Bruma'ya güvenerek yola çıkarsan sonun Beşiktaş gibi olur)

3-5-2 için ise

Candreva veya türevi bir adam ve Drogba yerine de bir forvet alsan yeter.

Yabancılar(lig de-6 yabancı umarak): Muslera-Melo-Candreva-Telles-Sneijder-Forvet

Grasshopper ve Kayserispor'u kalkindirma projesi kapsaminda iki capsiz adami kadroya kattik

takım zaten 3-5-2 oynamıyor kaç maçtır kardeş :D mancini o hatadan döneli çok zaman oldu.

3-5-2 dönemi bitti.

Geri
Üst Alt