Antonio Conte, Napoli'den Ayrıldı

Çok garip gurup yorumlar var öyle boktan hocalara benzemez ez kaza fbye gelirse şampiyon olurlar , sürekli niye hoca böyle saçma işler yapıyor bilmiyorum yani bir takımda da kal işte 3-4 sene

Bu adamin oynattigi fubol bizim ligde is yapmaz. Umarim alir Fener.

Jesus sonrası çekineceğim ikinci isim olur.

Herkesle çok sorun yaşıyor ama Conte dünya futbolunda kısa vade başarı için en uygun hoca.

GSC nin bu haberlerle girecegi mod: " eyvah fenerbahce milenyumu basliyor"

Arabistan pazarindan topcularla conte yanda jesus ne kadar cozum olur bilmiyorum ama bizim dogru hamleler yapip gectigimiz sezon gibi durumlara dusmeden, kusun tasa carpma ihtimalini vermeden devam etmemiz gerekli

fb yüz yili basliyor malesef

Conte çok iyi bir TD ama böyle heriflerin burada başarılı olduğunu 1 kere bile görmedim. Kadıköy deplasmanında bi kere koyarız dağılırlar ne taraftar ne yönetim Conte’yi idare edemezler

Conte sorunlu Adam Yıldız yonetemez ego tavan sinirli agresif asiri disiplinli
Buraya uyacak bir hoca Filan degil
Insallah alirlar hele hele 10+4 Filan kalirsa devre arasini gorrmez dunya para harcatir

Arkadaş contenin neyni beğenmiyosunuz yav siz de bi hoşsunuz. Napoli gibi sıradan sayılabilecek bi kadroyu geçen yıl şamp, bu yıl ikinci yaptı. Cheldea, inter şampiyonluklarını va başarıları da hele bi kenarda dursun. Umarım gelmez fbye.
Bi takimin basina geçtiğinde transfere ne kadar harciyor bilgin var mı? Eğer ilk sezonunda çok harciyorsa fenerde o ortamı bulamaz bulamaması lazım normal şartlarda.

Geldiği takımı ayağa kaldırır bunu mevcut oyuncularla transfersiz bile yapabilir öyle bir hoca

Feneri direkt sampiyon yapar

feneri direkt şampiyon yapacak tek bir isim var

o da hayatta gelmez zaten

SAÇ : Conte tartisilmaz , muthis dogru isim

Ama 5 ay sonra

SAÇ: Conta atmis heralde, su kaciriyor

bir önceki sezonlar patlayan takımları direkt 1.liğe çıkarmada üstüne yok. tam bizlik hoca. şöyle 7 8. bitirdiğimiz bir sezon sonrası nokta atıs transfer olur herhalde. ne var ne yok alacaklardır conteyi. baska çareleri yok gibi bir şey.

Geri
Üst Alt