antonio nusa

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Antonio Nusa
Antonio Nusa

adı:
antonio nusa
doğum tarihi / yaş: 17 nisan 2005 – 20 yaşında
uyruk: norveç (nijerya kökenli baba, norveçli anne)
mevcut kulüp: rb leipzig – 5 yıllık sözleşme (2024‑2029)
forma numarası: 7
pozisyon: sol kanat ağırlıklı olmak üzere sağ kanat ve hücum ortası pozisyonlarında da görev yapabiliyor
ayak: sağ ayak dominant, ancak iki ayağını da etkili kullanabiliyor

nusa, rakibini çalım ve süratle geçme konusunda üst düzey bir yeteneğe sahip.
sağ/sol ayak ayırt etmeden etkili, hafta başına yüksek driplingle dikkat çekiyor.
sol kanatta kesip şut çekiyor veya dışa açılarak orta yapıyor; sağ ve merkezde de verimli olabiliyor.
sık sık geriye dönerek defansa yardım ediyor, özellikle pres ve top kazanımı yönünden aktif.​

Son düzenleme:
Kim bilmiyorum ama nijerya atletizmi+norvec sogugu yemis(kamp yememis zaha surati) kombinasyon.

Yusuf jelert gibilerindense boyle profiller kulubede olmali.

30 bonservisi var kulübe için fazla lüks değil mi
Bilmiyorum adamin hic bir detayini, tamamen yas ve pozisyon olarak degerlendirdim.

Bonservisi kenara koyarsak o fiyatlara ulasmamis adamlari yedeklemek lazim hele hele mevcut kadroda. Yusuf etkisiz eleman, jelert hocanin asla gozune giremiyor.

Gun gectikce kadroda 15 kisi falan kalacakmis hissi olusuyor

Bilmiyorum adamin hic bir detayini, tamamen yas ve pozisyon olarak degerlendirdim.

Bonservisi kenara koyarsak o fiyatlara ulasmamis adamlari yedeklemek lazim hele hele su an ki kadroda. Yusuf etkisiz eleman, jelert hocanin asla gozune giremiyor.
Baris gittigi an bizimkiler Trossarda sulanacak iyi bak

Barışın yerine önermiştim bu çocuğu geçen, Bayern leipzig maçında da izledim, gerçi hezimete uğradılar ama.

Tekniği barıştan iyi, fiziksel gücü bi tık aşağıda

Olur bu olur

Geri
Üst Alt