antony

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Hızlı, çevik ve teknik bir kanat oyuncusu olarak biliniyor. Brezilya medyasına göre, Antony'nin sözleşmesinde 50 milyon avro tutarında bir serbest kalma maddesi bulunuyor. Sözleşmesi 2023 yazında sona eriyor.

Ajax daha önce 19 yaşındaki kanat oyuncusu için Sao Paulo kulübüne resmi teklifte bulundu ama reddedildi.

Konusu bulunsun, ileride Avrupa'nın en iyi 10 takımdan birinde bakalım görecek miyiz.

VIDEO:

Arsenal, Sao Paulo'ya 30 milyon euroluk teklifte bulundu Antony'yi transfer edebilmek için. (Goal Brasil)

İyi bacak atiyomus, kafayi bilerek kazitan adamdan zarar gelmez işini yapar

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Sezonun yükselen değeri oldu.

Neres de çöküşe geçti sakatlık sonrası.

Bazi konularda kendisini daha gelistirmesi lazim. Mesela topsuz oyunda daha cok dikine ve rakip defans arkasina kosu yapmasi gerek, bu konuda elestiriliyor zaten. Daha cok ayagina top istemesi, tipik sambaci oldugunu gosteriyor. Ama top ayagindayken de cok kolay calim atabilmesi de muazzam.

Henuz ilk senesinde Ajax ile sampiyon olmayi basardi. Ailesinden uzak, ilk defa baska bir ulkede bir sene gecirdi. Seneye daha da iyi olmasi icin daha oz guvenli ve eksik olan seyleri duzeltmesi lazim. Daha cok gol atmasi gerekiyor benim gozumde. Bu sezon 8 gol ve 8 asist ile oynadi Hollanda liginde ki bu rakam cift haneli rakamlari gormeli normalde.

brezilya milli takiminda ilk macina cikti gecen hafta suan dortmund karsisinda yine rakip defansi dagitiyor calimlariyla. 1-2 seneye top transfer yapar gibi.

Ben de bu tarz transferler istiyordum ama artik imkansiz gibi

ajax’ın 21 yaşındaki futbolcusu antony, bu sezon 3 #ucl maçında 1 gol, 3 asist katkısı sağladı.

FCFwcKzVIAAf7O9

Antony, 4 #UCL maçında 5 asist yaptı.

Geri
Üst Alt