Antrenmanın Geliri 1.2 Milyon TL!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
tumblr_p5p119v9QH1svi0jno1_1280.jpg

27 bin 681 kişinin izlediği Galatasaray antrenmanında sarı kırmızılılar önemli de bir gelir elde etmiş oldu. Türk Telekom Stadyumu'nda 19.05 TL'lik alışveriş karşılığı girilen antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar, GS STORE'un 1.2 milyon TL ciro elde etmesini sağladı.

Galatasaray taraftarı Kadıköy'deki derbiye takımlarını hem 10 numara motivasyonla uğurladı hem de kulüplerine hiç hesapta olmayan sıcak para girmesini sağladı.

Futbol Arena

gsstoreden kulubun bişey kazandıgını sanmıyorum

Görmek istediğimiz hareketler. Başkan çalışıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha geçen hafta stadın içindeki store'a uğradım alınabilecek doğru düzgün ürünümüz yok formalar aşırı pahalı, taraftar formaları kalitesiz.

Yönetime helal olsun. Böyle bi şeyi dursun 25 senede düşünemezdi, adamlar 55 günde icraat yaptı. :asd:

Daha geçen hafta stadın içindeki store'a uğradım alınabilecek doğru düzgün ürünümüz yok formalar aşırı pahalı, taraftar formaları kalitesiz.

Evet store konusunda haklısın.Ama bu gelişmeler güzel gelişmeler.Yönetim taraftarın beklediği hareketleri yapıyor bu aralar.Seçim zamanına kadar bu çizgilerini bozmazsalar mevcut yönetimde devam ederse store konusunda da birşeyler değişir diye umuyorum.

Arenada olan store hariç tüm storelar kapanmalı.
Satış full online üzerinden olmalı bence. Online sitesi de çok iyi olmalı tabiki ve kargo hizmeti bedava olmalı bir miktar alışverişten sonra.

Yada forma ve tüm ürünlerini kendin üret kendin sat. Şu anki yöntemle bu iş türkiyede olmaz

Geri
Üst Alt