Antu Hesabınız Var mı?

Antu hesabınız var mı ?

• Kullanılan toplam oy
    42

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
slm arkadaşlar,
son haftalarda antu üyeliğiyle ilgili, tarafıma yapılan yoğun ilgi nedeniyle çok mutluyum.

içerideki muhbir sayımızın artarak çoğalacağını düşünüyorum.

53186.jpg

hesaplarımızın banlanmaması için konu içinde nick, hesap, başlık ve antu içerikleri hakkında bilgi sızdırmayalım.

ankete evet oyu veren arkadaşlar ile özelden toplu mesaj yoluyla iletişime geçeceğim. Düzenleyeceğimiz operasyonlar ile fenerbahçemizin geleceğimizi tayin edeceğiz.

gazamız mübarek olsun.

Tıpkı bir avcı gibi hareket etmemiz gerekiyor. kanaryalar pek zeki hayvan değildir, bu sebeple çulluk av tekniklerini incelemenizi öneririm.

Antu Hesabı :
Çulluk avı tüm gün yapılan bir av olması ve çoğu zaman ani troll atış yapılması gerekliliğinden kullanacağınız hesabın hafif ve bu av için özel tasarlanmış olması tercih edilir. 12 kalibreli karakterden oluşup şoklu olmalıdır. Pozisyon şansı çok az vermesi sebebi ile benim tercihim otomatik61 namlu :ROFLMAO:

Postlar:
Her postun saçma ağırlığı yaklaşık olarak 20 karakterden az olmamalıdır. Klavyeden çıkar çıkmaz dağılan keçe tapa veya bior tapalı ve dispersante postlar tercih edilir. Ancak arkadasından gelen ikinci posta +1907 isimli bir fişek koymak faydalıdır.

Gurbetçi Hesap:
Çulluk avını gurbetçi hesap olmadan yapmak çok zordur. Bu iş için başarıları kesinleşmiş olan gurbetçiler şarttır. Cins olarak Almancı, Holland ve Russia önerilir.

Kıraç ve CL müziği: ,
Gezen gurbetçilerimiz ve Antu içinde sıklıkta yapılan avlarda kesinlikle 100 yıl marşları ile destek atması gerekir, aksi halde çoğu zaman kuşu görmeniz mümkün olmayacaktır. Son zamanlarda şampiyonlar ligi müzikleri kuşu ürkütmesi ve kuşun kaçmasına uygun pozisyon almasına neden olması nedeni ile avrupa ligi müzik kullanımı artmıştır.

Antu Avatarı :
Çulluk avı genellikle sık ormanda yapıldığı için giyiminizde sarı-lacivert veya dikkat çekici renkli elbiseler olmasına özen gösteriniz. Çulluk avında kesinlikle sarı lacivert forma avatarı kullanmalıyız.

Birisi ile ortak kullandigim bir hesap vardi ama hiyar herif bundan 6 ay ya da bir sene önce ifsa olup ucurulmus.
Nasil ifsa oldu bilmiyorum, sonra kendisiyle iletisimim de olmadi.

Cok güzel ve hos bi topik, yardimlarinizi bekliyorum ve taaruza hazirim. Saygilar

Bende istiyorum açıkçası. Çok denedim ama alamadım paralı mail istiyorlar kayıtta

Bir tane hesabim vardi. Sampiyon oldugumuz gun acmistim. Andavallar kabul ettiler kayidimi. Bir konulari vardi: Fenerbahçelik sence nedir diye.

Teker teker yazmistim:
- ezik olup her yenilgi sonrasi aglamak.
- TFF, ve butun kurumlara sahip oldugu halinde yine bok atmak ve magduru oynamak
--Cimbomun sampiyonlukta fark atmasi sonucu biryerinden sampiyonluk ve yildiz uydurmak vs.

Uzun bir listeydi. Ayni aksam hesabim sehitlik mertebesine ulaştı

Konudan screenshot cekip konu açıp burdan paylasmistim. Simdi o konuyu bulamiyorum maalesef. Begeni patlamasi yaşamıştım. Bugune kadar aldigim begenilerin yarisini o konu altinda almistim. Guzel günlerdi

Geri
Üst Alt