Antu Hesabınız Var mı?

Antu hesabınız var mı ?

• Kullanılan toplam oy
    42
Bir tane hesabim vardi. Sampiyon oldugumuz gun acmistim. Andavallar kabul ettiler kayidimi. Bir konulari vardi: Fenerbahçelik sence nedir diye.

Teker teker yazmistim:
- ezik olup her yenilgi sonrasi aglamak.
- TFF, ve butun kurumlara sahip oldugu halinde yine bok atmak ve magduru oynamak
--Cimbomun sampiyonlukta fark atmasi sonucu biryerinden sampiyonluk ve yildiz uydurmak vs.

Uzun bir listeydi. Ayni aksam hesabim sehitlik mertebesine ulaştı

Konudan screenshot cekip konu açıp burdan paylasmistim. Simdi o konuyu bulamiyorum maalesef. Begeni patlamasi yaşamıştım. Bugune kadar aldigim begenilerin yarisini o konu altinda almistim. Guzel günlerdi

Doğruları yazmışsın ama niye kızmışlar ki

Bir tane hesabim vardi. Sampiyon oldugumuz gun acmistim. Andavallar kabul ettiler kayidimi. Bir konulari vardi: Fenerbahçelik sence nedir diye.

Teker teker yazmistim:
- ezik olup her yenilgi sonrasi aglamak.
- TFF, ve butun kurumlara sahip oldugu halinde yine bok atmak ve magduru oynamak
--Cimbomun sampiyonlukta fark atmasi sonucu biryerinden sampiyonluk ve yildiz uydurmak vs.

Uzun bir listeydi. Ayni aksam hesabim sehitlik mertebesine ulaştı

Konudan screenshot cekip konu açıp burdan paylasmistim. Simdi o konuyu bulamiyorum maalesef. Begeni patlamasi yaşamıştım. Bugune kadar aldigim begenilerin yarisini o konu altinda almistim. Guzel günlerdi
nickini hatırlıyor msun özelden yazsana. ihraç süresi ne kadarmış merak ettim :)

nickini hatırlıyor msun özelden yazsana. ihraç süresi ne kadarmış merak ettim :)

Bakmam lazim ustadim. Malum geçen sene oldu bu olay. Mailden falan kayit mesajlarina bakayim.

Bu arada hesap sayfamda guzel enstanteneler sunmussun ustat! :D

Enstantane demisken. Antudan enstantaneler diye bir konu vardi forumda. Ordada screenshot paylasmistim diye hatirliyorum

Geri
Üst Alt