- 3 Haziran 2015
- 54.391
- 62.630
- 3.963
Olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir tane hesabim vardi. Sampiyon oldugumuz gun acmistim. Andavallar kabul ettiler kayidimi. Bir konulari vardi: Fenerbahçelik sence nedir diye.
Teker teker yazmistim:
- ezik olup her yenilgi sonrasi aglamak.
- TFF, ve butun kurumlara sahip oldugu halinde yine bok atmak ve magduru oynamak
--Cimbomun sampiyonlukta fark atmasi sonucu biryerinden sampiyonluk ve yildiz uydurmak vs.
Uzun bir listeydi. Ayni aksam hesabim sehitlik mertebesine ulaştı
Konudan screenshot cekip konu açıp burdan paylasmistim. Simdi o konuyu bulamiyorum maalesef. Begeni patlamasi yaşamıştım. Bugune kadar aldigim begenilerin yarisini o konu altinda almistim. Guzel günlerdi
nickini hatırlıyor msun özelden yazsana. ihraç süresi ne kadarmış merak ettimBir tane hesabim vardi. Sampiyon oldugumuz gun acmistim. Andavallar kabul ettiler kayidimi. Bir konulari vardi: Fenerbahçelik sence nedir diye.
Teker teker yazmistim:
- ezik olup her yenilgi sonrasi aglamak.
- TFF, ve butun kurumlara sahip oldugu halinde yine bok atmak ve magduru oynamak
--Cimbomun sampiyonlukta fark atmasi sonucu biryerinden sampiyonluk ve yildiz uydurmak vs.
Uzun bir listeydi. Ayni aksam hesabim sehitlik mertebesine ulaştı
Konudan screenshot cekip konu açıp burdan paylasmistim. Simdi o konuyu bulamiyorum maalesef. Begeni patlamasi yaşamıştım. Bugune kadar aldigim begenilerin yarisini o konu altinda almistim. Guzel günlerdi
nickini hatırlıyor msun özelden yazsana. ihraç süresi ne kadarmış merak ettim![]()
sana uygun bomba gibi bir nickim var.Evet diyen uyeler teker teker mihlanmali, GSC kostebeklerden temizlenmelidir.
Haklisin renktas, sadece okurdum hep. Ama yaklasik bir aydan beri yazmaya basladim. artarak devami gelecekdir.dostum iyi diyorsun da 2017 yılında üye olmuşsun 50 post atmışsın.
sen daha buraya yazmıyorsun![]()
çalışıyor musun dostum yaş kaç ?Haklisin renktas, sadece okurdum hep. Ama yaklasik bir aydan beri yazmaya basladim. artarak devami gelecekdir.
calisiyorum evet. masa basinda ilk actigim sayfa hep gscimbomdurçalışıyor musun dostum yaş kaç ?
akşam eve gidince haber et dostumcalisiyorum evet. masa basinda ilk actigim sayfa hep gscimbomdur. yas 28.
Antudaki hesabimdan paylastigim yaziyi arşivden buldum. Iyi okumalar @Doruk Ata TANRIVERDİ
akşam eve gidince haber et dostum![]()
onu yazip nasil ihrac olmamis@Taha Tekler reis ibrahimin postaki fotoyu silermisin? nicki gözükmesin henüz ihraç olmamış hesabı
hesabı pafmış belki süreli ceza verdiler.onu yazip nasil ihrac olmamis![]()
@Taha Tekler reis ibrahimin postaki fotoyu silermisin? nicki gözükmesin henüz ihraç olmamış hesabı
saat kaç gibi eve gidersin rengoonu yazip nasil ihrac olmamis![]()
bugün 3 bucuk gibi cikarim galiba, yani 4. ama sen tr de misin renktas? ozm 6 senin saate göresaat kaç gibi eve gidersin rengo![]()
holland erkeği sandın dimibugün 3 bucuk gibi cikarim galiba, yani 4. ama sen tr de misin renktas? ozm 6 senin saate göre
holland erkeği sandın dimiherkes öyle sanıyor.
trdeyim evet akşam sana özel şeyler yazacağım.![]()