Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Angut Fenerlinin yazdigindan cok Cenk Savas Reisin altina yazdigi yorumuna gülenler bunu likelasin.

Büyüksün Cenk baba. Acima duygusuda yok lan bunlarda :D:asd:

Beyler. :(

danmektupsayfa8.png

Ibret alin. Sukredin beyler..

Bugün dersim yok komedi filmi izleyeyim dedim birden aklıma geldi şimdi sayfa 1den başlıyorum :D

Bu başlığı görünce bir girip bakayım derbi yorumlarına dedim.Kaçarak uzaklaştım adamlar 4-0 dan aşağı yazmamış 8-0(!) diyen gördüm bizde yeneceğiz falan diyoruz da böyle gaza gelmedik hiç.alex,sow,stochlara hatrickler havada uçuşuyor görmeniz lazım :D

Bu başlığı görünce bir girip bakayım derbi yorumlarına dedim.Kaçarak uzaklaştım adamlar 4-0 dan aşağı yazmamış 8-0(!) diyen gördüm bizde yeneceğiz falan diyoruz da böyle gaza gelmedik hiç.alex,sow,stochlara hatrickler havada uçuşuyor görmeniz lazım :D

bu çok iyi.tam olarak bunun olmasını istiyorum...son 5-6 yıldır kadıköy e her favori gidişimizde yenildik.favori olmadığımız 2 maç biliyorum yabancılar sakat, takım çökmüş, 11 yerliyle gitmiştik serkan çalık barış ayhan falan oynamıştı ş.l de çeyrek final oynadıkları yıl 0-0 bitmişti elimizden kaçmışlardı.geçen sene yine en berbat halimizdeydik hagi yeni gelmişti o maç yine 8-9 lar havada uçuşuyodu tek kale oynadık pozisyon bulamadılar yine elimizden kaçtılar ve bu maçlar öncesi yine tüm ezikler 6-7 muhabbeti yapıyodu...4-1 ve 3-1 yenildiklerimizde 5-6 atarız diyen bizdik...işin özeti şu an derbi havası tam bizim istediğimiz gibi..oyuncuları bile taraftar gibi fark atmaktan bahsediyolar...herşey yolunda :)

bu çok iyi.tam olarak bunun olmasını istiyorum...son 5-6 yıldır kadıköy e her favori gidişimizde yenildik.favori olmadığımız 2 maç biliyorum yabancılar sakat, takım çökmüş, 11 yerliyle gitmiştik serkan çalık barış ayhan falan oynamıştı ş.l de çeyrek final oynadıkları yıl 0-0 bitmişti elimizden kaçmışlardı.geçen sene yine en berbat halimizdeydik hagi yeni gelmişti o maç yine 8-9 lar havada uçuşuyodu tek kale oynadık pozisyon bulamadılar yine elimizden kaçtılar ve bu maçlar öncesi yine tüm ezikler 6-7 muhabbeti yapıyodu...4-1 ve 3-1 yenildiklerimizde 5-6 atarız diyen bizdik...işin özeti şu an derbi havası tam bizim istediğimiz gibi..oyuncuları bile taraftar gibi fark atmaktan bahsediyolar...herşey yolunda :)

Tek sıkıntı fenerliler hariç herkes bizi favori gösteriyor :)

O 11 yerliyle gittigimiz mac Tr kupasiydi ve Arda 45+1de kaleciyle karsi karsiya direkten donmustu. Samiyende 2-1 Umit Karanin son dakika goluyle kazanmistik,o macta ordaydim. Fredd cakmaktas kareografisi yapmistik. Ah ulan :D

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

1. 8 Yabanci

2. Hadi Carvalho zor, ama yasli, anladik, hadi Krasic ondan zor ama Juveda sürekli yedek, anladik, ama Marcelo? WtF? K

Kendilerini Manu felan saniyor bunlar galiba.

O 11 yerliyle gittigimiz mac Tr kupasiydi ve Arda 45+1de kaleciyle karsi karsiya direkten donmustu. Samiyende 2-1 Umit Karanin son dakika goluyle kazanmistik,o macta ordaydim. Fredd cakmaktas kareografisi yapmistik. Ah ulan :D

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

ordaki maçı izledim youtube dan bi daha.kalemize alex in uzaktan şutu var başka ceza sahasına bile girememişler.biz de 2-3 tane karşı karşıya 3-4 tane de ciddi ataktan faydalanamamışız..şu an hatırladım :) 3 fenerli ile izlemştim maç boyu gülmüş eğlenmiştim çıkışta da 2 kilometrelik mesafe boyu bunlarla alay ettim.gerçi hallerinden çok memnunlardı zira maçın böyle bitmesine çok sevinmişlerdi.hey gidi günler :)

Barca - Leverkusen maci. :asd:

Rustavi yorumu süper ya. hahahahaha :D

forzalar.png

Aynen ben de o kanalda izledim ve adam resmen en büyük hezimetlere Liverpool Beşiktaş ve Manchester United Roma maçlarını örnek gösterdi:)

7-0 diyorum elbette‚ 6 kurtarmıyor artık..

Amaa‚ son zamanlardaki kötü futbol ve GS nin puan farkıyla bize geleceğini düşünürsek‚ beraberlik de çıkabilir..

Eğer ilk yarıdaki GS maçındaki gibi mahkum ve kötü oynarsak‚ hiç şakası yok GS yener.

Görüldüğü üzere her sonuca gebe maç. 7-0 da kazanabiliriz‚ yenilebiliriz de...

Alın size antu kafası :o

3-1

stoch sow alex

eboue

Birde bunu ekleyim. Saçma gelebilir ama fenerlilerin sevdiği şeyi destekler nitelikte :o

Daha bizim maçla ilgili skor tahmin ve yorumların olduğu topiğin ilk sayfasında 2 malzeme çıktı. Diğer sayfaları tek tek okusak pehh.

bu yıl maçı sadece zor bir deplasman olarak değerlendiriyoruz biz ama fenerliler yine yılın hedef maçı haline getirmişler.daha 2 hafta var akııllarında bizi yenmek. bu sefer koyarsak bu başlık bir günde 50 sayfa ilerler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt