Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

76l4x.jpg

.lol.

Tam gerzek bunlar ya :asd:

Kuyruklarını kıstıracaklarına,direkt katılmayı istiyorlar :D

Hey Allahım ya Topice bakın birde mesajlara :D

kardeş oluverdiler deyyuzlar :ciftetelli:

fenerin ismi şikede geçmese bu tip yorumları rüzasında yapamazlardı.

neyse iki kuş birbirini buldu

Antu.com Cep Forumları

Antu.com Cep Forumları

şu yazılanlara bak:D

ibofb - 30.05.2012 16:18

Bu süreçte sadece biz aklanırız‚bizden başka her takım risk altındadır ve öylede olması gerekiyor aslında:)))

winstonss - 30.05.2012 16:44

Şu an İtalya ´ da başlatılan soruşturma bizim işimize yarayacak. İtalya ´da ki bir önceki soruşturmada milan suçlu bulunup eksi puanla başlamasına rağmen uefa birşey yapmamış ve o sene milan C.L. ye katılmıştı.. Bu soruşturma olmasa uefa sopasını çıkarıp haklı olmasa dahi (kimse ne cezası‚ biz haklıyız şike yapmadık demesin. Bundan şüphem yok fakat 11 aydır olanları görüyorsunuz hepinizde) bize ceza verebilecekken‚ şimdi bize ceza veripde onları es geçme ihtimali kalmadı.

Bize esip gürlemeleri kolay fakat italya ya aynı tavrı sergileyemezler. Yemez ‚ o meşhur sopalarını çıkaramayacakları gibi sanırsam münasip bir yerlerine saklama ihtiyacı duyacaklardır. Benim dileğim o sopanın ordaki jurnalcilere monte edilmesi!

Ben hayatta hiç bir canlıyı aşağılamadım ama bunlar tam salak arkadaş :D

Bunları tanımlayacak sıfat yok. Avrupa'ya sadece bunlar gitmeliymiş auhauah :haha:

Hamit'i halı sahaya almazmış mala bak. :asd: Hamit, "gel yemek yiyelim" dese buradan kalkar İspanya'ya gider ilk uçakla.

Nasıl bir mantık , akılla bunları yazıyorlar hala çözemedim lan.

Lefter denen herif sanki çok mu namusluydu? Ölüm döşeğinde bile şikeci, emek hırsızı azize destek mektubu yazmadı mı? Sen çık ben yatayım demedi mi? Layığını buldu işte.

Düşünün; bir forumda çoğu kişinin yukarıda ki gibi yorum yaptığını.İşte antu böyle bir yer.:akansular:

Cold_Fire - 30.05.2012 16:04

Bu 3 takimin ihraci iyi oldu bizim acimizdan aslinda renktas.

4.bir Turk takimini da men etmek bunlara asiri sikinti yaratir‚ artik bizi men etmeleri daha zor.

Kaldi ki ortada bir ceza varsa biz cezamizi gecen yil cektik zaten.

Ali koç terk :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt