Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Bizim apartmanda 5 yaşında kenan diye bir oğlan var antuda çok saygın üye diyorlar.

hamit fenerbahcede transfer hayırlı olsun simdiden

kaynak:ismini bilmediğim klüp çalısanı(arkadasım vasıtasıyla edindim bilgiyi)

Gs kapagin contalisini bir kez daha yemek uzere. Sen aylarca ugras‚ Fenerbahce "dur lan bu adami ben transfer edeyim" deyip 3 gunde alsin.

eveeet 1500. hamit duyumumuz da hayırlı olsun

kaynak yonetimden bir yakınım

hamit icin diyolar hahahahahaha muhahahahahahahahahahahahahahah

beyler duyum aldım hamıt gelmiş. evet gelmiş.evet. evet .....gelmiş. kaynak:madridden arkadaşım

Hergün yeni bir Altıntop konusu.Artık yetmez mi?

O değilde alamazsak rezilliğin bini bir para.

Benden söylemesi.

Herifler 1 saat arayla kendi kadrolarıyla bizim kadroyu karşılastırma topığı açıp duruyor.Sonrada onların 11 oyuncusu bızımkilerden daha iyi cıkıyor hep.:D.Ulan bu kadar karşılastırma yapman zaten bizim kadro karşısında aciz durumda oldugunun göstergesidir.Orta sahanda topal baroni var hiç açma rezil olma bari.:D

ARMY - 12.07.2012 21:49

Bunlar kendilerini Fenerbahçe zannediyorlar. Türkiye´de bu paraları ancak Fenerbahçe harcayabilir‚ çünkü Fenerbahçe taraftarı kadar kulübüne sahip çıkan‚ elindekini avucundakini kulübüne aktaran başka bir taraftar topluluğu yok. Bu kamiller taraftarlarına güvenilmeyeceğini anlamamışlar hala... Twiter´daki yumurta kafa gs´lilerin fazla etkisinde kalıyorlar anlaşılan. Ama iş gerçek hayata gelince öyle bir taraftar topluluğu bulamayacaklar. Demirören bunu bizzat yaşayarak test etti.

:005:

[video=youtube;uDBzzp3OLeo]https://www.youtube.com/watch?v=uDBzzp3OLeo[/video]

Rahat olun arkadaşlar Hamit işi garanti olmasa Ali başkan bu kadar net konuşmazdı. Eli kulağında bugün yarın açıklanır..

Renktaşlar konuyu açan arkadaşa inanıyorum çünkü benzer haberi bende aldım..

Reklam olmasın diye kanal ismini veremeyeceğim özel bir kanalda haber muhabiri olan üniversite arkadaşımın bana söylediği ( Kendisi bu arada Beşiktaşlıdır ama çok iyi ve centilmen bir kardeşimdir ) Hamit transferinin çoktan bittiğini ve en yakın zamanda da açıklanacağı müjdesini verdi..beni tanıyanlar bilir duyumcu filan değilim böyle şeyleride sevmem..2.5 yıldır forum üyesiyim 1 kez bile yanıltıcı cümleler kurmadım ve burada duyduğum müjdeyi siz renktaşlarıma iletiyorum...Aksilik çıkmasa HAMİT FENERBAHÇEMİZDE diyebilirim..bekleyelim görelim..

NOT: BU HABERİ ALDIĞIM ARKADAŞIMIN HABERİ DOĞRU ÇIKARDA HAMİT BİZE GLİRSE ARKADAŞIMA SÖZ VERDİM KARTAL YUVASINDAN ONA BJK FORMASI ALACAĞIM

----

Türkiyede değil sadece Dünya üzerinde onlar kadar sağmal, saf, sorgusuz , amaçsız, beklentisiz , " Galatasaray'ı yenecek bir takım kursak bize yeter zaten " demek için para harcayan,

Delillerle , mahkeme kararı ile bile şike yaptıkları sabit görülen , Fenerbahçe'nin başına kendi emelleri için çorap örüp , koskocaman ve tarih boyunca hiç unutlmayacak

" Şikeci " damgası vurduran adama " Aziz Babamız " diyen saftirik bir taraftar grubu bulunmamaktadır...

Başarı kıstasları " Galatasaray'ı yenecek bir takım kursak bize yeter zaten " ile açıklanabilen,

Başarıda her zaman kendi gücüyle olduğunu savunup, Başarısızlık ta ise ya hakeme , ya federasyona , hiç olmadı basına medyaya suç bulan ,

Bir oyuncuyu transfer edemediğinde bile " istemedikte ondan almadık " yalanı ile insanları gülme krizine sokan ( Bkn. Hamit Transferi ),

Atatürk'e suikastten idam edilen bir başkanları olduğu halde " Atatük'ün klübü " masalını ortaya atan,

Her site açılış sayfasına Atatürk'ün doğum günü sayılan 19 Mayıs günü özel karşılama mesajı koyarken ,

Kendi sitelerine " Tek büyük Fenerbahçe " mesajını yazıp , konulan resimde ise aşağıdaki gibi mesajdaki cümleyi bile yalanlayan bir şekilde kendini gösteren bir başkana sahip tek dünya klübüdür Fenerbahçe...

282775_1861588867930_1517081_n.jpg

angutların forumuna girince hep aynı şeyi söylüyorum 'bu kadar şerefsiz utanmaz nasıl bi araya toplanabilir' herhalde cevabı fenerbahçe aşkı dedikleri şey... ya hiç mi utanması olmaz insanların. adamlar mahkeme kararı için tahkim kararını bozamazlar tff ye karışamaz kimse diyolar.yıllardır kıçınızı yırtıp küfrettiğiniz yanlı dediğiniz tff mi tek güvenceniz lan dingiller?? iğreniyorum bunları okuyunca.

Bu da ayrıntılısı,müthiş analizler kendi ırkına mensup bir birey tarafından :

" ofy81 - 13.07.2012 15:51

bazı oyuncuları kıyaslayalım Puanlama yapalım..

Volkan mı Muslera mı ? (9.5 - 8)

Bence her bakımdan Volkan

Gökhan Gönül mü Ebue mi? (8.5 - 8)

Ofansif yönden Gökhan ‚ Defansif yönden Ebue ..

Egemen mi Ujfalusi mi? (8 - 7.5)

Egemenin gol atma yüzdesi‚dayanıklılığı‚pozisyon alması yaşı hayli ilerlemiş Ujfaluye göre daha iyi..Oyuna top sokmada ise aralarında çok fazla fark yok.

Yobo mu - Dany mi? (8-8)

İkiside çok kalıplı oyuncular değil ‚ oyuna top sokuşları benzer ‚ Danyin hızı‚Yobonun tecrübesi hemen hemen eşitler..

Mehmet Topal - Selçuk (8-9)

Mehmet Topal defansif yönden büyük maçlarda çok iş yapar‚ama kontra bir takım karşısında Mehmet Topalın geriye dönüşlerde sıkıntı

yaşadığı ise aşikar...Selçuk ise defansif yönü çok iyi olmasa da ‚özellikle GS ´dan büyük takımlarla yapacağı maçlarda Burakla olan

anlaşması sayesinde extra etki sağlayabilir.

Stoch mu Amrabat mı ( 9 - 6)

GS´ın almasına en sevindiğim oyuncu..Küçük maçlarda GS seyircisine saç baş yoldurmaya başlıca adayım.Topu çok tutması kafası önde oynaması GS ´ın temposunu düşürür ‚bu da Anadolu takımlarının GS´a

sürprizler hazırlamasına sebebiyet verir..Ayrıca diğer kanatta oynayacak oyuncuya Allah sabır versin şimdiden...Stoch mu ? Alemin Kralı..

Hamit mi Christian mı? (7.5- 9)

Hamiti yıllardır izlerim..Bana nedense hep Ümit Özatın yavaşlığını‚ayağında topu ezmesini hatırlatır.Extra özellikleri yok mu?

Var tabi ama bunu gösterebileceği Gs ‚ bir Bayer Münich veya Real Madrid değil.Heleki sol tarafta Amrabat gibi bir oyuncu varsa..

Christian ise benim için bir Xavi ‚ İniestadır.Topu alışı oyuna sokuşu ‚durduğu pozisyonlar ‚tek top oynayışı Bence Fenerbahçenin hızını

artırmada en büyük etkenlerden biri..

Burak mı Sow mu? (5-9)

Bariz fark yaratan oyunculardan biri de Sow..İkinci yarı gelip yaptığı katkıyı unutmamak gerekir.

Burak ise 3-4 maç gol atamasın seyreyleyin gümbürtüyü..

Unutmayın her çıkışın bir inişi vardır.Burak trabzonda en tepedeydi.

Kısacası bizim takımın defansı bence çok sağlam oldu.

Takımın boyu uzadı ‚ uzaktan şutlarla gol ‚ kornerden gelen gollerle

alacağımız extra puan sayımız bu sene daha fazla olur.

Yani Türkiye Ligi için en kötü 2. oluruz.

Avrupa için ise Alexin yaşı ve temposunu düşündüğümüzde bu sene

iyi bir sonuç benim için süpriz olur".

Bunu yazan yüzde yüz Galatasaray li kafa buluyor bunlarla

Sanırım 25-30 dakika olmuştur, antu'nun Türk Futbol Forumu kısmına göz attığımda ''Play-off kalktı'' başlığı hariç ilk sayfadaki tüm konuların Galatasaray'la ilgili olduğunu gördüm. Abartmak için söylenir ya hani ''hep bizi konuşuyorlar tüm konular bizimle ilgili'' diye işte abartmıyorum 1 konu hariç tamamı Galatasaray'la ilgiliydi abartısız. Çok ilginç bir şey gerçekten ben ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım :) Tek tek baktım konulara hepsinde Galatasaray vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt