Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Burayı okuyunca utanıyorum.Bu kadar asalak nasıl bir araya gelmiş anlayamıyorum.Kara büyümü yapıyorlar napıyorlar bir türlü çözemedim.

"Üç arkadaşımla Suada´ya gittik. Fenerium´dan aldığım plaj havlumu‚ tüm gün kullandım. Havuzdan çıkınca havlumyoktu. Güvenlik müdürü‚ (Çıkarken alacaksınız‚ yasak) dedi.

(Çıkıyorum o zaman. Havlumu getirir msiiniz?) dedim. Küstahça (Siz isteyeceksiniz ben de getireceğim öyle mi? Önce sizi atacağım‚ sonra kapıdan alırsınız havlunuzu) dedi.

Kolumdan sürükleyerek üst kata çıkardılar. Yaşadıklarımız linç girişimime yakındı. Başka üyeler de (Burası bizim‚ defolun) dedi. Karakolda şikayetçi oldum. Darp raporu aldım. Psikiyatriya sevk ettiler. Yatılştırıcı ilaç verdiler. Güvenlik müdürü Erdal Dalgıç ve işletme hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım."

biri not düşmüş :

Not: Bu Suada‚ Reina´nın da sahibi olan mehmet koçarslan´ın 5 yıl boyunca işletmeciliğini yapacağı gassaray adası´nın yeni adı.

2n5a0w.jpg

:tiphat:

Antu'dan cok iyi film senaristleri çıkar :ka21:

erdi.buldu - 20.07.2012 21:24

o değilde ben en çok transferlerinin maliyetlerine seviniyorum. 6s şuan yaptığı transferlerle 57 Milyon Euro gibi bi rakamın taahhütüne girdi. yakında batarlar:)

nihahahaha:

Mal lan bunlar. Katıksız mal. Biz o transferler kupa kaldırırken yine hesaplarsınız ne kadar para harcadığımızı.

---

Kendilerinin bu rakamın 3 katına imza attıklarını bilmeyen bir taraftara şimdi ne demeliyiz peki...

o değilde ben en çok transferlerinin maliyetlerine seviniyorum. 6s şuan yaptığı transferlerle 57 Milyon Euro gibi bi rakamın taahhütüne girdi. yakında batarlar:)

nihahahaha:

Mal lan bunlar. Katıksız mal. Biz o transferler kupa kaldırırken yine hesaplarsınız ne kadar para harcadığımızı.

nihahahaha:

ulan katiksizin katiksizi bunlar. biz yine bilinmis birilerine toplamda o paralari verdik. Hamit , Burak , Umut , Ambrabat. bu aptallar gülizara o parayi verdi arabesk takildilar :D

nihahahaha:

Sow+Hasan Ali daha fazladır herhalde.

dalga geçilmeye bile layık değiller.

nihahahaha:

bunu unuttular sanirim :2aloh1: biz yine 5 kisiye o parayi verdik 5 senelik bu öküzler.... bkz alta

h5vscgcs.jpg

fzxbt9j3.jpg

Rex01 - 21.07.2012 12:01

Gerçekten şu topicin kalkması lazım. Melo ne alaka cidden Fenerbahçe için. Melo gelip de kabullenemeyeceğim futbolculardan biridir!

Eh, adam sormazmi, Emreye katlanan Meloya nasil katlanmaz diye? Emrenin yaptiginin 5de 1ini yapmadi Melo :D

Onlar burada böyle bir sayfanın varlığından haberdar mı acaba? Ya da onların sitesinde bizim için açılmş böyle bir başlık var mı?

Rex01 - 21.07.2012 12:01

Gerçekten şu topicin kalkması lazım. Melo ne alaka cidden Fenerbahçe için. Melo gelip de kabullenemeyeceğim futbolculardan biridir!

Eh, adam sormazmi, Emreye katlanan Meloya nasil katlanmaz diye? Emrenin yaptiginin 5de 1ini yapmadi Melo :D

Ciddiye alıp yazmamak lazım o arkadaşı ama sorarlar adama basketbol maçlarında küfür ettiğin Kaya Peker'i o sezonun sonunda aldığında nasıl alkışladın, smaç basınca ovv yaptın? Emre'yi saymıyorum. Hani hem katil, hem ırkçıydı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt