Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

CL den oynamadıklarından dolayı bahsedemezler bence...

gerçi bu herif alttaki mesajda clden bahsetmeliyiz diyorda...

zengin malı züğürdün çenesini yorar muhabbeti olur oda...

UEFA Kupası heralde. :o "Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş" atasözünün tam anlamı resmen.

CL den oynamadıklarından dolayı bahsedemezler bence...

gerçi bu herif alttaki mesajda clden bahsetmeliyiz diyorda...

zengin malı züğürdün çenesini yorar muhabbeti olur oda...

UEFA ise sıkıntı yok (BİZİM İÇİN). Nasılsa müzemizde var bir tane :)

Gerizekalılar bunlar resmen. Gitmesinler hiç o zaman UEFA kupasına. Onlar için en değerli şey Galatasaray' ı yenmekti değil mi?

UEFA kupasını önemsemeyen zihniyet Türkiye Kupası' nı aldığında sokaklarda o yüzden sabahlara kadar korna çalıp turlar attılar. Bayram yaptılar resmen :D

Tam onu diyecektim ağzımdan aldın Levent...:D

Kıytırıktan dedikleri Türkiye Kupasını aldıklarında konvoy yapıyorlardı...

UEFA kupasını alsalar kazayla felan birbirlerini keserler bunlar sevinçten...

Sonuçta olmadıkları bi şampiyonluğu kutlayabilen bir potansiyelden bahsediyoruz...:asd:

Tam onu diyecektim ağzımdan aldın Levent...:D

Kıytırıktan dedikleri Türkiye Kupasını aldıklarında konvoy yapıyorlardı...

UEFA kupasını alsalar kazayla felan birbirlerini keserler bunlar sevinçten...

Sonuçta olmadıkları bi şampiyonluğu kutlayabilen bir potansiyelden bahsediyoruz...:asd:

Ben bu olayın aynısını bir kaç ay önce yaşadım. Yine bir arkadaşım "ki kafa yapasının böyle olduğunu önceden bilseydim arkadaşlık kurmazdım. Futboldan konu açılınca antu mod on yapan bir şahıs" futboldan konu açıldı fener Galatasaray muhabbetine geldi. UEFA şampiyonluğu derken, UEFA kupası önemli değil falan dedi. Ulan UEFA kupasına önemsiz diyorsunuz kıytırık Ziraat Türkiye Kupası' nı aldığınızda naaralar atıyordunuz dedim. 30 yıldır alamıyoruz ya o yüzden çok sevindik dedi. Ulan pe....nk sanki 105 yıldır 2 sene de bir UEFA kupasını Süper Kupayı kazanıyorsunuz o yüzden beğenmiyorsunuz dedim. Birden salağa bağladı ne söyleyeceğini bilemedi.

Bunu yazan adamın yaşı 58 lan :o

boşuna akıl yaşta degil başta dememişler. bunun aklı dötüne kaçmış kardeş. makus kader diyebiliyor hala yüzsüz.:o

manu kasmamış. 10 kişi defansta cebelleşen bendim çünkü.

en son söyleidgi şeyi fenerin çeviricisi samet yapıyor. gece gece kadınları futbolculara götürüyor. onla karıştırmış herhalde ihtiyar. bunama başlamış.

Bence fenerli olan insana bi çip takılıyor. Ve hayatı boyunca kafa tek bi şekilde çalışıyor. Başka hiçbişeyi anlamıyorlar görmüyorlar. Kör gibiler.

EMME VELAKIN:

Istanbul da oynanacak maclarda‚ GS misafirperverligi

(bilhassa o LUTFU AYIBOGAN denilen ZUBUK tipli herif (liderliginde)

gosterilip‚ HAKEMLER kapalicarsiya goturulup pahali hediyeler alinirsa‚ gecede bayanlar hediye olarak takdim edilirse‚ bir kac penalti alinabilir ve sanslar yukselebilir. Hep beraber filmi gorecegiz..

yahu bazi zatlar yaradandan beyin diye bi nimet alamamis ellam. kendi yaptiklari pisligi nasil da baskasina yakisitiriyor. atalarimiz bosuna dememis: herkes karsisindakini kendisi gibi bilir

kafa gidik bunların gidik. 7si aynı 70i de. aklı başında bi kaç adam var zaten antuda. onlarda 1-2 yorum yapınca hemen ajan muamelesi görüyor.

Şu Eldenyo'nun Marsilya maçıyla ilgili mesajlarını okuyabilsek keşke :asd:

Ekran_Al_nt_s.jpg

Adam pes etmiş :o I love you Aykut Hocam :asd:

Bence 85 tir o yanlış yazmıştır, kemik erimesi değil beyin erimesi bile başlamamış bitmiştir direk,

tek hücre olunca tabi kısa sürüyo erime süreci :o

bu antudakilerin insan olduğunu düşünen varmı la? adamlar prematüre hepsi yemin ediyorum zeka özürlüler :D real-city maçının havası yokmuş bizim maçta :D allahın yarattığı garip kul bunu yazarken aklın nerdeydi 58 yaşındaki prostat amca?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt