Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Adamların forumu şenlik gibi :D

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Antu'dan Enstantaneler

yersoy:cLink:3828559

Aykut azizide analarınızıda alın gidin... Aziz yıldırım inşallah hapse girersin ve hiç ordan çıkamazsın inşallah...

----

Buyurun buradan devam edin...Her sayfası ayrı güzel... :coffee:

Geri doğru gelin...Son sayfa burası...

Antu.com Cep Forumları

Bu arada bunuda eklemek istedim;

ars.png

salih19071907 - 29.10.2012 23:04

herkes ceza alır diye söylemeye korkuyor sanırım veya kimse benim gibi düşünmüyor ben söyliyeyim içimde kalmasın

Artık Fenerbahçe nin kan değişikliğine değil organ nakline ihtiyacı var..

balık baştan kokar derler yaa bizde de öyle bence..

Aziz yıldırım ın bana göre bu takıma vereceği bir şey kalmamıştır. kendi gücünü göstermek adına ´ bu takım taraftarın değil BENİMMMM ´ dediği için Aykut u gönderemez.

Aykut kocaman istifa etmiştir doğrudur ama Aziz Yıldırım taraftar kim oluyor ben kalmanı istiyorum demiştir bence. Ve böyle olduğu için de Aziz Yıldırım kaldığı sürece Aykut kocaman da kalacaktır.

14 senede yaşadığımız başarılar ortada .. yapılanmayı ve binalaşmayı söylemiyorum. futbol takımının ´işte bu´ dediğimiz bir başarısı var mı ? Yok

organ naklinin vakti gelmiştir belki bu seneyi kaybederiz ama gelecek için artık yeni başlangıçlara yelken açma zamanıdır bence

vallahi bir fenerlinin böyle birşey yazacağını hiç umazdım....helal olsun :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
fenerli hakan since1991 - 29.10.2012 23:13[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz, width: 300"]

[TD="class: tabloicbeyaz, bgcolor: #FFFFFF, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: akglkadir:cLink:3829762

İşte bu yahu!

İşte bu
clap.gif
clap.gif
clap.gif

Dere geçerken at değiştirilmez.

Bunu anlamak bu kadar mı zor?[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

At sakatsa çok da güzel değiştirilir. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Truman Show filmine bunlardan birini koysan hiç sırıtmaz..Dış dünyayla bağlantıları kesik bunların..Nasıl başarıyorlar bunu anlamak zor..

---

Bunu hanginiz yazdı bakiyim :Z10:

Mesajı Gönderen: S_Ercan:cLink:3831229

renktaslar‚ ne bu öfke? daha yolun basındayız. 3 temmuzdan bu yana üzerimize oynanıyor ve bunun artçı etkileri hala sürüyor. ama az kaldı toparlanmamıza‚ ben buna inanıyorum. dün her ne kadar vasat dahi oynasak‚ gerek mevcut olan sakatlarımız‚ gerekse hakemin eyyamcı ve yanlı yönetimi yüzünden 3 puan kaybettik. daha 9. haftadayız. ra takım kediciklerin durumuna bir bakın. o kada hakem kayırmasına ragmen 5 puan öndeler. bu sene lig çok sert‚ ve biz yavas yavas ısınıyoruz.

hep destek‚ tam destek.

Aykut'un bu skoru beklemiyorduk açıklamasıyla ilgili konuda:

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]Robbie Fowler - 29.10.2012 23:30[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

beraberlik bekliyordu muhtemelen...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

fbfarukyakut

TEBRİKLER Galatasaray´ın Engelsiz Basket Takımı

İlk önce tebrikler ama benim anlamadığım olay şu‚ neden şu an tebrik etmek zorumuza gitmiyor? Engelli oldukları için mi? Başlığın yanına engelsiz diyip tebrik etmek görmezden geldiğimizi mi ima ediyor? Aslında tebrik etmemizin sebebi engelli oldukları için değil mi?Dürüst olalım? Neden 6s başka bir başarı aldığında burada tebrik edemiyoruz‚ ve ya onlar neden bizi tebrik edemiyor? Futbolda 6s iyi bir oyuncu alsa "vaay çok kaliteli oyuncu aldılar" desen adın kediye çıkıyor. Ama baskette engelli adamlar şampiyon olmuş o ayrı tebrik edelim. Öyle bir dünya yok arkadaş. Asıl böyle yaparak ötelemiş oluyoruz. Ben 6s uefayı kazandığında arabayla tur atmış adamım ‚ama ne zaman bir tartışmaya girsem " Bizim UEFA kupamız var " ile bitti tartışmalar ve nefret ettik birbirimizden. Sevilla maçında 6s li arkadaşlar bizle maç sonu dalga geçebilmek için bizle beraber izlediler maçı‚ ama penaltılarda en az benim kadar sevindiler(samimi olduklarına adım kadar eminim) Bu düşmanlığı sadece engellilerde yok etmeyelim‚ çünkü o zaman onları farklılaştırmış oluyoruz. Bizim engelimiz beyinde ‚ asıl engelli biziz. Kimse tebrik etmekten birşey kaybetmiyor. Futbolda da edelim‚ baskette de‚ tenis te de. Yoksa zaten böyle giderse Türk futbolunda istesek bile tebrik edebilecek başarılar göremeyeceğiz.

----

Böyle düşünen Fenerliler varmıydı, ya da bunları yazan gerçekten Fenerli mi ?...

Doğru sözler... Ama ne yazıkki bu savaşı başlatanlar bizler değil Fenerliler...

Aslında Fenerlilerde değil; Bu savaştan rant planlayan baronlar...

Ne kaaa savaş o kaaa cukka...

fbfarukyakut

TEBRİKLER Galatasaray´ın Engelsiz Basket Takımı

İlk önce tebrikler ama benim anlamadığım olay şu‚ neden şu an tebrik etmek zorumuza gitmiyor? Engelli oldukları için mi? Başlığın yanına engelsiz diyip tebrik etmek görmezden geldiğimizi mi ima ediyor? Aslında tebrik etmemizin sebebi engelli oldukları için değil mi?Dürüst olalım? Neden 6s başka bir başarı aldığında burada tebrik edemiyoruz‚ ve ya onlar neden bizi tebrik edemiyor? Futbolda 6s iyi bir oyuncu alsa "vaay çok kaliteli oyuncu aldılar" desen adın kediye çıkıyor. Ama baskette engelli adamlar şampiyon olmuş o ayrı tebrik edelim. Öyle bir dünya yok arkadaş. Asıl böyle yaparak ötelemiş oluyoruz. Ben 6s uefayı kazandığında arabayla tur atmış adamım ‚ama ne zaman bir tartışmaya girsem " Bizim UEFA kupamız var " ile bitti tartışmalar ve nefret ettik birbirimizden. Sevilla maçında 6s li arkadaşlar bizle maç sonu dalga geçebilmek için bizle beraber izlediler maçı‚ ama penaltılarda en az benim kadar sevindiler(samimi olduklarına adım kadar eminim) Bu düşmanlığı sadece engellilerde yok etmeyelim‚ çünkü o zaman onları farklılaştırmış oluyoruz. Bizim engelimiz beyinde ‚ asıl engelli biziz. Kimse tebrik etmekten birşey kaybetmiyor. Futbolda da edelim‚ baskette de‚ tenis te de. Yoksa zaten böyle giderse Türk futbolunda istesek bile tebrik edebilecek başarılar göremeyeceğiz.

----

Böyle düşünen Fenerliler varmıydı, ya da bunları yazan gerçekten Fenerli mi ?...

Doğru sözler... Ama ne yazıkki bu savaşı başlatanlar bizler değil Fenerliler...

Aslında Fenerlilerde değil; Bu savaştan rant planlayan baronlar...

Ne kaaa savaş o kaaa cukka...

abicim sen 2.45'teki fenerliye bak göğsün kabarır :D böyleleri de var :)

Psg - Galatasaray Olayları - YouTube

Futbolun(sporun) güzel olduğu günler çok geride kaldı ne olduğunu anlamadan düşman kesildik bu ülkede iç savaş çıkarsa futboldan çıkar başka şeyden değil.

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD="align: left"][/TD]

[TD][/TD]

[TD="align: right"][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][TABLE="class: tablodisyesil"]

[TD="class: tabloicyesil, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD="width: 42, align: left"][/TD]

[TD="align: left"]Sayın Ziyaretçimiz foruma bağlanmak için tıklayınız[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, align: left"]Türk Futbolu Forumu[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodismavi"]

[TD="class: tabloicmavi, align: left"]6s nin şampiyonluğu hayırlı olsun.....[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloic, align: left"][TABLE="align: center"]

[TR]

[TD="width: 62, align: center"][/TD]

[TD="width: 56, align: center"]
okSol.gif
[/TD]

[TD="align: center"]1 / 2[/TD]

[TD="width: 56, align: center"][/TD]

[TD="width: 62, align: center"][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
isonilce - 02.11.2012 23:41[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Geçen haftadan sonra bugün hakemler bu yılın şampiyonunu ilan ettiler.....Allah Belanı versin böcek hüseyin....

Antalya maçımızı kendi sahamızda oynuyoruz rakibe nizami bütün şarjlarda faul aışı veriyor.Adamlar bize vuruyor ama faul yok.Sanki deplasmanda oynuyoruz.Tüm takdir hakları antalyanın....

Bu akşam dakika 5 ibb gole gidiyor. Carlosun pozisyonunda (bundan Daha hafif pozisyon) aleyhimize penaltı veriliyor. Ama gs olunca danynin yaptığı faul son adamken es geçiliyor.

Geçen yıl bu adama Antep trabzon maçında daha faul olmayan pozisyonda son adam kırmızı ve penaltı veriliyor.

Şampiyon bu yılda belli.....Fenerbahçe olmasında kim olursa olsun....

Allah belanızı verir en kısa zamanda inşallah......

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
comandante_1907 - 30.10.2012 10:28[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Fenerli_44:cLink:0188868

Kimse Gökhan´a laf söylemesin. Rakipler işi çözmüş‚ Gökhan´ın tek oyun kurucu olduğunu biliyorlar‚ ona göre tedbir alıyorlar.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ibretlik bir yorum :D[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt