Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

Hahahaha muthis. Aslinda agutlarin yazdiklarini toplayip kitap yapip gs store satmamiz lazim :D.

Yada t-shir 20;45 DEN sonra "16" gibisinden ( 16 mayis 16- bursa 61 - trabzonspor)

bu durumdan faydalanarak atki veya t-shirt yapsak rezil olurlar ve kasaya biraz para girer:D

Allah rizasi icin biri bana ozleden su angutlara girecek bir uye ismi ve sifresi versin.

Cevap: Antu'dan enstantaneler

az önce show tv haberlerinde seyrettim..

Maçı bağdat caddesinde alanda seyreden fenerliler bursa-bjk maçı 2-2 olduğu haberini alınca toplu halde fişek açıp beşiktaş beşiktaş diye tempo tutuyo...

İşte kimin bukalemun olduğunu birkez daha görmüş oluyoruz..

Can benim kuzende izlemiş,ben izleyemedim videosunu aradım ama hiç bir yerde bulamadım varmı sende videosu :) bomba haber :)

Cevap: Antu'dan enstantaneler

Can benim kuzende izlemiş,ben izleyemedim videosunu aradım ama hiç bir yerde bulamadım varmı sende videosu :) bomba haber :)

valla bende araştırdım ama yok maalesef. Nette birçok forumda da arayanlar var ama sonuç çıkmamış :)

forzabeşiktaşta bile konu açmışlar, onlar bile bulamıamış..

o değil de üyelik gitmiş ya la bildiğin kapatmışlar nasıl da farkedemedik bizi izlediklerini halbuki onlar bizi hiiiiiiiiiç ama hiiiiiiiiiiiiç takip etmezlerdi bizim işimiz gücümüz onlardı bak sen şu işe zuaahahahahahahhaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Show Tv'deki haber gerçekten bombaymış,bağdat caddesinde bir grup fenerli ellerinde meşaleler beşiktaş beşiktaşdiye bağırıyormuş :) bu kadarda şekilden şekile girilmez be arkadaş..

Fenerbahçe taraftarının maçtan sonraki sevinci ne şampiyonluk sevincidir,ne de kupa sevinci,başka bir sevinçtir işte,adı konamaz.

video yok :D show tv'nin sitesi ayın 15inden sonra hiç haberleri eklemememiş. 17sini ekleseler ordan ulaşacazda...

Vallahi aynen oyle Jordan.. Biz gercekten sansli bir nesiliz..

UEFA'yi gorduk, Super Kupayi gorduk. 4 sene ustuste sampiyonluk gorduk.. 3 yildizi ilk takan kulup oldugumuzu gorduk.. Diger branslarla birlikte toplam 5 Avrupa Sampiyonlugu, 1 kitalararasi sampiyonluk gorduk..

Bir de bunlarin 2006 ve 2010'daki malliklarini da arada gorduk..

Daha ne olsun be..

Allah bunlarin durumuna hic kimseyi dusurmesin.. Bize boyle kara gunler gostermesin insallah.. Amin..

bizim başka bir forumdan alıntı ağzına sağlık renktaş Amin diyelim :)

Vallahi aynen oyle Jordan.. Biz gercekten sansli bir nesiliz..

UEFA'yi gorduk, Super Kupayi gorduk. 4 sene ustuste sampiyonluk gorduk.. 3 yildizi ilk takan kulup oldugumuzu gorduk.. Diger branslarla birlikte toplam 5 Avrupa Sampiyonlugu, 1 kitalararasi sampiyonluk gorduk..

Bir de bunlarin 2006 ve 2010'daki malliklarini da arada gorduk..

Daha ne olsun be..

Allah bunlarin durumuna hic kimseyi dusurmesin.. Bize boyle kara gunler gostermesin insallah.. Amin..

bizim başka bir forumdan alıntı ağzına sağlık renktaş Amin diyelim :)

Allah onların bilasını :D

bunu yazana sormazlar mı madem siz bizi takip etmiyorsunuz o zaman bunlar ne diye :D

evet doğru sizin sitenize takılıyoruz çünkü çok eğlencelisiniz çok angutsunuz bol bol John Benjamin Toschak geçip duruyoruz var mı ötesi :D 28 sene mi oldu ohaaaaaa fenevbahçeyi unutamamışken bize yeni malzeme veriyorsunuz ya ne deyim size o değilde anonsun yanlış olduğunu öğrendikten sonra luganoyu yere bırakmışsınız adam yere yapışmış doğru mu buna cevap verin :D

bunu yazana sormazlar mı madem siz bizi takip etmiyorsunuz o zaman bunlar ne diye :D

evet doğru sizin sitenize takılıyoruz çünkü çok eğlencelisiniz çok angutsunuz bol bol John Benjamin Toschak geçip duruyoruz var mı ötesi :D 28 sene mi oldu ohaaaaaa fenevbahçeyi unutamamışken bize yeni malzeme veriyorsunuz ya ne deyim size o değilde anonsun yanlış olduğunu öğrendikten sonra luganoyu yere bırakmışsınız adam yere yapışmış doğru mu buna cevap verin :D

2 kapağa 1 litre kola :D

soldaki maymunun selamı var angutlara :D

soldaki maymunun selamı var angutlara :D

6 m € koyunda cebine gitsin.

1 maymuna gitmesi için 6 m € veriyosunuz suç maymundamu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt