Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Aytunç Altındağ yayınlarını diplomasını yırtsın Erol Mütercimler kitaplarını toplatsın ben boyle senaryo okumadım oğlum bu ne:lol:

evet ama bir düzeltme sistem gs´nin kendini düzlüğe çıkarması için ne

yapıp edip şampiyonluğu 6s´ye verecek.

Ne kadar takımı düzeltirsen düzelt futbolun yularını tutanlar 6s´yi

şampiyon yapacak.Sende Türk futboluna çöküş yaratmamak adına

arada ağıza bal çalar gibi şampiyonluk verilecek keza bjk aynı şekilde.

Amaç 6s´yi şampiyonlar ligini aldırmak.

Kuralar hep sistematik şekilde ayarlı. hep kolay rakipler çıkartılmakta

6s´ye bu sene olmaz ise yakın bir zamanda gösterecekler bunu Platini

denen yşk olduğu sürece 6s şampiyonlar ligini almaya

yakınlaştırılmakta.Sorun sadece bizim Aykut Kocaman´ın kötü olması

değil.Çünkü futbol sadece futbol değil.

Anlayın artık sistem bu şekilde işlemekte amaç 6s´ye şampiyonlar

ligini aldırmak.

MAson Fransızlar bunu Platini aracılığı ile yapmayı planlamakta.

Sonuna, son günlerin meşhur deyişini ekleyeceksin.

"40 yıldır senarist'im, böyle senaryo görmedim. "

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Hasta beyinli insanların toplanma yeri -------> ANTU

TS bunları yıksın istanbul havalimanını yıkarlar ardından tesisleri basarlar :D

ben sana bişey diyeyim kardeş bunlar hiç bi b.k yapamazlar.azize ne yapar adamı biliyormusun :D adam kalktı 55 bin kadına bastı fırçayı bunlar o zaman ilk erkek seyircili maçta görüşücez dedi tık yok.karıköyde sivas maçında istifa diye bağıranların ağzını yüzünü haşat ettirmiş (maça giden kendi taraftarları yine bu forumda yazıyor) tık yok.adam kalktı resmen g.tünüzü yırtmayın ben ne dersem o olur dedi gene tık yok.ben artık şuna inanıyorum.karıköyde azize eline mikrofonu alıp ana avrat sövse bunlar gene azizenin g.tünü yalar bişey yapamazlar.:D

Cevap: Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Yahu bunlar kendilerini ne sanıyorlar acaba. Hepsinin ağzında papağan gibi aynı laf.

Biri bişey söyledi mi hepsi aynı şeyi tekrar ediyor.

Gerizekalılığa bak.onlar olmasa şampiyon olamayacakmışız. Siz kimsiniz, kaçıncı sıradasınız. Her maç Galatasaray'ın altına mı yatıyorsunuz.

Nasıl bir kafa, nasıl bir beyin, nasıl bir zeka???

Cevap yok...

Bunların yorumcuları Rıdvan dilmen değil mi? Dün akşam ki maçtan sonra çok hoşuma giden bir açıklama yaptı gerçekten taktir ettim. ''Galatasarayın 12 maçı kaldı geriye, 7 tanesi iç saha, 5 tanesi dış saha. Galatasaray bu dakikadan sonra kendisi vermek istemedikçe kimse şampiyonluğu alamaz.'' Nokta

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Piat - 16.02.2013 10:33[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Neredeyse bu ray üç senedir oturamıyoruz... töbe yarabbi..[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:D

arkadaşlar itiraf ediyorum buraya üye olmadan çok daha önceleri ben bunları takip etmeye başladım çok komikler lan :D bunların haricinde daha neler var gülmektenbigün altıma edicem diye korkuyorum.bu dangozlardan biri konu açmış başlıkta şu "türk insanı daha aykutu anlayabilecek kapasiteye sahip değil" ikinci bi yorumunda aynı adam şunu demişti "alexin tekniği messiden bile daha iyi ama artık yaşlandı gönderilmesi iyi oldu" :D.olum bakın kimse bu adam kesin bizden biri itiraf edin lan artık.yoksa bi adamın bunları yazmasına bi izah bulamıyorum ben :D.

"Rakip takımı sıkıntıdan öldürmek üzerine kurulu taktiği ile‚ futboldan başka herşeye benzeyen bir top oyunu icra ederek‚ Belarusun Bate kasabası takımı karşısında 0-0 berabere kalıp kariyerine yeni bir zafer ekleyen büyük hoca aykut kooocamanı tebrik ediyorum.. Aferin sana 3 yaşındaki kızımı bile 56. dakikada uyutmayı başardın ..cadı 3 gündür 12 den önce yatmıyordu.. "

BUDA AYRI BİR BOMBA :D

YEMİNLE YOK BÖYLE Bİ KAFA ACABA NE KULLANIYORLAR YILLARDIR İÇERİM HİÇ Bİ İÇKİNİN KAFASI BENİ BÖYLE YAPMADI ADAM NE YAZMIŞ BAK HELE

"valla drogba drogba diye dursunlar bunlar 6s ı batıracak oyuncular çok yakında cami önüne geri dönecekler tekrardan. biz de süper mi süper mi faydalı webo var kim nederse desin aynı kalitede işi yapıyor. kaleciden gelen her topu indiriyor toplu topsuz inanılmaz faydalı işler yapıyor‚drogbanın tek farkı markası olması onun dışında takıma webo dan fazla katkı sağlayacağını dusunmuyorum " :D

YEMİNLE YOK BÖYLE Bİ KAFA ACABA NE KULLANIYORLAR YILLARDIR İÇERİM HİÇ Bİ İÇKİNİN KAFASI BENİ BÖYLE YAPMADI ADAM NE YAZMIŞ BAK HELE

"valla drogba drogba diye dursunlar bunlar 6s ı batıracak oyuncular çok yakında cami önüne geri dönecekler tekrardan. biz de süper mi süper mi faydalı webo var kim nederse desin aynı kalitede işi yapıyor. kaleciden gelen her topu indiriyor toplu topsuz inanılmaz faydalı işler yapıyor‚drogbanın tek farkı markası olması onun dışında takıma webo dan fazla katkı sağlayacağını dusunmuyorum " :D

Ben buna cevap verirdim de orda cezaliyim malesef.

Bunlar anca kendilerini kandirirlar.

Şimdilik Webo dildolariyla masturbasyona devam etsinler 33.hafta Drogba onlara hardcore çekecek :D

Ben buna cevap verirdim de orda cezaliyim malesef.

Bunlar anca kendilerini kandirirlar.

Şimdilik Webo dildolariyla masturbasyona devam etsinler 33.hafta Drogba onlara hardcore çekecek :D

arkadaş ben oraya da üye olmaya çalıştım olamadım sadece okuyorum.ama yeminle çok komikler ya.Allah aykut koca-mal la azizeyi başımızdan eksik etmesin inşallah.etmesinde bizde şu dünyada eğlenecek bir kaç şeyden biri olan eziklerden mahrum kalmayalım :D

ya bu kargalarin forumu nasil acaba varmi onlardada antu vari forum ?:D

Beyinlerini rakı masasında beyaz peynir niyetine yemiş bunlar :asd:

ya bu kargalarin forumu nasil acaba varmi onlardada antu vari forum ?:D

Aynısını bende çok merak ediyorum.

Geçenlerde yüzeysel bir bakınmıştım adamlarda taraftar olmadığından forumlara yazacak adam da yok. Konulara cevap 2-3 gün arayla geliyor.

Geçenlerde yüzeysel bir bakınmıştım adamlarda taraftar olmadığından forumlara yazacak adam da yok. Konulara cevap 2-3 gün arayla geliyor.

O iyiymiş bak ben forumları olduğunu bile bilmiyordum.

zaten yazanlarda hep aynı yarısından çoğu mod :D

ben forzabesiktasin forumunu bulmusdum googldan ama forumu tam gormem ucun uyelik istedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt