Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

aga fbli arkadaşımla ortak kullanıyoruz buradaki 2 3 arkadaşa verdim sorun oldu hem resmini koyduğum olayı da bilen biliyor bir kaç sayfa geriye bakarsan görürsün hesap kapandı :D:D:D sütten ağzım yandı bir kere üzgünüm dostum :)

EEEY FENERLİLER!!! Kendini EZEL zanneden ömerler.Bırakın bu dayı yeğen muhabbetini.Bu rezaletten sonra eyşan gibi kıvıracağınıza bahar gibi ölmeyi tercih edin.Aziz denen hanımın çiftliğinde yapraklarınız dökülmüş tek tek.Bütün dünya duydu bu kepazeliği, kapatın konuyu da bari çocuklar duymasın .Size bir tavsiyem bırakın şu kadıköyü, hayat AVRUPA YAKASINDA.Çıkın TAKSİME'de ne kaybettiklerinizi görün!!!

Dizilerden vuralım birazda :)

EEEY FENERLİLER!!! Kendini EZEL zanneden ömerler.Bırakın bu dayı yeğen muhabbetini.Bu rezaletten sonra eyşan gibi kıvıracağınıza bahar gibi ölmeyi tercih edin.Aziz denen hanımın çiftliğinde yapraklarınız dökülmüş tek tek.Bütün dünya duydu bu kepazeliği, kapatın konuyu da bari çocuklar duymasın .Size bir tavsiyem bırakın şu kadıköyü, hayat AVRUPA YAKASINDA.Çıkın TAKSİME'de ne kaybettiklerinizi görün!!!

Dizilerden vuralım birazda :)

:animation:

aga fbli arkadaşımla ortak kullanıyoruz buradaki 2 3 arkadaşa verdim sorun oldu hem resmini koyduğum olayı da bilen biliyor bir kaç sayfa geriye bakarsan görürsün hesap kapandı :D:D:D sütten ağzım yandı bir kere üzgünüm dostum :)

biliyorum gordum orada diger uyeliklerimi kullanarak tekrar girecegini yazmistin o yuzden sordum, ozelden verirsen fark ettirmeden girer cikariz renktas zaten yalama olmus durumdadir orasi :D:D:D

sen bilmem kaç atak yapıp kaleye 13 şut çekeceksin sahada mücadele eden maksimum 3 tsliyi bile alt edemeyip bir gol atamayacaksın ve 50 milyondan fazla geliri olacak bir şampiyonluk göz göre giderken bile karambol gollerin adamı ve milli forvet semihi oyuna almayıp tek forvetle üstelik o forvetin adı Guizaaa ya da başka bir deyişle 10 kişi oynayıp o maç kazanılamadığında asıl sorgulanması gereken yönetim daum guiza ve bir çok topçuyu , taraftarı sorgulamayı bırakıp anonsu yapana ya da basına , bursaya bjkye ona buna laf ederseniz daha çok güden olur sizi bugun aziz resmen dalga geçti forumlarında hala bravo başkan sonuna kadar arkandayız diyenler var ya ne desek boş sözün bittiği yer :D bu arada anons mu geldi yok yok köpek havlamış pardon

tabi bir de devre arasında Semihin kurban olayın oynamayın şampiyon olmamız lazım diye rakibe zırlayan ve hakeme maçı bitir diye baskı yapan lugano ve son atak şansını değerlendirmek için cümbür cemaat rakip ceza sahasına gitmek yerine geriye oynayıp volkan denen şahsın yaptığı gibi vakit geçirirseniz seni en fazla 20 saniye şampiyon yaparlar sonrası malum :D

bir gireyim bakayım ne yapıyorlar dedim beni haklı çıkarırcasına hala aynı terane

siz bunlarla uğraşa durun şemsiye bir açıldı pir açıldı

sedat çok yaşa kardeşim.bunların alayı mal:D:D:D

kendilerine geliyolar yavaş yavaş :D olsun böyle mal oldukları zamanda çok komikler, depresyona girdikleri zamanda çok komikler :asd:7

angut başkanları yine gündemi değiştirerek uyuttu yine bu sazancıkları, artık boyna topicler açarak peşinden uçarlar, bizde eğlenmeye devam ederiz..

bir gireyim bakayım ne yapıyorlar dedim beni haklı çıkarırcasına hala aynı terane

siz bunlarla uğraşa durun şemsiye bir açıldı pir açıldı

aslinda semsiye acilmaz.. zaten acilmadigi icin problem olmustur.. cok rahatsizlik veriyordur.. simdi bunlar on elemeleri gecemeyecekler ve bizim yanimiza gelecek enayiler.. :asd::asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt