Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Şikesi tescillenmiş takımın angut taraftarı bu görseli açıklayan yazısını böyle bitirmiş .

Bir Türk sporsever ve Türk vatandaşı olarak, rekabetin eşit şartlarda sahada gerçekleşmesi, HAKSIZ REKABET edilmemesi ve Sporun başka amaçlarla kullanılmaması idealinin bu şekilde bozulması beni teessüre uğratmıştır. 100 yıllık rekabetin başka amaçlara dayanan ilişkilerle bozulması YANLIŞTIR...

RUSYA+JPG.JPG

böyle kafayla nasil hayatta kaliyorlar anlamiyorum.. allah askina insan akil fikir olur ama yok.. bir gram bir milligram bile yok bu ne böyle.. artik gülemiyorum bile insan bu kadar paranoyak bu kadar salak olabilir mi ya :asd:

hepsini anladim da diyelim,Dexia ve o Uefadaki finansal sorumluyla ne alakasi

pardon ya diğer foruma yazdığımı zannettim.

çok özür dostlar..

adamı madenlere yada tas ocagına gonderirim
AddEmoticons04243.gif

bu bilgileri nerden bulduysa yada uydurduysa bu herif.. kaptirmis kendini baya bi artik kendini CIA'mi yok FBI ajani mi saniyorsa

Yani şimdi biz derin devlet, gerçek devlet, masonluk, cemaat ve illuminatiden sonra Rusya devletini mi yanımıza aldık? Biz var ya biz... ah ulan ah işte :D

Arkadaş resmin arkasına kendi reklamını yapmayı da unutmamış. O kadar uğraşmış didinmiş yazacak tabi helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum :2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Bu makara değil mi arkadaşlar?

Yadeyse, paranoyak şizofreniden tedaviye almak lazım.

Bu adama her gün gazete gönder, illuminatiyi çözer. :yenieek::yenieek:

Bu iddiaları ortaya atan adam, Fenerbahçe şike yapmamış diyebiliyor düşünün.:asd: Ama asıl bomba en son paragrafa saklanmış, yani o son paragraf için bu tüm saçmalamalar;

Bir sporsever ve Türk vatandaşı olarak, rekabetin eşit şartlarda sahada gerçekleşmesi, HAKSIZ REKABET edilmemesi ve Sporun başka amaçlarla kullanılmaması idealinin bu şekilde bozulması beni teessüre uğratmıştır. 100 yıllık rekabetin başka amaçlara dayanan ozel ve gizli ilişkilerle bozulması YANLIŞTIR...

Ve nasıl zihniyetlerse, bugün haber sitelerine düşen habere göre, Denizbank ile olan kredi anlaşmasını genişletmişler.:lol: Böyle bir psikoloji, böyle bir toplum yönetimi, böyle bir balıklama atlama görülmemiştir.

Oha adam da bildiğin koskocaman adam yalnız evinde oturup ne hayaller kurmuş tebrik ediyorum.

o tablonun antuyla alakası yok

o hakan denilen adam bizzat azizin paralı askeri, blog u tamamen gs ile ilgili teoriler dolu

aziz yıldırımın sosyal medya çetesi var, twitter da 12numara - papazın çayırı - liselimedya hesapları ve bunların blogları

bunlar bizzat aziz tarafından gs ye çamur atma aşağı çekme maksadıyla kurdurduğu hesaplar

antudan öte bunlar , organize çalışıyorlar, spk mevzusu gibi kamuoyu oluşturuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt