Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

laziodan 5 mi yer :asd: Schalke tek başına 8-9 atar lazioya. madem 5 atacak takım neden uefada oynuyorda Schalke CLde top 16 yapıyor:trollface:

laziodan 5 mi yer :asd: Schalke tek başına 8-9 atar lazioya. madem 5 atacak takım neden uefada oynuyorda Schalke CLde top 16 yapıyor:trollface:

kardeşim neyse boşverin bu ezikleri artık.bir şey anlatabilmeniz için karşınızda ki insanda beyin olması lazım ama bunlar beyinlerine kürtaj yaptırmışlar.o yüzden boşuna kendinizi de yormayın.bırakın Allah'ın mallarını kendi kendilerine havlayıp dursunlar.yeter bence bunlara bu kadar prim verdiğimiz:D:D

Herkesi de şikeci zannediyorlar kendileri gibi :D Boşuna dememişler, kişi kendinden bilir işi diye :yenieek:

8gBClsB.png

Merak ediyorum da acaba bu ezeli rekabette ezen taraf biz değil de onlar olsaydı, bizim Galatasaray'lılarda bunlar gibi saçmalayan olur muydu? Olursa da bu kadar çok mu? Yoksa bu fenerlilik bu tür zekası ve karakteri zayıf olanlara nasip olmuş bir çeşit kader gibi birşey mi? Vallahi merak ettim.

Neymiş? Cluj, Braga, Schalke karması Lazio'dan 5 yermiş.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Merak ediyorum da acaba bu ezeli rekabette ezen taraf biz değil de onlar olsaydı, bizim Galatasaray'lılarda bunlar gibi saçmalayan olur muydu? Olursa da bu kadar çok mu? Yoksa bu fenerlilik bu tür zekası ve karakteri zayıf olanlara nasip olmuş bir çeşit kader gibi birşey mi? Vallahi merak ettim.

Neymiş? Cluj, Braga, Schalke karması Lazio'dan 5 yermiş.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Sorsan bitane lazio maçı izlememiştir boşa ateş ediyolar işte.

benden duymus olmayın ama mesut ronaldoya portekizlileri nasıl diri diri yaktığmızı anlatmış durduk yere hırslandı adam

Başkanları şikeye oraya buraya yedirdiği parayı takımın yükselişi için harcasaydı şimdi Fenerbahçeden herkes farklı bahseder olurdu...

Kısacası Fenerbahçe başkanı taraftarı boş işler peşinde koşup ona buna çamur atan, Başkasının başarısını engelleyip ;

başkasının başarısızlığı ile kendi başarıszlığını örtmeye çalışan bir camia olmayı bıraktığında işte bilinki Türk Futbolu düzeliyor...

oyle bi durum olsa biz adam gibi oturur kosemize çekilir olanlari izlerdik.. bunlar baska, hele Antu bambaska bi dunyada.

Futbol cahili mi yoksa geri zekalı mı acaba? Bu dediği şey eziklikle açıklanacak bir durum değil.

Mantık çerçevesinde yaklaşmayayım diyorum ama elimde değil... Bizim yendiğimiz takımlarla kendilerinin henüz maç dahi yapmadığı takımı kıyaslıyorlar ? Acaba onların şu ana kadar elediği Plzen ve Bate hatta Marsilya falan da katılsın Real Madrid ile maç yapmayı bırakın adları en son ne zaman yan yana söylenmiş..:D Schalke'deki Draxler,Farfan,Bastos, Jermain Jones 4'lüsü Dünyada sayılı takımda vardır Lazio'nun falan lafı edilmez Schalke kadrosuyla

Antu değil ama Antu kafası :asd: :asd:

lrkvp.png

Kendi sahanda Lazio'yla oynarken oranın 2.25 olması övünülecek birşey yani :confused: Fener yerine düzgün bir takım olsa o oran 1.45 falan olurdu aynen Benfica-NCastle'da olduğu gibi. 7den 70e mal bunlar.

" Bir dev aynası masalı gidiyor bunlar için 6 tane yiyorlar hala ayakları yere basmıyor " :SS:

Nasıl 6-0 ı bu sezonki performansa bağlamış..

Hangi mantık hangi zihniyet hangi şeref hangi insaniyet...

Biliyorum çok zor bir şey istedim hatta imkansız...Olmayan birşey sorulurmu...

Pardon...

Futbol cahili mi yoksa geri zekalı mı acaba? Bu dediği şey eziklikle açıklanacak bir durum değil.

Kendi sahanda Lazio'yla oynarken oranın 2.25 olması övünülecek birşey yani :confused: Fener yerine düzgün bir takım olsa o oran 1.45 falan olurdu aynen Benfica-NCastle'da olduğu gibi. 7den 70e mal bunlar.

Fb,Madrid'le oynasa en kötü 1.05 falan olurdu,2 handikap bile açabilirlerdi.

Uğraşmayın şunlarla. Başka bir takımı kendi takımından daha fazla destekleyen bir beyine sahipler işte. Daha fazlası beklenemez bunlardan. 33.hafta görüşmek üzere..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt