Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Facebook fenerist sayfasıandaki çok beğeni alınan yorumları sizlerle paylaşıyorum gülün diye :asd::asd::asd:

Biz 35lik drogbanın değil 18lik salihin golüne seviniriz

-fenerist

Sneijder+Drogba = Salih Uçan

- fenerist

Salih uçanı kesin barcelona bizden alır messiden bile iyi adam.

- fenerist

Messi kim be salihin yanında zidane'dan iyi bu çocuk.

-fenerist

face_palm_compilation_gif.gif

Facebook fenerist sayfasıandaki çok beğeni alınan yorumları sizlerle paylaşıyorum gülün diye :asd::asd::asd:

Biz 35lik drogbanın değil 18lik salihin golüne seviniriz

-fenerist

Sneijder+Drogba = Salih Uçan

- fenerist

Salih uçanı kesin barcelona bizden alır messiden bile iyi adam.

- fenerist

Messi kim be salihin yanında zidane'dan iyi bu çocuk.

-fenerist

İlk yarıda ki antalya maçından sonra yağdırıyordunuz Salih'e.? Ah eziklik ah..

şişirin sişirin yakında patlatıcaksınız aykutun ellinde gökhan gönulun veliahtına dönecek bu cocukta

bunlar harbi mal ya.

Facebookda sinir oldugum tek sayfa. Adamların iş gücü Galatasaray'a laf çarpmak.

:mad:

en komiğime giden galatasarayın her maçından sonra şike var diyip savcılar uyuyormu diye savcıları göreve çeğırmaları hepsi aynı derecede angut...

Wesley Sneijder:8 Maç 2 Gol

Didier Drogba:7 Maç 3 Gol

SALİH UÇAN:7 MAÇ 4 GOL

-feneronline

adamlar drogbanın asistlerini attırdıgı golleri bilmiyor galiba

Burak'ı niye hesaba katmıyorlar? :D

bi futbolcunun iyi olup olmadığının ölçütü niye bizim futbolcular,gitsinler niangla flan kıyaslasınlar işleri yok mu bunların

lvxkl.jpg

Günde yaklaşık 2 saat bu kuşlara mesai harcıyorum. :o

Antu değil ama aynı kafa Fenerist.

536192_516285375099796_1315311798_n.jpg

575834_516310125097321_459973741_n.jpg

Ulan altıma kaçıracağım gülmekten..Bunlar harbiden mal mı ? Hakeme top işareti yapan , tüküren Meyveleş 4 maç , Aziz'enin hakemleri tehdit etmesi 0 maç , ama Terim'e 13 maç hem de en az 13 maç ..20 maç da ceza alabilir bunlara kalsa...:D:D Kuş zihniyetinin ceza hesabına göre şikenin cezası sonsuza kadar futboldan men edilme olmalı...

Mourinho hep rakiplerin sahasında yaparmış idmanı. fb liler hemen ezikliklerini göstermeye başladılar gs nin rakibi biziz neden bizim sahamızda idman yapmıyorlar diye.

şikeci büzüktaşın forumundan.

Arkadaş bu takımlar nasıl büyük takım? Real'i sana izleten ve onunla Çeyrek Final oyayacak takım Galatasaraydır. Bu takıma seve seve saygı duyucaksın.

Bizim stadımızda idman yapsın demek nasıl bir ezikliktir.

BHVo_t-CcAAR9Sk.jpg

bunlarada ayrı başlık lazım, kargalardan enstantaneler falan diye.

şiketaşı ben neye benzetiyorum; Gündemde biz olmayız diyorlar. biz ise maçı bekliyoruz. Büyük ve asil bir takımız realle çok maç yapmışız ellerinden en büyük kupayı almışız ve onların bizim için manu'dan bi farkıda yoktur açıkçası gözümüzde çok büyütmeyiz. Görmüş geçirmiş bi takımız.

Kuzey Güneydeki Handan hanım yok mu? heh işte o beşiktaştır. Görmemiştir insanların şikeci büzüktaş ile hiç bir ilgisi yokken araya kendini sıkıştırır benide konuşun abiler benide, gelin tvmize çıkın konuşun, bizde gündemde olalım reklamımız olsun diye kendilerini zorla araya sokarlar. Bizim gündeme gelme ya da reklam yapma gibi bir ihtiyacımız yoktur. İşte büzüktaş hem içerde hem dışarda Handan Hanım'dır. Liverpool ise Sami Bey.

BHVo_t-CcAAR9Sk.jpg

bunlarada ayrı başlık lazım, kargalardan enstantaneler falan diye.

şiketaşı ben neye benzetiyorum; Gündemde biz olmayız diyorlar. biz ise maçı bekliyoruz. Büyük ve asil bir takımız realle çok maç yapmışız ellerinden en büyük kupayı almışız ve onların bizim için manu'dan bi farkıda yoktur açıkçası gözümüzde çok büyütmeyiz. Görmüş geçirmiş bi takımız.

Kuzey Güneydeki Handan hanım yok mu? heh işte o beşiktaştır. Görmemiştir insanların şikeci büzüktaş ile hiç bir ilgisi yokken araya kendini sıkıştırır benide konuşun abiler benide, gelin tvmize çıkın konuşun, bizde gündemde olalım reklamımız olsun diye kendilerini zorla araya sokarlar. Bizim gündeme gelme ya da reklam yapma gibi bir ihtiyacımız yoktur. İşte büzüktaş hem içerde hem dışarda Handan Hanım'dır. Liverpool ise Sami Bey.

BJK'liler şizofren aslında biraz. O yüzden uğraşmaya değmez. Eziklikle beslenen ve bundan zevk alan bir topluluk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt