Serdar Ateş
Tecrübeli Üye
- 18 Mayıs 2010
- 6.729
- 1
- 313
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı
oceanlab - 20.05.2010 00:06
Daum´un gitmesi için imza kampanyası
Bu adam´ın takımın başında kalması yeni denizliler yeni kupa faciaları demektir yahu bir bakın kariyerine.Acaba hangi final niteliğindeki maçı kazanmış bu adamın takımları.
Soğuk adam ya bir hırs bir istek göremiyorum ben bu adama bakınca ve şimdide kalsın diyen kişileri okuyorum ve açıkçası fenerliliklerinden şüphe duyuyorum.Gördüğüm kadarıyla takımda kalacak deniyor ve ben açıkçası kanser olmak istemiyorum daha fazla.Ben şampiyon olunsa dahi daum´un gönderilmesini düşünenlerdendim ve siz saygıdeğer renkdaşlarım bu adam´ın gönderilmesi için hep beraber el birliğiyle imza kampanyası başlatalım ne dersiniz ben varım ya siz ??
kaybettikleri ;
türkiye kupası finallerinde 4 kez
türkiye liginde 2 kez
almanyada 1 kez
uzun lafın kısası ;
bir film 2 kez izlenmez biz izledik sonuç ortada yeter artık aziz yıldırım gönder şu adamı.
-------------------------------------------------------------------------
Murat_Arslan - 20.05.2010 04:05
Daum´un Kalması İçin İmza Kampanyası
Bu adam transfere çok meraklıdır‚ hiçbir şekilde azla yetinmez. Son yapılan görüşmede büyük ihtimalle başarılı olmak için bir sürü transfer istemiştir. Aziz başkanımızda mevcut durum nedeniyle kesenin ağzını açmıştır.
Daum takımda kalsın. Bu adam korkak falan değil‚ olsa olsa çılgındır
--------------------------------------------------------------------------

yemin ederim bunlar angut kimi kalsin diye konu acmis kimi gitsin diye ulan alayiniz moron.. 

oceanlab - 20.05.2010 00:06
Daum´un gitmesi için imza kampanyası
Bu adam´ın takımın başında kalması yeni denizliler yeni kupa faciaları demektir yahu bir bakın kariyerine.Acaba hangi final niteliğindeki maçı kazanmış bu adamın takımları.
Soğuk adam ya bir hırs bir istek göremiyorum ben bu adama bakınca ve şimdide kalsın diyen kişileri okuyorum ve açıkçası fenerliliklerinden şüphe duyuyorum.Gördüğüm kadarıyla takımda kalacak deniyor ve ben açıkçası kanser olmak istemiyorum daha fazla.Ben şampiyon olunsa dahi daum´un gönderilmesini düşünenlerdendim ve siz saygıdeğer renkdaşlarım bu adam´ın gönderilmesi için hep beraber el birliğiyle imza kampanyası başlatalım ne dersiniz ben varım ya siz ??
kaybettikleri ;
türkiye kupası finallerinde 4 kez
türkiye liginde 2 kez
almanyada 1 kez
uzun lafın kısası ;
bir film 2 kez izlenmez biz izledik sonuç ortada yeter artık aziz yıldırım gönder şu adamı.
-------------------------------------------------------------------------
Murat_Arslan - 20.05.2010 04:05
Daum´un Kalması İçin İmza Kampanyası
Bu adam transfere çok meraklıdır‚ hiçbir şekilde azla yetinmez. Son yapılan görüşmede büyük ihtimalle başarılı olmak için bir sürü transfer istemiştir. Aziz başkanımızda mevcut durum nedeniyle kesenin ağzını açmıştır.
Daum takımda kalsın. Bu adam korkak falan değil‚ olsa olsa çılgındır
--------------------------------------------------------------------------