Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan enstantaneler | Moral depolama başlığı

oceanlab - 20.05.2010 00:06

Daum´un gitmesi için imza kampanyası

Bu adam´ın takımın başında kalması yeni denizliler yeni kupa faciaları demektir yahu bir bakın kariyerine.Acaba hangi final niteliğindeki maçı kazanmış bu adamın takımları.

Soğuk adam ya bir hırs bir istek göremiyorum ben bu adama bakınca ve şimdide kalsın diyen kişileri okuyorum ve açıkçası fenerliliklerinden şüphe duyuyorum.Gördüğüm kadarıyla takımda kalacak deniyor ve ben açıkçası kanser olmak istemiyorum daha fazla.Ben şampiyon olunsa dahi daum´un gönderilmesini düşünenlerdendim ve siz saygıdeğer renkdaşlarım bu adam´ın gönderilmesi için hep beraber el birliğiyle imza kampanyası başlatalım ne dersiniz ben varım ya siz ??

kaybettikleri ;

türkiye kupası finallerinde 4 kez

türkiye liginde 2 kez

almanyada 1 kez

uzun lafın kısası ;

bir film 2 kez izlenmez biz izledik sonuç ortada yeter artık aziz yıldırım gönder şu adamı.

-------------------------------------------------------------------------

Murat_Arslan - 20.05.2010 04:05

Daum´un Kalması İçin İmza Kampanyası

Bu adam transfere çok meraklıdır‚ hiçbir şekilde azla yetinmez. Son yapılan görüşmede büyük ihtimalle başarılı olmak için bir sürü transfer istemiştir. Aziz başkanımızda mevcut durum nedeniyle kesenin ağzını açmıştır.

Daum takımda kalsın. Bu adam korkak falan değil‚ olsa olsa çılgındır

--------------------------------------------------------------------------

:eek::eek::eek: yemin ederim bunlar angut kimi kalsin diye konu acmis kimi gitsin diye ulan alayiniz moron.. :D:asd::D:asd::D:asd::D:asd:

ResneliNiyazi - 20.05.2010 10:33

ŞİKE...İbrahim toraman?...Beşiktaş?...Bursaspor?...

Haftalardir ortaligi yangin yerine cevirdiler.

Ozellikle Kanalturk‚ Sabah gibi bazi medya organlari araciligiyla ellerinde hicbir delil olmaksizin‚ her takim kaleci hatalariyla gol atarken‚ Fenerbahce´nin attigi her gol bir ŞİKE delili olarak sunuldu kamuoyuna.

Ahmet Çakar‚ Reha Muhtar‚ Serhat Ulueren‚ Hakan Şükür‚ Cem Papila ve daha eklenebilecek isimler‚ dugmeye basilmis gibi planli‚ stratejik bir operasyonla OLASI BIR SAMPIYONLUGA GOLGE DUSURMEYE calistilar.

Kafalar karisti‚ rakiplere ekstra motivasyon takviyeleri yapildi‚ hakemler ve kamuoyu baski altina alindi.

Simdi son hafta maci sonrasi benim de kafam karisti. Surekli kafamda su kelimeler baglacsiz‚ edatsiz cumle olmayi bekleyerek dolasiyor:

ŞİKE...İBRAHİM TORAMAN...BEŞİKTAŞ...RÜŞTÜ...SATILMAK....SMS...ONUR...ŞİKE...İBRAHİM YAZICI...İBRAHİM TORAMAN... ŞİKE...RÜŞTÜ...BURSASPOR...BEŞİKTAŞ.... ŞİKE....ŞAMPİYON....SMS:..RÜŞTÜ...ŞİKE...İBRAHİM TORAMAN...BEŞİKTAŞ...RÜŞTÜ...SATILMAK....SMS...ONUR...ŞİKE...İBRAHİM YAZICI...İBRAHİM TORAMAN... ŞİKE...RÜŞTÜ...BURSASPOR...BEŞİKTAŞ....ŞİKE....ŞAMPİYON....SMS:..RÜŞTÜ... ŞİKE...İBRAHİM TORAMAN...BEŞİKTAŞ...RÜŞTÜ...SATILMAK....SMS...ONUR... ŞİKE...İBRAHİM YAZICI...İBRAHİM TORAMAN... ŞİKE...RÜŞTÜ...BURSASPOR...BEŞİKTAŞ.... ŞİKE....ŞAMPİYON....SMS:..RÜŞTÜ... ŞİKE...İBRAHİM TORAMAN...BEŞİKTAŞ...RÜŞTÜ...SATILMAK....SMS...ONUR... ŞİKE...İBRAHİM YAZICI...İBRAHİM TORAMAN... ŞİKE...RÜŞTÜ...BURSASPOR...BEŞİKTAŞ.... ŞİKE....ŞAMPİYON....SMS:..RÜŞTÜ...

Acaba? Acaba? Acaba?

Sadece sorular‚ sorular sorular!

----------------------------------------------------------------------------

antu toptan kafayi yedi.. bu ne lan ne bu? :asd:

ResneliNiyazi - 20.05.2010 10:33

ŞİKE...İbrahim toraman?...Beşiktaş?...Bursaspor?...

Haftalardir ortaligi yangin yerine cevirdiler.

Ozellikle Kanalturk‚ Sabah gibi bazi medya organlari araciligiyla ellerinde hicbir delil olmaksizin‚ her takim kaleci hatalariyla gol atarken‚ Fenerbahce´nin attigi her gol bir ŞİKE delili olarak sunuldu kamuoyuna.

Ahmet Çakar‚ Reha Muhtar‚ Serhat Ulueren‚ Hakan Şükür‚ Cem Papila ve daha eklenebilecek isimler‚ dugmeye basilmis gibi planli‚ stratejik bir operasyonla OLASI BIR SAMPIYONLUGA GOLGE DUSURMEYE calistilar.

Kafalar karisti‚ rakiplere ekstra motivasyon takviyeleri yapildi‚ hakemler ve kamuoyu baski altina alindi.

Simdi son hafta maci sonrasi benim de kafam karisti. Surekli kafamda su kelimeler baglacsiz‚ edatsiz cumle olmayi bekleyerek dolasiyor:

ŞİKE...İBRAHİM TORAMAN...BEŞİKTAŞ...RÜŞTÜ...SATILMAK....SMS...ONUR...ŞİKE...İBRAHİM YAZICI...İBRAHİM TORAMAN... ŞİKE...RÜŞTÜ...BURSASPOR...BEŞİKTAŞ.... ŞİKE....ŞAMPİYON....SMS:..RÜŞTÜ...ŞİKE...İBRAHİM TORAMAN...BEŞİKTAŞ...RÜŞTÜ...SATILMAK....SMS...ONUR...ŞİKE...İBRAHİM YAZICI...İBRAHİM TORAMAN... ŞİKE...RÜŞTÜ...BURSASPOR...BEŞİKTAŞ....ŞİKE....ŞAMPİYON....SMS:..RÜŞTÜ... ŞİKE...İBRAHİM TORAMAN...BEŞİKTAŞ...RÜŞTÜ...SATILMAK....SMS...ONUR... ŞİKE...İBRAHİM YAZICI...İBRAHİM TORAMAN... ŞİKE...RÜŞTÜ...BURSASPOR...BEŞİKTAŞ.... ŞİKE....ŞAMPİYON....SMS:..RÜŞTÜ... ŞİKE...İBRAHİM TORAMAN...BEŞİKTAŞ...RÜŞTÜ...SATILMAK....SMS...ONUR... ŞİKE...İBRAHİM YAZICI...İBRAHİM TORAMAN... ŞİKE...RÜŞTÜ...BURSASPOR...BEŞİKTAŞ.... ŞİKE....ŞAMPİYON....SMS:..RÜŞTÜ...

Acaba? Acaba? Acaba?

Sadece sorular‚ sorular sorular!

----------------------------------------------------------------------------

antu toptan kafayi yedi.. bu ne lan ne bu? :asd:

Bunlar bu kafayla giderse ve yine ders çıkarmazlarsa 3. bi denizli faciasına daha hazırlansınlar:yenieek:

futbolcusu sahayı kazar taraftarı içine atlar yönetim futbolcu taraftar alayı gerizekalılar :D

Acı var mı acııııı...?:msg: :lol::lol::lol::haha::haha::haha::haha::haha:

Eşşekler adam olur bu fener adam olmaz :f68.gif:

Eşşekler adam olur bu fener adam olmaz :f68.gif:

gazte19nc.jpg

diyosun yani :D

munsif - 20.05.2010 16:20

DROGBAYMIŞ‚ buna bakın da öyle karar verin...

Dünkü basın toplantısında Başkan´ı eskisinden de hırslı gördüm‚ hatta kesin kararını da vermiş‚ besbelli bu kez paraya da acımayıp gene sil baştan yeni yepyeni bir takım daha kuracak.

Ben rakiplerin yerinde olsam önümüzdeki seneye yatırım yapmazdım‚ şampiyon belli çünkü: FENERBAHÇE.

Acaba bu sefer hangi dünya yıldızlarını izlettirecek bize Başkan‚ heyecandan yerimde duramıyorum!

Hazır heyecandan yerimde duramıyorken‚ bari faydalı bir işe yöneleyim de‚ çorbada benim de tuzum olsun dedim ve şimdi de burdayım.

Ne yani taraftar olduysak robot da olmadık ya‚ biz de fikir üretebiliriz‚ öyle değil mi?

Neyse‚ problem olarak da "acaba bizi bu pisligden hangi tip oyuncular çıkarabilir"i seçtim kendime; ve başladım düşünmeye...

Çok kafa patlattım çok‚ kimleri alıp kimleri komadım ki bu takıma‚ drogbalar fabregaslar mı dersiniz‚ yoksa torreslerle gerardlar mı‚ ama yok‚ olmuyor olmuyor‚ bunlar da bizi bu pisligden kurtaramıyor!

Ama en sonunda buldum‚ bizi bu leşligden çıkaracak oyuncuyu buldum; hatta bir de kaset hazırladım ki‚ lafımız havada kalmasın‚ elle tutulur bir tarafı olsun.

İşte prototipimiz:

YouTube - Big Dog

Nasıl ama...

Hadi şimdi de penaltılarımızı çalsınlar ya erkeklerse...

Nah çalarlar!

Olmayan penaltılarımızı mı çalacaklar? Bunu düşürebilecek bir defansın alnını karışlarım ben be‚ alnını!

fırat hepten hapı yuttu‚ bundan böyle rakibi nah bir kişi fazla oynatır; gördünüz işte‚ bunu bütün büyükşehir toplansa düşüremez‚ Ekrem mi düşürecek tek başına?

Bu işin iyi bir tarafı daha var bence‚ hocaya verecek paralar da cebimizde kalacak; sadece komutu veriyorsun‚ sonra da bacak bacak üstüne atıyorsun‚ o kadar. Ne daumlara‚ ne de kochlarla tumanilere‚ artık hiçbirine de ihtiyacımız yok bizim. Futbol bu yaa‚ atla deve değil‚ bu komutu verecek milyonlarca kişi buluruz istersek‚ ne gerek var bi de hocaya para vereceğiz.

Ha‚ stad zemininin ıslahına harcayacağımız para da cepte kaldı‚ hatırlatayım.

Yalnız... Çıkardıkları gürültü biraz sorun çıkartacağa benzer ama‚ fazla kafa şişirirlerse de yapacağımız iş basit‚ deriin bir yuuuhh çekip hepsinin birden seslerini bastırırız evelallah.

Bunlardan bir tane de Alex´in yerine alıp koyayım‚ dedim ama‚ sonra vazgeçtim. Yokmuş zaten‚ istesem de koyamıyormuşum yani‚ Alex´in yerine uygun biri henüz icat edilmemiş‚ bunlar maalesef sadece verilen komutu uygularlarmış. Bunda da bi hayır vardır‚ ne diyelim‚ o da hiç koşmuyordu zaten.

Başkan´a duyurulur.

--------------------------------------------------------------------------------

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: :eek::eek: kelimelerin bittigi yerdeyim artik, abi ben diyorum bunlar kafayi toptan yedi diye.. :asd::asd:

antu forumu topluca akıl kaybı yaşıyor :D

Bunlar gündüz mantıklı şeyler yazamıyor ki gece yazabilsin.Belli bir yazma yasağı getirmek lazım bunlara.Cidden beyinsizler çünkü.

Prototip'in üstüne binde gez gerizekalı!!

:D

+ (İ)brahim (T)oraman tesadüf mü sence?

- olum siz ikinciliğe sevinmediniz mi ? niye olay çıkarıyosunuz şimdi?

apskdmkalsdas :D

Antu uyeligi varsa Pm dan ata bilir mi az guleyim ya orda

Gol haberi mi var? 2-2 mi? zuhahaha:D Her gün gülüyorum ben buna yaa..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt