Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

sow tamam iyi forvet ama bir drogba değil :) kımse kusura bakmasın.

konuyu okudum sözlü sataşlara son vermezseniz artık bu konuya kilit vurma zamanım gelmiştir.

saygılarımla

O değilde bazen bizim forum elemanlarından şüpheleniyorum oraya girip böyle yorumlar yazıyorlar diye

ya bırak arkadaş

iyi forvet eyv ama drogba o yaşlarda ne yapıyordu hatırlıyormusunuz

27 yaşında adam, fransa gibi bir ligden gele gele tescilli şikecilere geldi

10m cepte olduğu sürece sow gibi bir dünya adam bulursun avrupada ama hiçbiri drogba gibi olmaz.

Antu Mode-On

alakası yok sow Müslüman bir kere

ya bırak arkadaş

iyi forvet eyv ama drogba o yaşlarda ne yapıyordu hatırlıyormusunuz

27 yaşında adam, fransa gibi bir ligden gele gele tescilli şikecilere geldi

10m cepte olduğu sürece sow gibi bir dünya adam bulursun avrupada ama hiçbiri drogba gibi olmaz.

Yahu ben drogba gibimi demisim sowun o kapasiteye yaklasack yetenegi var fbahcede olmaz tabi adam gibi bir takimda oynamasi lazim

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Quatrum35 - 20.04.2013 14:13[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Benfica bizi eleyemez bana göre Hiç Aykut hoca kötü mötü diyoruz fakat iyi defans yaptırıyor

Üstelik buldugumuz şutlarıda gol olarak tamamlıyoruz nedeni ise kaleciye hiç top gitmiyor ve ısınamıyor sogudugu anda vuruyoruz gol oluyor bence buda bir taktik

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Harbi doğruları söylemiş... :D

Bu antu kafası bir harika dostum :sgr:

Drogba ve Sow bambaşka oyuncular Sow'un Drogba seviyesine gelmesi imkansız gibi görünüyor, ha kötü oyuncu mu değil.

Yahu ben drogba gibimi demisim sowun o kapasiteye yaklasack yetenegi var fbahcede olmaz tabi adam gibi bir takimda oynamasi lazim

Kusura bakmayın ama o yeteneği yok, Sow'un.

Olsa olurdu... 27 yaşı, zaten max verimliliğe ulaştığı yaştır.

Drogba 26 yaşında,Uefa kupası finalisti takımdan,Chelsea'ye 35 milyon gibi bir ücretle Mourinho'nun isteği üzerine transfer oldu,Sow 26 yaşında ise şampiyonlar ligi gruplarından çıkamamış Lille'den Ferit Şahenk-Ali Koç-Nihat Özdemir imecesiyle 10 milyona şampiyonlar liginden men edilmiş,şeref yoksunu bir camiaya sus payı olsun diye transfer edildi.Bu iki oyuncu hakkında hiçbir fikrin olmasın,izlememiş ol,uzaydan dünyaya cuk diye düş birden, sırf bu transfer enstantanelerini bile karşılaştırsan anlarsın kimin daha büyük ve kaliteli topçu olduğunu :)

Drogba 26 yaşında,Uefa kupası finalisti takımdan,Chelsea'ye 35 milyon gibi bir ücretle Mourinho'nun isteği üzerine transfer oldu,Sow 26 yaşında ise şampiyonlar ligi gruplarından çıkamamış Lille'den Ferit Şahenk-Ali Koç-Nihat Özdemir imecesiyle 10 milyona şampiyonlar liginden men edilmiş,şeref yoksunu bir camiaya sus payı olsun diye transfer edildi.Bu iki oyuncu hakkında hiçbir fikrin olmasın,izlememiş ol,uzaydan dünyaya cuk diye düş birden, sırf bu transfer enstantanelerini bile karşılaştırsan anlarsın kimin daha büyük ve kaliteli topçu olduğunu :)

Gerçekten drogba sow kıyaslaması yapıyorlar he.

Gerçekten şaşırdım ya. ekşi sözlüğe falan baktım oradada bu kıyaslamalar var. Yazık çok üzüldüm. Sow yolda drogbayı görse imza ister.

[video=youtube;g1jcrBkweck]https://www.youtube.com/watch?v=g1jcrBkweck[/video]

drogba sertab sa, sow beyazıt öztürk tür :D

Gerçekten şaşırdım ya. ekşi sözlüğe falan baktım oradada bu kıyaslamalar var. Yazık çok üzüldüm. Sow yolda drogbayı görse imza ister.

Yapar onlar :) Zamanında Hurmacı Özer'e Arda'dan daha iyi bile diyorlardı :) Bu kulaklar neleri duydu,bu gözler neleri gördü ama Fb taraftarı kadar şuursuz bir özgüveni olan taraftar topluluğu görmedi :) Özellikle 2000-2001 yılında ki şampiyonluktan sonra iyice zıvanadan çıktılar.5 senelik şampiyonluk hasreti,4 yıllık GS hegamonyası,UEFA ve Süper Kupa,psikolojilerini çok bozdu :) O şampiyonlukla birlikte,Aziz Yıldırım önderliğinde numunelik bir topluluk karşımızda 12-13 senedir :)

Yapar onlar :) Zamanında Hurmacı Özer'e Arda'dan daha iyi bile diyorlardı :) Bu kulaklar neleri duydu,bu gözler neleri gördü ama Fb taraftarı kadar şuursuz bir özgüveni olan taraftar topluluğu görmedi :) Özellikle 2000-2001 yılında ki şampiyonluktan sonra iyice zıvanadan çıktılar.5 senelik şampiyonluk hasreti,4 yıllık GS hegamonyası,UEFA ve Süper Kupa,psikolojilerini çok bozdu :) O şampiyonlukla birlikte,Aziz Yıldırım önderliğinde numunelik bir topluluk karşımızda 12-13 senedir :)

Ama yazık ya.

Ben de şey görmüştüm geçenlerde fenerbahçeli bir tanıdık ile muhabbet ediyoruz madrid maçı sonrası. Dedim abi sizde Drogbayı kim tutacak? Dedi valla onu bilmem de Sizde weboyu kim tutacak? Drogba 3 tane atarsa webo 5 tane atar dedi. :eek: ben şok oldum.

kendileride biliyor gerçeğiama böyledir bu iş he he deyip gececeksin

[table="width: 500, class: grid"]

[tr]

[td]
ok.gif
66YozgatFB - 20.04.2013 13:59[/td]

[/tr]

[/table]

Renkdaslarim bu gece rüya mi desem uyumadan önce o an mi desem bilmiyorum da‚ son haftaya 1 puan geriden giriyorduk ve trabzon arena´da olcan (ilk yari da atmisti) ve macin son dakikasinda yasin öztekin 2-0´i atip bizi samiyon yapiyordu. bizi ise karabükte ilk 7 dakikada egemen ve sow´un golleriyle maci erken koparmistik.

Insallah alicaz 3 kupa´yi da!

:troll:

Hayatta cikmaz bu rüya. Olcan ve gol??? :D

ok.gif
Pit10_88 - 21.04.2013 20:43 [TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Baroni s.kt.r ol git nereye gidiyorsan

:D

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt