Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Bersan coştukça enginlere sığmayıp taşmışsın :m26:

yastık olayı müthiş lan :D

Bu şikecilerin alayı ergen vallahi.Bildiğin çoluk çocuk dolu o angut forumunda :asd:

Bi de bize tezek atarlar.

Lig tvden medet ummalar.

Şike yaparlar.

Polis otosu,stad yakarlar.

Bu fenerlilerin hepsi karakter yoksunu

Yemin ediyorum panathinaikos,olympiakos ya da Shirak takımları daha değerlidir gözümde.

O iki renkten nefret ediyorum.Fenerlileri zaten hiç sevmiyorum.

Bizden başkası ölsün yok olsunlar :ayatollah:

günlük hayattaki sıkıntıları bu angutların forumunu okuyunca unutuyorum iyiki varlar yaaaa:asd::asd::asd:

mcncr.bmp
[/url][/IMG] :D:D

Arada bir Forza Beşiktaş Forumuna girip transfer önerilerine göz atmanızı da öneririm.Adamlar açlıktan kırılıyor ama Ronaldinho,Nuri,Bony Wilfried,Onur Kıvrak,Draxler,Torres,Pepe,Wanyama,Batalla falan yazmışlar :asd::asd:

Ama arada mantıklı davranıp Gekas,Holmen,Eneramo,Lawal,Lua Lua,Tolga Zengin yazanlar da var.Onlara sevgiler :ayatollah::ayatollah:

yastık olayı müthiş lan :D

Bu şikecilerin alayı ergen vallahi.Bildiğin çoluk çocuk dolu o angut forumunda :asd:

Bi de bize tezek atarlar.

Lig tvden medet ummalar.

Şike yaparlar.

Polis otosu,stad yakarlar.

Bu fenerlilerin topunun ben Karakterini S...

Yemin ediyorum panathinaikos,olympiakos ya da Shirak takımları daha değerlidir gözümde.

O iki renkten nefret ediyorum.Fenerlileri zaten s... kadar sevmiyorum.

Bizden başkası ölsün a. yok olsun i.neler :ayatollah:

umarim heycandan yanlis yazdin yada eksik yazdin . o 2 renk yana oldugu zaman nefret ediyorum yazsaydin en azindan . o iki renkten birisi bizimde rengimizde...neyse

Arada bir Forza Beşiktaş Forumuna girip transfer önerilerine göz atmanızı da öneririm.Adamlar açlıktan kırılıyor ama Ronaldinho,Nuri,Bony Wilfried,Onur Kıvrak,Draxler,Torres,Pepe,Wanyama,Batalla falan yazmışlar :asd::asd:

Ama arada mantıklı davranıp Gekas,Holmen,Eneramo,Lawal,Lua Lua,Tolga Zengin yazanlar da var.Onlara sevgiler :ayatollah::ayatollah:

nuri?! Bizim Galatasarayli Nuri mi?! :D

Batalla belki ala bilirler yukardaki listeden oda zor gibi duruyor. digerleri ama fanteziye kacmis resmen.

Tüm fenerlileri bu gruba katamam ama Antu'ya üye olanların yüzde 90'ı süzme salaktır...

Typhoon20 - 23.04.2013 12:28

Benfica abartıldığı kadar da iyi bir takım değil. Avrupa´da oynadıkları tüm maçlarda çok zorlandılar öyle rahat kazandıkları bir maç yok. Gözümüzde büyütmeyelim bence. 2-0 falan kazanırsak şaşırmam. En son Newcastle maçlarını izledim bizden bile daha acizler gol yollarında. Buna rağmen iki maçta da hele son maçta Benfica´yı duman ettiler gol yollarında yaratıcı oyuncu eksikliğinden işi bitiremediler. Benfica´yı sahadan silmişlerdi 2.yarı 2-0 3-0´a doğru gidiyordu. Mücadeleci takımlar karşısında çabuk dağılıyorlar. Şansımızı yüksek görüyorum.

:weqweq:

bunlara bi sormak lazım kiğılı kimin kuruluşu diye :) ayrıca içimizde bağımlı olduğumuzu düşünen var mı beyler :)

Raul Meyveleş için ;

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Jay-Jay Okocha - 23.04.2013 18:43[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Maç seçiyor ...

Kendini maça verdiğinde ne kadar faydalı olduğunu görüyoruz.Sorunları olduğu belli...

Bence sene sonu 8-9 milyona satılıp üzerinede biraz para koyarak adam akıllı bir playmaker almalıyız...

Garibim bizden başka mallarda var sanıyor :lol:

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

benim fenerli gayet düzgün normal kafa arkadaşlarım var hatta acaba onlardamı antuya girince böyle mallaşıyor

Kuyt Konusu:

Onur Turan - 22.04.2013 03:56 [TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Futbolu bırakacak yaşa gelmiş‚ 18 yaşındaki Salih kadar pas atmayı bilmiyor‚ her top rakibe‚ böylesi vasat bir adam Fenerbahçe´den en az 2-3 Milyon Euro para alıyor.

Maçları izlerken top Kuyt´a gelince; "tamam öldü bu atak" demekten bıktım artık.

Milletin Drogba´sı‚ Eboue´si‚ Melo´su‚ Muslera´sı ise tek başlarına maç alıyor.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Kuyt Konusu:

Onur Turan - 22.04.2013 03:56 [TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Futbolu bırakacak yaşa gelmiş‚ 18 yaşındaki Salih kadar pas atmayı bilmiyor‚ her top rakibe‚ böylesi vasat bir adam Fenerbahçe´den en az 2-3 Milyon Euro para alıyor.

Maçları izlerken top Kuyt´a gelince; "tamam öldü bu atak" demekten bıktım artık.

Milletin Drogba´sı‚ Eboue´si‚ Melo´su‚ Muslera´sı ise tek başlarına maç alıyor.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bizim oyuncuları övmeleri çok eğlenceli oluyor :asd:

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
alperlp - 23.04.2013 19:27[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

6s bu borçlarla fazla ayakta kalamaz sebepleri;

-geçen yıl transferleri 5-10 yıllığına sattıkları kombine gelirleriyle yaptılar.

-bu sene şampiyonlar liginden ve lig şampiyonluğundan aldıklarını sezon başı transfere yatırdılar.

-2012-2013 şampiyonluk geliri ve şampiyonlar ligi gelirleride drogba ve sneijder transferlerine gitti.

gelir kalemi sıfır‚ borçlar yerinde sayıyor spk ile başı dertte ayrıca sezon sonu seksi başkanları kaçış fırsatı arıyor. taraftar çulsuz olduğundan yardım edemez bunlar kargalardan beter olur.

kısacası

başımıza 3 temmuz gibi bir çorap örmeleri yakındır yoksa batacaklar seksi başkan devam ederse şartı bu olacak. yandık yani [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ha gayret biraz daha yazin batacaz.:asd:

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Gelirimiz yokmuş, 10 yıllık kombine satmışız öyle mi :D

Adamlar kafasından durum yazıyor sonra birbirlerini buna inandırıyorlar, ondan sonra yav bu Galatasaray neden hala batmadı. Ulan kafanızdan uyduruyorsunuz olayların %90'ını ondan olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt