- 26 Mart 2012
- 7.342
- 2.009
- 1.938
Cevap: Antu'dan Enstantaneler
futbol fakiri
futbol fakiri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan dayanamadım yine açtım izledim :lol:
Çavuşoğlu: Benfica senin dediğin gibi iyi bir takım olsa burada işi ne . Hiçbir zaman Lazio'dan iyi bir takım değil .
Çavuşoğlu: 65 bin kşilik statları varmış diyorlar , 50 bin fenerlinin Saraçoğlu'na geleceği kesin ama 65 bin Portekizli'nin stadı dolduracağı kesin mi ?
Çavuşoğlu: Aykut hocanın en çok sevdiğim yönü rakibi ablukaya alıyor , kimle alıyor 3 forvetiyle alıyor kimle alıyor Cristian ve Meireles ile alıyor yani 5 kişiyle alıyor , arada Salih'le alıyor, Gökhan ve Caner de geliyor :Z2:
Çavuşoğlu:Egemen'in beğenmediğim tarafı ha bire gol arıyor .
Mesajı Gönderen: fen-ersin:cLink:2680995
Peki bunlar kimi yedek bırakacak anlamıyorum.Sneijder mi?Burak mı?
hamitin yerinde oynar.. ya da iti yedek bırakırlar hamit-selçuk göbekte oynar..robben sağ çizgiye‚ sneijder sol çizgiye kayar..şaka bi yana da alex ayarında katkı verir bu adam..türkiye liglerine gelen‚ alexle kıyaslanabilecek tek adam olur..
[alıntı yap]

böyle angut trolleri de mevcuttur bunların
ve kendilerini rezil etmekten hiç vazgeçmezler
Antu.com Cep Forumları
Robben, Alexle kıyaslanabilecek tek adammış :troll:

[TABLE="width: 971"]
[TR]
[TD="class: tableNormal2"][TABLE="width: 748"]
[TR]
[TD]Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç: galatasaray - Real Madrid[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: Gray"]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]![]()
Takke düştü‚ kel göründü...
Real Madrid´in ne kadar sıradan bir takım olduğunu gördük dün gece.
4-1 yenildi Borussia Dortmund´a.
Demek ki Real Madrid´i yendik diye sevinenlerin aslında bu takıma elendiklerine üzülmeleri gerekirmiş.
Sahte başarılar kısa sürer! [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Geri zekalılar Spartak Moskova'ya elendiklerini ve S.Moskova'nın grubundan sonuncu oldugunu unutuyor heralde.Bunlar gibi düsünen bir kac arkadasım var,onları öyle gt ediyorum ki,artık benimle konusmuyorlar.
alin size yüzyilin gerzegi![]()
[TABLE="width: 971"]
[TR]
[TD="class: tableNormal2"][TABLE="width: 748"]
[TR]
[TD]Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç: galatasaray - Real Madrid[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: Gray"]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]![]()
Takke düştü‚ kel göründü...
Real Madrid´in ne kadar sıradan bir takım olduğunu gördük dün gece.
4-1 yenildi Borussia Dortmund´a.
Demek ki Real Madrid´i yendik diye sevinenlerin aslında bu takıma elendiklerine üzülmeleri gerekirmiş.
Sahte başarılar kısa sürer! [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
alin size yüzyilin gerzegi![]()
abdullah bey bunu siz yazdınız herhalde malum spor entrylerini ben giriyordum dediğinize göre.
resim için herkesten özürdilerim. insanlığa sığmayacak bir yazı ama hala ben tanırım yapmaz öyle şey diyenler var. dün gök yeleli yakup diye biri diyordun bugün itiraf etmişsin sen olduğuna‚ yazılanlar hatırlatılınca hesabı 6 kişi paylaşıyorduk diyorsun. bukelemun gibi adamsın hacı.