Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Bu yazıyı eleman galiba transfer dedikoduları forumuna yazmıştı başlık kalkmıştır muhtemelen. Görünce belgelerime caps almıştım. Yazık valla bu nasıl bir nefrettir anlamıyorum. Gerçi Fenerlilerin çoğu bu düşüncede ellerinden gelse öldürürler ama maçaları yemez tabi böyle birşeye.

link versene şu kavatı polise ihbar edeyim.

resimin üzerine tıkalyınca açılan linkte gayet güzel şekilde gözüküyor , tabi link olursa daha iyi olur.

ben ihbarda bulundum , alıntının linkinide gönderdim ,

ciddiye alıp soruşturma başlatırlar mı bilemem ama bir kaç tane daha ihbar giderse güzel olur bu beyinsizin aklı başına gelir ,

muhtemelen mesajını editleyecektir ama geç kaldı...

Şu yazıyı yazan adamın 6222 sayılı yasadan içeri girmesi lazımda kim uğraşacak bu tiplerle.

Aynı eleman zamanında şunu da yazmıştı:

j7l7l.jpg

Adamlar uefa kupasını alalım öyle yapalım böyle yapalım diyorlar ama bir allahın kuluda çıkıp demiyorki benfica bize koyarsa napacaz diye :asd:

SinanDER... Sinanlılar Derneği :D Anladın sen onu :D

Aynı eleman zamanında şunu da yazmıştı:

j7l7l.jpg

İnsanlıktan çıkmışlar Şikeci takımları için. Ben Aziz Yıldırım'dan ve türevi yönetici arkadaşlarından nefret etmeme rağmen hiçbir zaman geberip gitsinler demem. Çoluğu çocuğu seveni vardır elbet. Allah elbet cezasını verecek ahirette.

İnsanlıktan çıkmışlar Şikeci takımları için. Ben Aziz Yıldırım'dan ve türevi yönetici arkadaşlarından nefret etmeme rağmen hiçbir zaman geberip gitsinler demem. Çoluğu çocuğu seveni vardır elbet. Allah elbet cezasını verecek ahirette.

iyide orda modlar adminler bir sey demiyormu yada baska üyeler bunlara ?! bir insanin ölümünü istemek nedir yahu :SS:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
murat ulusar - 30.04.2013 21:40[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: sindoma:cLink:2682206

Açıklama yapacağına ver kardeşim. Aklı sıra bizi devreye sokturarak fiyat yükseltecek. Alper´in mevcut kadromuza göre bizde yeri yok.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Devreye girmiş gibi yapıp fiyat yükseltmekte bence sakınca yok. Ben de Alper´in alınmasına taraftar değilim ama blöf yapmakta fayda var.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

devreleri yakmış bunlar :2aloh1:

windsor - 01.05.2013 08:44

Ali yildirimi odadan kovup alperi tutacagimiza alperi kovduk ali yildirimi tuttuk.

Sonra ali yildirim kendiliginden buhar oldu.

Neymis alper masada pazarlik yapmis menajeriyle. Ne yapacakti yufka mi acacakti masada.

Bi de kurumsalliktan bahsediyolar.

:b5: :asd: :rolleyes:

dothraki - 30.04.2013 02:15

Mesajı Gönderen: dartanyan:cLink:2682066

hamit o sözleşmeyi bırakıp gidecek yani

bu da imkansız bence.

hamit onlara patladı hocam‚ banko da oynatırlar. husursuzluk cıkarır.

onuda melonun durumuna göre bakarlar ama bir şekilde paketlemek isterlerse gönderirler. onur hamit takası konusuluyor

[alıntı yap]

dartanyan - 30.04.2013 02:16

Mesajı Gönderen: dothraki:cLink:2682067

onuda melonun durumuna göre bakarlar ama bir şekilde paketlemek isterlerse gönderirler. onur hamit takası konusuluyor

trabzon o senelik ücreti nasıl karsılayacak peki ?

Trabzonluyum ben imkansız diyorum

[alıntı yap]

dothraki - 30.04.2013 02:18

Mesajı Gönderen: dartanyan:cLink:2682068

trabzon o senelik ücreti nasıl karsılayacak peki ?

Trabzonluyum ben imkansız diyorum

belli olmaz. kardeşi orada. yaş 30. leş gibi futbol oynuyor. bir gecede hedef kücülttürür insana.

3 alıp stres içinde yaşamakdansa 2 alır trabzonda kendi aralarında paslaşırlar.

ama ellerinde kalmaları daha hayra tabiki

Adamlar kendilerinden çok bizi konuşuyorlar. :D

Üst üste 5 sene şampiyon olsak gene bir bahane bulurlar.Sampiyonlukta bizi gecebilirsiniz ama aramızdaki maclarda biz üstünüz diye avunurlar.cok entresan bir topluluk :asd:

Üst üste 5 sene şampiyon olsak gene bir bahane bulurlar.Sampiyonlukta bizi gecebilirsiniz ama aramızdaki maclarda biz üstünüz diye avunurlar.cok entresan bir topluluk :asd:

3 temmuzdan bu yana süregelen eee yani 6 senedir GALATASARAY saha içinde ve saha dışında kaybetmiyor ama ee ama biz kovalayacağız Şampiyonluğu eeee genç Salihimizle eeee kendisi 26 yasında genç yetenektir.. eee onlar 6 senedir her maçı hakemle ve döve döve kazandılar eee Yahudi lobisi ve Fransız medya desteğiyle eee biz 6-0 yendik onları hehehehehe eeee ..............

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]Diesel - 30.04.2013 19:31[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bize gelince kapiyi 10 milyon euro´dan acmislardi. Gs´ye 3-4 milyon euro´ya satarlar. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt