Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"] SerdarG - 06.05.2013 00:05[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bize de yazik gunah yahu.. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Çocuk zeki... Babasının anlayamadığını bu yaşta anlamış. Bu çocuk ileride büyük adam olur... :b5:

Geçen seneki yarım puanla şampiyonluğu kaçırdık olayıda yalan oldu. 9 puan yemiştik aslında. Bu senede 10. Gerçekten istikrarı yakaladık. :asd:

Geçen seneki yarım puanla şampiyonluğu kaçırdık olayıda yalan oldu. 9 puan yemiştik aslında. Bu senede 10. Gerçekten istikrarı yakaladık. :asd:

Bu yarim puan muhabetti zaten Aykut Kocamanin hangi psikolojide oldugunu gösteriyor.

Ortada göz göre göre Kibirbahce icin uydurulan Playoff kazigindan silinmis olan 4-5 Puan varken yarim puanla giden sampiyonluk diye laf sokan bir adam icin bundan bir kac hafta önce söylenen efendi sakin centilmen gibi laflarda tam bir komedi aslinda

dun aksam pes oynadıgımız yere gittim mekanın sahibi koyu fenerli içeri girdigimde meltem tv iziliyodu adam:asd::asd::asd::asd::asd: tum galatasaraylılar adına dalga mı gectim rahat olun

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
SentinuS - 05.05.2013 23:35[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bos.gif

aksiyon mu istiyor? 6s maçını beklesin...

2 si de angut olduğu için burda paylaşayım bu lube ayarla ebru köksaldı çok pis siyeset yapmaya basladılar bunların sonu iyi değil.azize suç bulmamak için hükümeti suçluyorlar böyle bir mantık olamaz ya

arkadaş yaw nerden buluyorlar anlamadım

şimdi anladım dünyanın hakaretini yedikleri halde nedne belhandadan vazgeçmedikleri

belhanda penaltı yazın görün youtube de

mötpölye-ajacco maçında

önce yedek kulübesine bakıyor atayımmı diye

sonrada kaleciye atacağı yeri sölüyor

ve topu yuvarlayıveriyor

bu kadar karakteri uygun olur bi oyuncuyla takımın

nerde şikeci

BJlK9BDCcAAqI1C.jpg

Kulüple ilişiğini kesmişler geçenlerde yelkende bir kız vardı o da giydirmişti ama hala kulüpte.

feneri içten fethediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt