Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

kazan derken rusyanin kazanindan mi bas ediyoruz?! öyleyse banane elin rusundan yahu. biz türküz kardes :D ona bakarsak venuzuelada her macdan önce ölü cikiyor.

Yok kazan derken maçtan önce toplanıp kudurdukları yer yolları kapatıp insanları madur ettikleri yerden bahsediyoruz.

ha sunuda söylemek gerekir galiba. bu fenerlilerin öncelerde böyle degildi. ali sen zamanindan gelen sonra aziz ile tam bulanan bozuk karakter sahipleri oldular cogu. yani aslinda dedigin gibi merkez yöneticileri oluyor ki taraftarinida sicramis yillar icinde.

Ya fener taraftarının yaşadığı tramvalardan sonra salaklaşmaları sencede normal değilmi taş olsan çatlarsın bu kadar acıya

Bu linkini verdiğiniz Çarşı Forumunda ne aşağılık mesajlar var yaa, bu kadar mı edepsizler..Kenar mahallenin namussuz çocukları tribinde hepsi...

Ya fener taraftarının yaşadığı tramvalardan sonra salaklaşmaları sencede normal değilmi taş olsan çatlarsın bu kadar acıya

evt o bakimindan da haklisin. fazla dalga gecmemek lazim yada laf söylememek lazim . günahdir hastalarla yapilmaz cididen . bizimde yaptigimiz ayip cididen öyle bakildigi zaman. deli hastayla dalga geciyoruz forumca . cidiyim dalga gecmiyorum yani !!!

evt o bakimindan da haklisin. fazla dalga gecmemek lazim yada laf söylememek lazim . günahdir hastalarla yapilmaz cididen . bizimde yaptigimiz ayip cididen öyle bakildigi zaman. deli hastayla dalga geciyoruz forumca . cidiyim dalga gecmiyorum yani !!!

Aynen haklısın renkdaş adamların ruh sağlığı bozuldu bende ciddi söylüyorum psikolojik desteğe ihtiyacı var büyük bi kısmının

Bu linkini verdiğiniz Çarşı Forumunda ne aşağılık mesajlar var yaa, bu kadar mı edepsizler..Kenar mahallenin namussuz çocukları tribinde hepsi...

ne diyosun, gecen seneki playoff (fenere 2-1 kaybettigimiz macta) selcuk'un beli melonun bacagı volki tolkinin kafası kopsun diyenler vardi

kartlar ciksin, dovus olsun stad yikilsin 22 topcu ve staddakiler gebersin diyebilen bir guruh onlar. ben ciddiye almıyorumda uzuluyorum insanimizin bu durumuna. volkiye benim kadar kin duyan insan yoktur ama niye kafasi kopsun adamcagizin?

hemde bjk'nin durumu duzelemiyor cunku bir guzel dua ya da beddua ettiginde yanindaki meleklerde senin dediginin pesinden amin derler, allah belani versin burak, ya da gs dedigin an onlarda senin icin amin, seninde diyor. bu yuzden ettikleri beddualar yuzunden bellerini dogrultamiyorlar. ben hic bir ortamda bu kadar bela okuyan insanlar gormemistim. her iki mesajdan birisi beddua.

birde utanmadan sampiyonlugumuza laf ediyorlar. serefsizce kazanilan bi sampiyonluk daha eklemisiz. zaten millet ne basari yakalarsa yakalasin hepsi serefsiz ama onlarin her basarisi hatta basarisizligi bile serefli, su onceki sene yaptiklari sike bile

[TABLE="class: tableBorder0, width: 1329"]

[TR="class: tableForumBaslikYeniA0"]

[TD="colspan: 2"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD="width: 200"]11.05.2013 18:37 Cumartesi[/TD]

[TD="align: right"]#467[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: tableNormalYeni10, width: 200, bgcolor: #FEFFE6"]
bos.gif

[TABLE="class: tableBorder0"]

[TR="class: tableNormalYeni20, bgcolor: #FFFFFF"]

[TD]
Profil.png

[TD="width: 24px"]
pm.png
arkadaslarim.png
konulari.png
mesajlari.png
sikayet.png
yoksay.png

[TD="width: 24px"]
Puan.png
[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: tableNormalYeni20, width: 100%, bgcolor: #FFFFFF"][TABLE="width: 1106"]

[TR]

[TD]Aziz Yildirim: "Verdigim sözleri her zaman tutmusumdur"[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

-Aziz Yıldırım istifa etti mi?

-Etti

-Aykut Kocaman istifa etti mi?

-Hem de 4-5 kez.

-İstifaya uydular mı?

-Hayır.

-Verdikleri sözü tuttular mı?

-Hayır.

dansoz.gif
dansoz.gif
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
Diego - 11.05.2013 17:46[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

ben kaale almıyorum ki cimbom niye alsın

ancak kongrede ki ve bu forumdaki şakşakcıları dinliyor kendisini [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
comex - 11.05.2013 18:34[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Vay nankor cimbomlular‚hangi baskan size onun kadar hizmet etti?

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ok.gif
MDK - 11.05.2013 19:27[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Tribünde uyuşturucu var der. 2 defa Daum´u göreve getirir.

Kafa gitmiş..

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

artuklu - 11.05.2013 19:36[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR]

[TD]
bos.gif

İmkanlarım olsada klavye ötesini görebilseydim

iddia ediyorum

bu başlığa yazanların % 90 gerçek hayatlarında antifenerli değilse taksim meydanında çıkıp eşşek gibi anırırım

[alıntı yap]

ne olacaktı ya:D:DS::D
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bu Besiktas Taraftari Fenerbahce Taraftarindan en az bi 2500 kat daha ezik ve daha geri zekali.

Besiktas denilen Borc'dan batip Anadolu'dan bile topcu alamayan ezik Takim Sampiyon'lugu birak Avrupa kupalarina gidecegine Fener Sampiyon olsun, daha iyi.

Bu Besiktas'lilar Fener'lilerden daha ezik benim haberim yok.

Yok neymis bugün desibel rekoru kirmislar, ulan biz aldigimiz Kupa'larlan Rekor kiriyoruz siz desibel rekoru kiriyorsunuz sonrada bununla hava atip duruyorlar, fazla söze gerek yok.

Her 10 senede 2 tane Kupa kazan hala konus anam konus.

Bu Besiktas Taraftari Fenerbahce Taraftarindan en az bi 2500 kat daha ezik ve daha geri zekali.

Besiktas denilen Borc'dan batip Anadolu'dan bile topcu alamayan ezik Takim Sampiyon'lugu birak Avrupa kupalarina gidecegine Fener Sampiyon olsun, daha iyi.

Bu Besiktas'lilar Fener'lilerden daha ezik benim haberim yok.

Yok neymis bugün desibel rekoru kirmislar, ulan biz aldigimiz Kupa'larlan Rekor kiriyoruz siz desibel rekoru kiriyorsunuz sonrada bununla hava atip duruyorlar, fazla söze gerek yok.

Her 10 senede 2 tane Kupa kazan hala konus anam konus.

yahu diyorki adam "şampiyon cimbombom diye marşmı olurmuş bu marşla şampiyon olsan ne olur olmasan ne olur"

mantığa gel sanki dünyada marşlar yarışıyor, kupa kaldırıyor:lol:

yahu diyorki adam "şampiyon cimbombom diye marşmı olurmuş bu marşla şampiyon olsan ne olur olmasan ne olur"

mantığa gel sanki dünyada marşlar yarışıyor, kupa kaldırıyor:lol:

Yahu tamamda bunlar resmen gelip en iyi taraftar bizde yok desibel rekoru yok en iyi tezhaürat bilmem ne.

Benim gözüme carpan ney bilyiormusunuz ? Ne zaman Besiktas Taraftariyla Futbol hakkinda konussam HIC BIR ZAMAN, Kupa ve Mac üzeri konusmaz, sadece ve sadece ''Carsi'' ve ''Inönü'' :asd:

Yahu tamamda bunlar resmen gelip en iyi taraftar bizde yok desibel rekoru yok en iyi tezhaürat bilmem ne.

Benim gözüme carpan ney bilyiormusunuz ? Ne zaman Besiktas Taraftariyla Futbol hakkinda konussam HIC BIR ZAMAN, Kupa ve Mac üzeri konusmaz, sadece ve sadece ''Carsi'' ve ''Inönü'' :asd:

benim bi arkadaş vardı silmişti beni hep tartışırdık, 2 hesabı vardı diğerini silmeyi unutmuş onuda ben sildim :asd:

ne zaman futbol konuşsak tamam orası öylede en iyi taraftar grubu çarşı bunu kabul edeceniz diyodu artist. özentinin tekiydi sonradan ateist oldu:trollface::trollface::trollface: hepsi gösteriş peşinde. kızlar ateistleri farklı bulduğu için olmadıysa birşey bilmiyorum. işin garibide aynı senenin ramazanında oruç tutmuştu:asd::asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt