Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
alfaromeo159 - 10.06.2013 21:01[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Korkmayın hemen büyük! başkanımız yarın çıkar UEFA´yı‚TFF´yi tehdit eder‚ öyle belgeler açıklayacam ki yer yerinden oynayacak der‚ Platini cemaatin adamı der‚ ben size stad yaptım‚ FBahçe için hapis yattım‚ siz ne yaptınız der‚ konuyu halleder‚ sıkıntı yok yani nasıl olsa her dediğine inananlar var [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Vu fenerli olamaz,hayır olamaz

biri demiş ki;

Günün tweet´i

Merve Ateşli @MrvAteslii

FenerbahçeForJustice İki yıldır durdunuz yine temmuzu buldunuz. Bu sene de şike yaparak yarı finale kaldık he he!

her maç rakibiniz 10 kişi kaldı korner olmayan pozisyondan gol attınız kaç maçı penaltıyla aldınız. sanki dünya devlerini eleyip yarı finale kalmış gibi. şike yapsanız bu kadar olmazdı

biri demiş ki;

Günün tweet´i

Merve Ateşli @MrvAteslii

FenerbahçeForJustice İki yıldır durdunuz yine temmuzu buldunuz. Bu sene de şike yaparak yarı finale kaldık he he!

her maç rakibiniz 10 kişi kaldı korner olmayan pozisyondan gol attınız kaç maçı penaltıyla aldınız. sanki dünya devlerini eleyip yarı finale kalmış gibi. şike yapsanız bu kadar olmazdı

bate borisovu da şikeyle yenecektiniz he he :D

ulan adamların mantıga bakk ya sike yapacak takım 55 mac sonra penaltımı kulllanırmıs

bende bu mantığı anlamıyorum. Galatasaray'ı da mı şike ile yendik diyolar. Abi Galatasaray'ı pendik'i yok bu işin

Real Madrid bile ispanya 3. lig 4. grup takımı albacete'ye karşı şike yapsa şike yapmış olur dimi, hani biz barcelonayıda mı şikeyle yendik, o yüzden mi 2 senedir cl yarı finali oynuyoruz mu diyecek? yani o maçta yapmışsan yapmışsındır bunların arkasına sığınmaya gerek yok. komik oluyor

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Nelson - 11.06.2013 00:24[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

ben bu operasyonun uefa tarafindan bilinci avrupada basarili olmamizi ve gecen seneki gibi yüksek ülke puani almamizi engelemek icin yapildigini düsünmeye basladim.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Legend1981 - 11.06.2013 00:37[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bu ceza kurulun içinde popescu denen haysiyetsiz yok muydu? kesin 6s işi bu. boşuna başkana sallamadan evvel iyice bir araştırmak lazım ne dolaplar dönüyor aysal nasıl bilsin popescu ile olayı tertiplemişlerdir

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Fenerbahçelilik bir din, Aziz Yıldırım da peygamber tamam anladık, sizin suçunuz olamaz....(!)

Fake abi kesin GS'li birisi açmıştır yani bir insan o kadar gerizekalı olamaz

Twiter'da da acayip bir lobi var , millet beni Rt yapsın da neden yaptığı önemli değil diyorlar. Böyle saçma mesajlarla kendini küçük düşürenler , maçlar yaklaşınca vaatlerde bulunanlar neler neler . Sadece Türklerde değil en son Wigan- City kupa maçında İngiliz hatunun biri Wigan galibiyetine öyle bir vaatte bulunmuştu ki hala düşünürüm acaba yapabildi mi diye. Keşke fava atsaydım , maç sonu ne yapmış diye check ederdim :D

Bunu da arşive atalım , ceza gelirse şikeci takım itibari iade edilmiş anlamına gelir.

Hasta lan bunlar :asd:

6ALATASARAY TÜRKİYENİN ILIMİNATİSİMİDİR

bunu bilmeyen yok‚ zira galatasaray lisesi daima türkiye´ye masonlar‚ rotaryenler ve bunlara mensup devlet adamlari yetistirmistir. galatasaray´i kuranlar ali sami yen de dahil olmak üzere 4 kurucu üye de 33.dereceden mason´dur. peki az mi geldi ?

türkiye cumhuriyeti hür ve kabul edilmis masonlar büyük locasi üstadi: 33.derece mason; remzi sanver (galatasaray lisesi mezunu ve kulüp üyesi)

ünal aysal: 33.dereceden skoc riti üstadi‚ belcika masonlari büyük sekreteri.

ali dürüst: 30.dereceden t.c. masonlar büyük locasi ustasi

faruk süren: 32.dereceden fransiz masonlar büyük locasi ustasi

adnan öztürk: 33.dereceden fransiz masonlar büyük locasi büyük ustasi

bunlar da mi yetmedi ?

galatasaray logosuna hic baktiniz mi dikkatle ? buyrun gs logosu:

normal galatasaray logosu

3zsqdhq

matematiksel dis ölcüleri alinmis hali

3auhebe

tip´lenmis hali

3vbggd9

son hali

3npehwh

özet: dünya da her kulüp batar kapatilir vs‚ ama galatasaray´a kimse dokunamaz‚ sike sorusturmasinda gördünüz‚ kimse bir şey yiyemedi‚ neden ?

cünkü galatasaray´a dokunmak cesaret ister‚ t.c. masonlari genel baskani gs´li aq‚ fransiz mason locasinin tüm üyeleri gs adasinda beles konaklama hakkina sahip.

lions kulüp ile rotary kulüp ile anlasma var‚ tüm gs kulüp üyeleri bu 2 dernege bagli tüm konaklama merkezlerinde 30% indirime sahip.

tüm mason kardeşlerime selam olsun :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt