Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

Bugün fenerlilerin yanında 3sene şampiyonluk geliyor dedim artık itiraz bile etmiyolar :dsaadasd

Fenerist ve 12 Numara diye yeni çıkan angutlar bu antudan da beter. Antu da arada sırada at gözlüğünü çıkaran oluyor da bu fenerist ile 12 numara tam azizenin kölesi. Ama bize hizmet ediyorlar o yönden iyi :D

Çoluk çocuk yuvası onların kurduğu oluşumlar. Zaten kafası çalışanın oralarda işi yok. Parayla bir yere kadar gidebiliyorlar. Onda da twitterda salak salak twit atmanın ötesine geçemiyorlar. Bende zaten twitterda rastlıyorum bunların yazdıklarına. Antuda kafası çalışanlar, düzgün insanlar da var yine. Bazı konuları ciddi ciddi derinlemesine tartışmaları oluyor. Ama hiç bir Galatasaraylının feneristmiş, 12 numaraymış vs takip ettiğini ne duydum, ne gördüm. Biz antudaki kafaları niye eleştiriyoruz? Çünkü bunların en elit, aklı başında, normal hayatta en kariyerli, en mantıklı yorum yapanları bunlar ve yazdıkları da bunlar diye... Fenerist ve 12 numara kaale alınmayacak düzeyde bir oluşum; ki kaale de alınmıyor zaten.

[TABLE="class: tablodismavi"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicmavi, bgcolor: #ECF2F9, align: left"]KAHİN ESNAF[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"][TABLE="align: center"]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]
okSol.gif
[/TD]

[TD]1 / 1[/TD]

[TD]
okSag.gif
[/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
SeNTeS - 24.06.2013 03:41[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

2 yıl kadar önceydi evimin kapısına yazdıracağım isim için bir tabelacıya gitmiştim. Adam açmış laptopunu devamlı borsayı takip ediyordu. ´´Sanırım buda hastalık´´ dedim adama. ´´Ben para kazanmaktan çok bu borsa sayesinde neler olabileceğini tahmin edebiliyorum´´ diye cevap vermişti. Elimde Fenerbahçe´min arması olan anahtarlığa takıldı gözü.

´´Fenerbahçelisin galiba´´ dedi. Evet dediğimde mesela Fenerbahçe´yi ele alalım Fenerbahçe´nin en büyük sponsoru kim diye sordu. Ülker diye cevap verdiğim de bak şimdi dedi çok değil 5 dakika takip ettik Ülker hissesi düştüğü an Fenerbahçe hissesi düşüyordu. Ne anlama geliyor diye sordum.

Fenerbahçe´nin halka açılan çoğu hissesi zaten Ülker grubunun üst düzey yöneticilerinde ve bu hisseleri bu sponsorlukla istedikleri gibi yönetiyorlar.Göreceksin yakın bir zaman da legal yada illegal bir operasyon olacak‚ Aziz Yıldırım´ı bir şekilde indirecekler oradan ve koltuğa soy adı Ülker olan birisi oturacak dedi. Ülker bu kadar yatırımı boşa yapmıyor‚ büyük planlar var diye ekledi. İçimden uçmuş bu diye düşündüm‚ kaale bile almadım. Öyle ya kim indirebilirdi ki Aziz Yıldırım´ı o koltuktan.

Günler 3 Temmuz´u gösterdiğin de nedense birden aklıma o adamın söyledikleri geldi. Operasyonu bilmişti‚ Aziz Yıldırım´ı bilmişti. Yok dedim öyle salladı tuttu bu işin ucunda büyük bir iş var (cemaat‚ hükümet vb..) ne kadar büyük olursa olsun ülker bir şirketti sonuçta ve bugün Ülker´lerin de Fethullahçı olduğunu öğrendiğimde yeniden beynimden vurulmuşa döndüm.

Bilmiyorum belki de saçmalıyorum ama her türlü komplo teorisi geliyor adamın aklına. Sadece paylaşmak istedim.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:D:asd::D:asd: inanakmi panpa? Ulan mal zaten 3 temmuz sonrasi üretilen teorilerinden bu dedigin. Kendi teorisini hakli cikarmak icinde, kahin esnafi uydurmus :D Birde borsadan anlasa gam yemeyecegim.

adamlar öyle bir senaryo yazıyorki alıp düzeltip filmini ceksen oscara aday olursun :D

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Ankara_Fenerbahçe - 23.06.2013 20:21[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Fenerbahçe´yi hiç ama hiç ilgilendirmeyen bu tür başlıklar silinsin derim.

Ayrıca gördük Çin´den falan aldıkları yıldız eskilerinin hiçbir şey yapmadan geçirdikleri sezonu.

Forma satmak için transfer yapma yılları geçti.

Oynayan adam lazım‚ gs´nin berbat futbolunu gördük geçen sezon‚ isimler beni ilgilendirmiyor.

Ben‚ ileride top bekleyen bir ağaç ve orta sahada topu ayağında tutamayan bir kazma gördüm gs´de.

Hikaye...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

İbretlik.:trollface::trollface:

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
ousta - 22.06.2013 19:25[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Akın Berk:cLink:0327265

27 yaşımdayım. 2 üniversite ukudum. belgesel hastasıyım. bine yakın kitap devirdim. ama bu dünya düzeninde adalete inanmıyorum.

torpile‚ yandaşlığa‚ takkiyeciliğe‚ dalkavukluğa inanıyorum ama adalete deil...[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

26 yaşımdayım‚ Türkiye´nin en iyi üniversitelerinden birini bitirdim‚ yüksek lisans yaptım‚ şu anda da doktora yapıyorum. Size katılıyorum. Adalet diye birşey yoktur. Doğduğumuz andan son nefesimize kadar sadece ülkemizde değil‚ Dünyanın hiç bir ülkesinde hiç bir şekilde adalet yoktur. Güçlü vardır‚ zengin vardır‚ babası bilmem ne vardır ama adalet yoktur.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Trabzona karsi güclüde sizsiniz, zenginde sizsiniz,babasi güclü olanda sizsiniz sike yapip sampiyon olanda sizsiniz, belki hayatta adaletin ilk defa tecelli ettigini görüyoruz onada laf atiyorsunuz.

HADI LAN derler

28 yaşındayım, feleğin çemberinden geçtim, Terazi burcuyum. Taliplerimi bekliyorum :lol:

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Ankara_Fenerbahçe - 23.06.2013 20:21[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Fenerbahçe´yi hiç ama hiç ilgilendirmeyen bu tür başlıklar silinsin derim.

Ayrıca gördük Çin´den falan aldıkları yıldız eskilerinin hiçbir şey yapmadan geçirdikleri sezonu.

Forma satmak için transfer yapma yılları geçti.

Oynayan adam lazım‚ gs´nin berbat futbolunu gördük geçen sezon‚ isimler beni ilgilendirmiyor.

Ben‚ ileride top bekleyen bir ağaç ve orta sahada topu ayağında tutamayan bir kazma gördüm gs´de.

Hikaye...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

İbretlik.:trollface::trollface:

topu ayağında tutamayan kazma kim hamit e mi diyor?

Üye olsam su yoruma cevabi verecegimde üye degilim..

ok.gif
Illdisposed - 24.06.2013 00:55 [TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Ya bize ne ki. Biz neyi alıyoz ona bakmak lazım

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Üye olsam su yoruma cevabi verecegimde üye degilim..

ok.gif
Illdisposed - 24.06.2013 00:55 [TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Ya bize ne ki. Biz neyi alıyoz ona bakmak lazım

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ne söyleyeceğini tahmin edebiliyorum hafız :D

Justin - 25.06.2013 20:16

Demekki o kadar süper savunma yapmisiz ki‚ istenilen 2 yila +1 eklenmis.

dothraki - 25.06.2013 20:21

ulan savunma yapmasak zaten 2 yıl yiyorduk 3 yıl ne ?

:trollface::trollface:

şiketaş forumundan:trollface:

Re: 2013-2014 Uefa Avrupa Ligi

Bu sene biz Uefa Kupasını Juve nin stadda mı kaldırcaz
icon_biggrin.gif

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
onur_fb - 25.06.2013 20:44[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz, width: 300"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

fbtv birazdan penguenleri verir

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hahahahhaha:D

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] onur_fb - 20.06.2013 23:42[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

kasımpaşayı uefa kupasına göndermeye çalışmak belki de amaç bu [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Legend1981:cLink:4131692

Bu‚ büyük bir komplodur. Adice‚ aşağılıkça düzenlenmiş bir komplo.. Kimler varsa bunun ardında‚ ister cemaat‚ parti‚ aysal‚ fransız lobisi hiç farketmez. Sonuna kadar Fenerbahçemizin yanında olmalıyız. Başkanımızı yem etmeyelim bu kirli düzenlere.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt